Důvody vašich rozchodů s partnery

Anonymní
27.4.11 15:52

Důvody vašich rozchodů s partnery

Tak jsem přemítala nad svým životem i nad svým současným partnerem-se kterým se rozejít nechci i když by to leckterá v mé situaci udělala,ale hlavně jsem tak zavzpomínala na ty vážnější doposud prožité vztahy, které jsem nakonec ukončila a nad důvody,které mě k tomu vedly a podělím se s vámi stručně a ráda bych se dozvěděla,jak jste to například měly vy..ty hranice,co ještě ano a co už ne..snad to není příliš vlezlé,myslím to spíš jako odlehčení.Děkuji a já tedy začnu:
1.chodil se mnou jen pro to,že jsem mu vzhledově připomínala jeho bývalou,kterou pořád miloval..když zjistil,že mám ale jinou povahu a chování než ona,tak se snažil to nenápadně ukončit..tohle jsem se dozvěděla od kamarádky a ukončila to sama..to bylo v útlém mládí :-x

2.šest let jsem ho uháněla a bezmezně milovala až se mi to povedlo a za měsíc jsem z toho byla vyléčená-ukázalo se,že je to impotentní narkoman :roll: :poblion:

3.velké vzplanutí lásky, ani 300km vzdálenost nebyla překážkou..když se ke mně nastěhoval,zjistila jsem,že je to nesebevědomá fňukna, navíc nesnášel mého syna, o kterém ale dobře věděl..mimoto jeho druhým domovem byla sázková kancelář :cert: :pocitac:

4. tak trochu starší a tak trochu ženatá známost, nejdříve jen kvůli sexu,ale velice brzo se z něj stalo štěně,které mi tisickrát denně volalo a nemohla jsem se ho zbavit :pankac:

5.magor,kterého zajímala jen kariéra a sebezdokonalovávání,absolutně z jiného světa,bez špetky bezprostřednosti, emocí nebo přirozenosti..navíc absolutní nezájem o sex :pocitac:

6.impotentní alkoholik,který hledal vzhledově dokonalou ženu,přitom byl vysoce inteligentní,takže jsem si vedle něj připadala jako blbka :jazyk:

Tak to je asi tak vše,vlastně nikdy se nikdo nerozešel se mnou :nevim: ,teď mám už 5 let jednoho,který má také chyby,ale jak to tak po sobě čtu,je nejpřijatelnější a mám ho ráda.
Dávám to radši anonymně,člověk nikdy neví kdo si to přečte.Díky :huban:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
27.4.11 16:00

Já měla devítiletý vážný vztah, důvody k rozchodu byly psychické týrání a agresivní útoky, alkohol, automaty, schizofrenie. :zed:

Nyní mám toho nejlepšího chlapa pod sluncem :hug:

• Citovat
  • Upravit
2566
27.4.11 16:05

Tak u mne:
1, velká láska tak nějak vyšuměla a navíc pomohla i velká vzdálenost mezi námi.
2, kluk byl cvok a pedant, to se nedalo vydržet
3, kluk žil jen pro svou práci a basket
se 4, žiju už skoro 15.let, lezeme si na nervy, sem tam si připadám spíš jako jeho sestra, ale miluju ho a máme 2.děti. :lol:
Ještě dodám, že s 1. a 3. byl rozchod po domluvě tak nějak od obou. Od 2.jsem doslova utekla. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
27.4.11 16:07

Nevěra po osmiletém vztahu. Sice to bylo prý „jen“ přes SMS a emaily, ale o to to možná bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.4.11 16:08

Měla jsem tři vážné a dlouhodobé vztahy.První krachnul kvůli přítelově matce,která na něm neskutečně visela a já byla ta,která jí chce ukrást syna,on z vesnice,já z Prahy,což mu máti rozmlouvala.
Druhý vztah skončil kvůli přítelově neskutečné žárlivosti,ke které neměl důvod a třetí vztah jsem ukončila kvůli tomu,že přítel byl alkoholik,mlátil mě a psychicky týral,lhal a podváděl.Ted mám skoro 3 roky vztah a doufám,že poslední :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.4.11 16:09

1.vztah Moje první láska .Trvala 5 let.Rozešla jsem se já,pořád jsme rozcházeli a scházeli asi 100krát,ale pořád nás to táhlo k sobě :nevim: byl mi nevěrný já je mu natruc taky.Už mě to přestalo bavit, o budoucnosti se nedalo hovořit.Trápila jsem se půl roku.
2 vztah 1,5 let ,nevím kam jsem dala oči,hospodský povaleč,vesničan,tchýně příšerná( a ta taky byla částečný důvod rozchodu)
3 vztah ženáč,druhá moje největší láska.Milovali jsme se šíleně,ale nechtěla jsem aby se rozvedl,měli děti a asi bych to neunesla a vyčítala si to.Nakonec to nějak vyšumělo.
4 vztah nynejší manžel a toho bych nevyměnila za nic :mrgreen: :mrgreen:

A mezi těmi vztahy jsem měla krátkodobý a o tom radši ani hovořit nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 16:11

Nikdy jsem se s nikým nerozešla :oops:

• Citovat
  • Upravit
7323
27.4.11 16:11

Tak u mně celkem nuda :-)
Chodila jsem s klukem skoro 9let. Od mých 17, no a jak končila studentská léta, tak začaly na povrch vyplouvat rozdílné povahy a to, co od života právě čekáme. Žádné společné záliby, přátelé, žádné dovolené, výlety, ani plánování společné budoucnosti. Nicméně žádné hádky, ani větší problémy. Prostě to odešlo, rozchod byl vzájemná dohoda a úleva na obou stranách. Možná jsem byla i více v pohodě díky tomu, že jsem v té době poznala současnýho přítele. Občas nahoře, občas dole, ale celkově :palec: Jsem spokojená, je to úplně o něčem jiném :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.4.11 16:17

První vztah trval pul roku-bylo mi 17-rande na slepo po několika dnech smskování a volání-rozchod já s ním-příšerně žárlil,sledoval mě,psal s kým jsem kde jsem atd.fakt teror a hruza.
2.vztah trval 4 roky-skončil to on,i když jsme mluvili o dětech a žili spolu-duvod-nevěra.
3.vztah-trvá již 5 let t toho 2 roky v manželství-4letý syn a 24.tt.-pohlaví neznámé
přeji všem co nejméně krutých a bolestivých rozchodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.4.11 16:19

Já dala vždy kopačky ..Vždy jsem objevila někoho zajímavějšího a v tu ránu byl ten současný naprostý idiot..Ale tak už to bývá.. 8-) :oops: :mrgreen:
První - omezenec, citový vyděrač, lhář, dětina..
Druhý - časem na mě prděl, dost si vymýšlel a nekomunikoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 16:19

já měla vztahy jen tři.. první jsem zkončila kvůli psychickému a fyzickému týrání.. návštěvy nemocnice co měsíc mě po 1,5 roce přestali bavit, druhý jsem zkončila kvůli naprosté nevyzrálosti partnera.. byl o pár měsíců mladší než já a byl moc hodný ale svět jsme viděli různě… jeho názory mě dováděli k šílenství… nyní mám chlapa o 7 let staršího a je to ten nejbáječnější táta, partner a vůbec člověk co sem vůbec mohla potkat..
nějaké úlety, či zkušenosti na pár týdnů s alkoholikem nebo gamblerem byli taky ale vzhledem k mojí racionálnosti a tomu, že se nezamilovávam na první pohled a viděla jsem jen po těch pár týdnech, že s někým takovým budoucnost žádná není to dál nedošlo..
spíš holka víc přemejšlej a uvažuj nad tím s kým jdeš než s ním jdeš …
podle výčtu tvých vztahů to spíš vypadá, že si nevážíš sama sebe a vidíš na každém něco špatného…
víc tolerance k druhým a víc úcty sama k sobě a budeš spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.11 16:23

tak 1,totalni vesan,nic nechtel dokazat,porad lezel na gauci,a stacilo mu tisic kc na mesic,a chleba a spek,no proste totatlni neakcenko,2.o patnact let starsi,novinar,ovsem jeho druhej domov sazkova kancelar,a ruleta3.s tim mam dve deti,a skoda slov,lharm,prizivnik,gembler,takze asi tak,mezi nimi nejake ulety,ale nic vazneho, tak nevim jestli ja si kdy nekoho normalniho najdu, :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.11 16:25

1. Moje první velká láska na základce, dlouho jsem do něj byla zamilovaná, pak s ním chodila kamarádka, když jsem ho konečně „dostala“ já, tak mě ta zamilovanost najednou přešla. :nevim:
2. Stření škola, zjistila jsem, že mě chce jenom dostat do postele (nepovedlo se mu to) a že flirtuje s mojí nejlepší kamarádkou.
3. Opět střední škola - byl to suchar, vodit za ruce to jó, ale aby na mě pořádně sáhnul, to ne. :-D
4. S mým současným manželem jsme se rozešli několikrát, poprvé krátce po tom, co jsme spolu začali chodit, on mě dlouho balil (skoro rok), když už jsem teda konečně podlehla, tak v tom byla ještě jedna holka, byl zmatenej, to bylo v 17. Rok na to mně vzal k příbuzným na SVK, kde mu řekli, že jsem neschopná, protože jsem dostatečně nepomáhala, zkrátka nechal si namluvit, že pro něj nejsem dost dobrá, nakonec přišel na to, že má svoji hlavu. Po třetí, to bylo vážný, už jsme spolu bydleli, vyhodila jsem ho, chodil často do hospody (ne že by byl alkoholik, to ne), za kamarádama, byl pečenej vařenej u maminky, hodně jsme se hádali, ruply mi nervy. Teď už jsme manželé, letos spolu budeme už odm let, tak jsme zvědavá, co všechno ještě zažijeme. :lol:

• Citovat
  • Upravit
683
27.4.11 16:36

1. otec mého prvního synka, byli jsme spolu 12 let. Skončilo to..no asi jsme oba dospěli, dozráli a zjistili, že jsme každý úplně ale úplně jiný! Navíc on byl dost despotický (a já dost tvrdohlavá) a dohromady to poslední společný rok vypadalo tak, že jsme spolu ani nemluvili. V průběhu co jsme spolu byli jsem od něj několikrát odešla, ale vždycky mě ukecal. Definitivně jsme se rozešli na jeho popud, našel si slečnu u mě v práci, a bylo to to nejlepší co nás oba mohlo potkat :palec: . Asi jsem ho nikdy nemilovala, s odstupem času si říkám, že jsme spolu byli, jen protože jsme se prostě potkali :nevim:
2. velká láska, úžasný sex, nemožná matka :mrgreen:, nespolehlivý partner
3. hodný, milý, snaživý, chápavý, ale tak oddaný, že se to nedalo vydržet. K chlapovi potřebuju vzhlížet, nechci být za modlu :nevim: a hlavně nesnesu mužského, co nemá vlastní záliby a chce mi být stále za zadkem
4. báječný, úžasný… to se snad ani nedá vysvětlit, řekla bych splnění mého snu :palec: . I když vzhledově neodpovídá typům co se mi líbili dříve, lepšího mužského jsem v životě nepoznala :mrgreen: . Doufám, že tenhle bude nafurt!!

Ti ostatní co byli mezi nějak nestojí za zmínku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
27.4.11 16:45

1. Cca rok dlouhý vztah. Moc hodnej kluk, ale bydlel daleko.
2. Cca rok a půl dlouhý vztah. Byl (a stále je) idiot. Na peníze, chlastal, nevěrnej lhář a násilník, kterej mi jen ubližoval. Nesnášim ho :cert: :cert: A jsem ráda, že teď bydlí hooooooodněěě dalekoooo :lol:
3. délka vztahu v metříku :mrgreen: Měla jsem ho dohodit kamarádce, která po něm toužila. Ona se mu nelíbila, začali jsme spolu chodit ven a teď je můj :mrgreen: Neskutečně hodne, vstřícnej chlap, kterej pomůže ikdyby nemohl - to je láskaa :-P A doufám, že spolu zůstaneme, protože je to chlap pro život :srdce:

PS - Holky, mě by zajímalo, jak jste tolik chlapů do teď stihly :mrgreen: :lol:

EDIT: Jo a nakonec jsem to byla já kdo se s těma klukama rozcházel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí