Duši na testu a krvácení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15429
13.2.12 19:32

Tak to vypadá nadějně, tak držím taky moc pěsti, aby se zadařilo :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.2.12 11:00

ahoj holky, tak děkuju za pdporu, ale HCG bylo jen 6,2, takže sice nad hranicí, ale do 10ti to ani doktoři neberou … takže to může být vechno od začínajícího těhu, přes cystu, končíčího těhu pro špatný vývoj, mimoděložního těhu … zatím tedy špiním pořád, ale už hnědě, je mi blbě a čárka stejná jako včera ráno, teda, játy niance asi moc nepoznám … takže děj se vůke páně, doktor s tím nic neudělá, takže budem čekat, co se z toho vyvine …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
14.2.12 11:45

Lilia - a co BT? je pořád nahoře? Držím palce a myslím na tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
14.2.12 11:49

Kdy máš jít na další odběr? Ještě není vůbec nic ztraceno, mě se opravdu z hodnoty 2,7 vyvinulo normální těhotenství. To špinění může být zahnizďování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.2.12 13:34

lokynka - no ovu byla dle UTZ 31.1. v lévém vaječníku, takže by se muselo posunout hnízdění a muselo by mu to trvat dýl … hned 31. jsem dostala ještě pregnyl a mohla být druhá ovu z rpravého vaječníku, to je taky možnost … takže pak by to posunutí tam bylo reálné … kolik DPO jsi měla těch 2,7 a za jak dlouho jsi pak byla na další krvi? viděla jsi progres na těhu testech, že čárka sílila? a sílila každým dnem? promiň, za tolik otázek ..

jinak je pravdou, že špiním už teď jen tmavě hnědou a čípek je dole a tvrdý … BT 37,11 a je pravdou, že pokles BT na 2 dny o 0,2 jsem měla až 12 DPO a krev byla 14 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15429
14.2.12 14:41

Lili, já bych to taky viděla nadějně, když se ti takhle pěkně drží teplota nahoře, tak to může být ono. Kdy jdeš na další krev nebo kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
14.2.12 15:49

Lili a zkoušela jsi testovat ráno? A je ta čárečka stejná jako na tom třetím testu, nebo na tom čtvrtém? Ten čtvrtý se zdá být malilinko slabší, ale zase psala jsi, že moč byla dost naředěná, proto se ptám, kdy jsi dnes testovala…moc ti držím pěsti, teplota se drží, tak mysleme pozitivně :andel:

• Citovat
  • Upravit
5251
14.2.12 16:17
lilia81 píše:
lokynka - no ovu byla dle UTZ 31.1. v lévém vaječníku, takže by se muselo posunout hnízdění a muselo by mu to trvat dýl … hned 31. jsem dostala ještě pregnyl a mohla být druhá ovu z rpravého vaječníku, to je taky možnost … takže pak by to posunutí tam bylo reálné … kolik DPO jsi měla těch 2,7 a za jak dlouho jsi pak byla na další krvi? viděla jsi progres na těhu testech, že čárka sílila? a sílila každým dnem? promiň, za tolik otázek ..jinak je pravdou, že špiním už teď jen tmavě hnědou a čípek je dole a tvrdý … BT 37,11 a je pravdou, že pokles BT na 2 dny o 0,2 jsem měla až 12 DPO a krev byla 14 DPO

Lili - byla jsem na UTZ 3.10. a to mi dr. řekla, že vidí jeden folikul a ať se snažíme 5.,6., a 7. 10. Snažili jsme se, pak teda sexík proběhl ještě dvakrát a krev na 2,7 jsem měla pozitivní až 26.10.
Na dalším odběru jsem byla za 3 dny a hodnota byla 64,7. To byl čtvrtek a další týden ve čtvrtek už byla vidět na ultrazvuku dutinka, takže další odběr už nebyl třeba a čekali jsme na plod a srdeční akci.
Miminko je o těch 10 dní menší než podle MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.2.12 18:15

Lokynko - díky za info! já se rozhodla testnout až v pondělí, pokud nedorazí mrcha, buď tam bude dálnice jako prase nebo pojedu k doktorovi, že je něco špatně … prostě se nechci denně stresovat … uvidíme, steně tomu nijak nepomůžu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
27.4.12 08:50

lilia81
Ahojky, tak cooo? jak to dopadlo? Náhodou jsem narazila na diskuzi, a nemohla jsem se nezeptat .. .mám za sebou dva potraty, tak tyhle nervy znaaaam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
1.6.12 12:13

@skirt - pardon, že píšu až teď, bohužel mimi odešlo a následovala docela drsná MS, ale teď už je to v pohodě a zítra si jedeme pro embryjko z IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.10.17 09:44

Ahoj, včera den očekávané MŠ a na testu viditelný duch a dnes slabé krvácení takovou tou hnědou krvi, tak nevim(na fotce je vidět hůř jak ve skutečnosti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.10.17 09:49

@Jenny02 tento test ukazuje slabou pozitivitu téměř vždy. Zkus jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.10.17 10:05

@Tichošlápek
Aha ok, děkuji a mužů testnout i přes to že spinim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.10.17 10:06

Načítám citovaný příspěvek. Čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí