Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte vespolek ![]()
chtěla jsem se zeptat, jaké mají Vaši drahouškové zlozvyky a jestli se Vám je podařilo některým zlozvykům odnaučit.
Námět na toto téma mě napadl včera večer, když jsme seděli tu TV a můj drahouš začal loupat klouby u rukou (což mě vytáčí do běla), pak začal posmrkovat (dala jsem mu kapesník, ale byl tak zabraný do filmu, že jej držel v ruce a posmrkoval dál) a když se na opakovanou žádost přece jen vysmrkal, a já myslela, že už bude klid, tak začal palcem u nohy ťukat do stolku. To už jsem vylítla a byla jsem označena za nervózu nervózní.
Proto se ptám: Vytáčí Vás Vaši partneři taky svými zlozvyky?
Haha těch je a odnaučit to snad ani nejde. Manžel má nějakou chronickou rýmu, takže pořád všude nosí samé kapesníky - zastrčené za gumou u trenek a tak
takže když mě chce obejmout, tak to musí pryč, jinak nee, ale uvědomí si to, až mu to řeknu.
A taky je celý upatlaný, když něco jí (nechápu, jak to dělá), a utírá se potom většinou do normálního kapesníku, když ho nestihnu nahnat do koupelny.
Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej…
![]()
vsude nechava posmrkane papirove kapesnicky a pouzita paratka… pry si je jen odlozil, ale ponekud na dlouho z meho pohledu…
Taky záleží, v jakém stavu mám hormony, takže co někdy přehlídnu, to mě jindy rozzuří ![]()
Takový to mlaskání, když má něco mezi zubama a je línej si dojít pro párátko. To slyším a mám puzení vstát a tím párátkem ho ubodat.
Ale jak jsem časem zjistila, dělají to všichni chlapi z jeho rodiny.
Limutka píše:
Haha těch je a odnaučit to snad ani nejde. Manžel má nějakou chronickou rýmu, takže pořád všude nosí samé kapesníky - zastrčené za gumou u trenek a taktakže když mě chce obejmout, tak to musí pryč, jinak nee, ale uvědomí si to, až mu to řeknu.
A taky je celý upatlaný, když něco jí (nechápu, jak to dělá), a utírá se potom většinou do normálního kapesníku, když ho nestihnu nahnat do koupelny.
Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej…![]()
![]()
Ten můj je taky prasátko u stolu dokáže se pokapat jídlem hůž jak malý děcko
Nejhorší je z něj potom to špinavý tričko svlíknout a donutit ho vzít si čístý. Prý to má stejně pod mikinou a není to vidět.
Co mě teda hodně ročiluje je ,,loupání" nehtů. On si je nemůže ostříhat, radši do toho nehtu tak dlouho ďoube, až ho může utrhnout.
všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle
![]()
lleennttiillkkaa píše:Limutka píše:Ten můj je taky prasátko u stolu dokáže se pokapat jídlem hůž jak malý děcko
Haha těch je a odnaučit to snad ani nejde. Manžel má nějakou chronickou rýmu, takže pořád všude nosí samé kapesníky - zastrčené za gumou u trenek a taktakže když mě chce obejmout, tak to musí pryč, jinak nee, ale uvědomí si to, až mu to řeknu.
Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej…![]()
![]()
Nejhorší je z něj potom to špinavý tričko svlíknout a donutit ho vzít si čístý. Prý to má stejně pod mikinou a není to vidět.
Co mě teda hodně ročiluje je ,,loupání" nehtů. On si je nemůže ostříhat, radši do toho nehtu tak dlouho ďoube, až ho může utrhnout.
Tak s tím nehtem bych to bezpečně nedala
![]()
Pokaždé když chcem někam jet,já obstarám děcka,nacpu je do sedaček a milostpánovi se začně chtít na záchod,to by mě mohl trefit šlak
Dokonce i když jsem šla rodit,měla jsem téměř překotný porod,tak řvu na manžu,tak hodí kostrou jestli nechce abych rodila doma a on musel na wc,no zabít málo ![]()
Kristanka píše:
všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle![]()
![]()
![]()
![]()
Ten můj sice nečučí do zrcadla, ale do poslední chvíle čučí do noťasu ![]()
Na jednu potřebu vypotřebuje půl ruličky toaleťáku a když ucpe hajzl, tak volá - a kde je ten zvon? :/
Po holení nechá chlupatý umyvadlo.
Není schopnej si vyměnit baterky u kartáčku, tak když dojdou čistí si zuby bez „proudu“
.
Smrká jak slon - tuduuuuu a přes celou ulici.
Pořád zapomíná zavírat okýnka v autě, nejlíp v myčce.
Jo a , všude nechává skleničky :/
A taky si sundává ponožky naruby a nedokáže je obrátit!
A nejvíc miluju kapesníky a různé věci zašité v nejtemnější části bundy, mikiny, kalhot ![]()
Ale jinak ho miluju ![]()
Tak ještě přidám
Ponožky na ruby a ještě smotaný
tvrdí jak ráno vstává potichu, aby nás nevzbudil.
je schopnej spotřebovat 5 skleniček za den. Na každou šťávu si bere čistou.
není schopný po sobě sklidit talíř ze stolu
no a to poslední je celkem nechutný, ale už jsem ho to téměř odnaučila, ale prezentovat to snad ani nemůžu
![]()
Příspěvek upraven 27.04.11 v 15:51
tak ten muj nahlas zívá mezi lidma to bych vraždila a taky je rulka toaletaku v hajz…za dva dny a to doslova
jinak je to zlatíčko ![]()
Bersaba píše:
Takový to mlaskání, když má něco mezi zubama a je línej si dojít pro párátko. To slyším a mám puzení vstát a tím párátkem ho ubodat.Ale jak jsem časem zjistila, dělají to všichni chlapi z jeho rodiny.
tohle dělá ten můj taky a jeho táta taky
![]()