Dušnost ve spánku a bušení srdce

2
5.4.22 22:42

Dušnost ve spánku a bušení srdce

Ahoj,

v posledních dnech mi dělá problém usnout. Příčinou je dušnost a bušení srdce. Zacina to každou noc když jdu spát. Ještě neusnu a najednou se musím prudce nadechnout, buší mi hrozně srdce, potim se a je mi na omdlení. Čím to může být? Od malička navštěvují kardio a jsem v pořádku. Jela jsem kvůli tomu na pohotovost, doktorka mi udělala EKG atd a všechno v pořádku. S tlakem problém nemám. Prosím, jestli se něco eje a má zkušenosti, napište. Děkuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
137
5.4.22 22:47

Ahojky, nepiješ třeba ještě navečer kafe, energeťák, zkrátka něco s kofeinem? Mě je špatně od srdce když ležím na zádech. Říká se prý že když ležíš na zádech, srdce musí vynaložit hodně síly. No, a já blbka, jsem si to vsugerovala, a na zádech se mi spí fakt blbě. Taky to může být od nervů. Můj přítel trpí na arytmii pár let a musel se naučit neplašit, jakmile vynechá srdíčko. Být zkrátka v klidu. Napadlo mě i dechové cvičení, pusť si hudbu, pokud by Ti nedělalo problém u ní usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.4.22 22:49

Může to být uzkost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
5.4.22 23:11

@Petra2003 mě takto začala panická ataka, vždy v noci…usínám, najednou bušení srdce, nemohu dýchat a je mi na omdlení. Jela jsem asi 3krát rychlou :oops: než jsem pochopila že to je od nervů. Ale může to být u tebe nedostatek hořčiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
6.4.22 06:34

Jojo panická ataka. Přesně takhle to tehdy začalo bratrovi. 3× ho vezla rychlá..
Vyfasoval antidepresiva..přestal kouřit, pít kafe, energetické nápoje..antidepresiva zahodil a nic mu není. U každého to může být jinak. Každopádně to spíš vypadá na něco psychosomatického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí