Zlozvyky našich partnerů

316
27.4.11 15:04

Zlozvyky našich partnerů

Ahojte vespolek :mavam:

chtěla jsem se zeptat, jaké mají Vaši drahouškové zlozvyky a jestli se Vám je podařilo některým zlozvykům odnaučit.

Námět na toto téma mě napadl včera večer, když jsme seděli tu TV a můj drahouš začal loupat klouby u rukou (což mě vytáčí do běla), pak začal posmrkovat (dala jsem mu kapesník, ale byl tak zabraný do filmu, že jej držel v ruce a posmrkoval dál) a když se na opakovanou žádost přece jen vysmrkal, a já myslela, že už bude klid, tak začal palcem u nohy ťukat do stolku. To už jsem vylítla a byla jsem označena za nervózu nervózní.
Proto se ptám: Vytáčí Vás Vaši partneři taky svými zlozvyky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.4.11 15:10

Haha těch je a odnaučit to snad ani nejde. Manžel má nějakou chronickou rýmu, takže pořád všude nosí samé kapesníky - zastrčené za gumou u trenek a tak :roll: takže když mě chce obejmout, tak to musí pryč, jinak nee, ale uvědomí si to, až mu to řeknu.

A taky je celý upatlaný, když něco jí (nechápu, jak to dělá), a utírá se potom většinou do normálního kapesníku, když ho nestihnu nahnat do koupelny.

Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 15:10

vsude nechava posmrkane papirove kapesnicky a pouzita paratka… pry si je jen odlozil, ale ponekud na dlouho z meho pohledu…

• Citovat
  • Upravit
27.4.11 15:11

Taky záleží, v jakém stavu mám hormony, takže co někdy přehlídnu, to mě jindy rozzuří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
27.4.11 15:16

Takový to mlaskání, když má něco mezi zubama a je línej si dojít pro párátko. To slyším a mám puzení vstát a tím párátkem ho ubodat. :pocitac: Ale jak jsem časem zjistila, dělají to všichni chlapi z jeho rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 15:22

nechává hromádky oblečení u postele :zed: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.4.11 15:22
Limutka píše:
Haha těch je a odnaučit to snad ani nejde. Manžel má nějakou chronickou rýmu, takže pořád všude nosí samé kapesníky - zastrčené za gumou u trenek a tak :roll: takže když mě chce obejmout, tak to musí pryč, jinak nee, ale uvědomí si to, až mu to řeknu.

A taky je celý upatlaný, když něco jí (nechápu, jak to dělá), a utírá se potom většinou do normálního kapesníku, když ho nestihnu nahnat do koupelny.

Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ten můj je taky prasátko u stolu dokáže se pokapat jídlem hůž jak malý děcko :D Nejhorší je z něj potom to špinavý tričko svlíknout a donutit ho vzít si čístý. Prý to má stejně pod mikinou a není to vidět.
Co mě teda hodně ročiluje je ,,loupání" nehtů. On si je nemůže ostříhat, radši do toho nehtu tak dlouho ďoube, až ho může utrhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 15:23

všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle :zed: :nevim: :pocitac: :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3595
27.4.11 15:25
lleennttiillkkaa píše:
Limutka píše:

Už mi to ale ani nepřijde, jsem si zvykla, jinak je zlatej… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ten můj je taky prasátko u stolu dokáže se pokapat jídlem hůž jak malý děcko :D Nejhorší je z něj potom to špinavý tričko svlíknout a donutit ho vzít si čístý. Prý to má stejně pod mikinou a není to vidět.
Co mě teda hodně ročiluje je ,,loupání" nehtů. On si je nemůže ostříhat, radši do toho nehtu tak dlouho ďoube, až ho může utrhnout.

Tak s tím nehtem bych to bezpečně nedala :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 15:27

Pokaždé když chcem někam jet,já obstarám děcka,nacpu je do sedaček a milostpánovi se začně chtít na záchod,to by mě mohl trefit šlak :cert: :cert: Dokonce i když jsem šla rodit,měla jsem téměř překotný porod,tak řvu na manžu,tak hodí kostrou jestli nechce abych rodila doma a on musel na wc,no zabít málo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.4.11 15:32
Kristanka píše:
všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle :zed: :nevim: :pocitac: :cert: :pankac:

Ten můj sice nečučí do zrcadla, ale do poslední chvíle čučí do noťasu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.11 15:46

Na jednu potřebu vypotřebuje půl ruličky toaleťáku a když ucpe hajzl, tak volá - a kde je ten zvon? :/
Po holení nechá chlupatý umyvadlo.
Není schopnej si vyměnit baterky u kartáčku, tak když dojdou čistí si zuby bez „proudu“ :D .
Smrká jak slon - tuduuuuu a přes celou ulici.
Pořád zapomíná zavírat okýnka v autě, nejlíp v myčce.
Jo a , všude nechává skleničky :/
A taky si sundává ponožky naruby a nedokáže je obrátit!
A nejvíc miluju kapesníky a různé věci zašité v nejtemnější části bundy, mikiny, kalhot :D

Ale jinak ho miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.4.11 15:50

Tak ještě přidám
Ponožky na ruby a ještě smotaný
tvrdí jak ráno vstává potichu, aby nás nevzbudil.
je schopnej spotřebovat 5 skleniček za den. Na každou šťávu si bere čistou.
není schopný po sobě sklidit talíř ze stolu
no a to poslední je celkem nechutný, ale už jsem ho to téměř odnaučila, ale prezentovat to snad ani nemůžu :D :oops:

Příspěvek upraven 27.04.11 v 15:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 15:50

tak ten muj nahlas zívá mezi lidma to bych vraždila a taky je rulka toaletaku v hajz…za dva dny a to doslova :cert: jinak je to zlatíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
27.4.11 15:54
Bersaba píše:
Takový to mlaskání, když má něco mezi zubama a je línej si dojít pro párátko. To slyším a mám puzení vstát a tím párátkem ho ubodat. :pocitac: Ale jak jsem časem zjistila, dělají to všichni chlapi z jeho rodiny.

tohle dělá ten můj taky a jeho táta taky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria