Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
1.po narození syna si uvědomil, že rodinu vlastně nechce a odešel za jinou
2.Hodnej, hodně mi pomáhal, ale neměla jsme žádnou svobodu a lhal, díky tomu jsem s odmilovala.Pak jsme se dozvěděla že mě podvedl, ještě jsem s ním byla, ale ne z lásky, spíš sem nechtěla být sama. Nakonec jsme se s ním rozešla kvůli
3.Zatím je to lepší a lepší, snad to vydrží
Tak ja - prvni kluk 2,5 roku, spolecne bydleni u rodicu, vyplynulo na povrch, jak je sebestredny, utracel porad jen za sebe, nasim prispival pakatel, chodil do hospody a nevazil si me - ukoncila jsem to, protoze jsem se zamilovala do jeho kamarada. - pul roku - alkoholik, ukoncila jsem to z hrdosti, i kdyz jsem ho milovala, dalsich x vztahu ztroskotalo na mem ponicenem sebevedomim a nulove sebehodnote. Bala jsem se byt sama a chtela jsem mit nekoho, abych se necitila menecenna. Pak vztah rok - sportovec, porad miloval svou byvalku, ani ja ho nemilovala, kraceni casu, at nejsem sama. Pak pul roku - zacal pracovat pro velkou firmu a hrablo mu, videl jen prachy, pak akce pres internet, ani jsme se nevideli, ale docela me to polozila a posledni cerstve rozvedeny s dvema detma, jeste jsme si to nerekli, ale uz to vlastne krachlo, duvody jsou nasnade - nema srovnany zivot. takze tak. A ted jsem vlastne sama:)
@Anonymní píše:
Tak jsem přemítala nad svým životem i nad svým současným partnerem-se kterým se rozejít nechci i když by to leckterá v mé situaci udělala,ale hlavně jsem tak zavzpomínala na ty vážnější doposud prožité vztahy, které jsem nakonec ukončila a nad důvody,které mě k tomu vedly a podělím se s vámi stručně a ráda bych se dozvěděla,jak jste to například měly vy..ty hranice,co ještě ano a co už ne..snad to není příliš vlezlé,myslím to spíš jako odlehčení.Děkuji a já tedy začnu:
1.chodil se mnou jen pro to,že jsem mu vzhledově připomínala jeho bývalou,kterou pořád miloval..když zjistil,že mám ale jinou povahu a chování než ona,tak se snažil to nenápadně ukončit..tohle jsem se dozvěděla od kamarádky a ukončila to sama..to bylo v útlém mládí![]()
2.šest let jsem ho uháněla a bezmezně milovala až se mi to povedlo a za měsíc jsem z toho byla vyléčená-ukázalo se,že je to impotentní narkoman
![]()
3.velké vzplanutí lásky, ani 300km vzdálenost nebyla překážkou..když se ke mně nastěhoval,zjistila jsem,že je to nesebevědomá fňukna, navíc nesnášel mého syna, o kterém ale dobře věděl..mimoto jeho druhým domovem byla sázková kancelář
![]()
4. tak trochu starší a tak trochu ženatá známost, nejdříve jen kvůli sexu,ale velice brzo se z něj stalo štěně,které mi tisickrát denně volalo a nemohla jsem se ho zbavit
5.magor,kterého zajímala jen kariéra a sebezdokonalovávání,absolutně z jiného světa,bez špetky bezprostřednosti, emocí nebo přirozenosti..navíc absolutní nezájem o sex
6.impotentní alkoholik,který hledal vzhledově dokonalou ženu,přitom byl vysoce inteligentní,takže jsem si vedle něj připadala jako blbka
Tak to je asi tak vše,vlastně nikdy se nikdo nerozešel se mnou,teď mám už 5 let jednoho,který má také chyby,ale jak to tak po sobě čtu,je nejpřijatelnější a mám ho ráda.
Dávám to radši anonymně,člověk nikdy neví kdo si to přečte.Díky
jejda, kde na takové týpky chodíš?
![]()
Prvni byl fajn, ale po dvou letech jsem ho zacala brat spis jako kamaradku, byl moc zzenstilej. Druhej za dobu naseho vztahu osoulozil vsechny kolegyne a treti byl namyslenej pitomec.