Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
skymaggie píše:
Tak já teda taky přidám i své zlozvyky,aby se neřeklo a že jich mám![]()
Tak například, vždycky,když si vezmu čistou skleničku,tak ji musím před nalitím pití ještě jednou vypláchnout..Před jakýmkoliv odchodem z domu musím jít ještě čůrat,jinak by se mi hned za dveřma začalo chtít..Když jdeme občas do restaurace,musím si vždy vydrhnout příbory před jídlem…Z nově otevřené zubní pasty vždycky malý kousek vytlačím a spláchnu do umyvadla..Pořád si umývám ruce,ale fakt každou chvilku..Na veřejných WC si nikdy nesednu a zásadně se nedotýkám tamních klik..
No,má to ještě dlouhé pokračování,ale teď nějak přemýšlím, jestli nemám nějakou obscesi spojenou s čistotou,asi jo,ale nevadí mi to a přítel se tím náramně baví![]()
Tak to já si taky nesedám, ani u známých
A taky na veřejných weckách nesahám na klliky a taky si furt meju ruce a eště mám v kabelce desinfekci a doma taky (nemocničního skinmana
). Ale nějak mě nenapadlo to považovat za zlozvyk
Já se eště manžela ptám, jestli si umyl ruce
To už je na pováženou no ![]()
veselá debata…
já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…
dalimil píše:veselá debata…já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…
Jééé, já se tady bavím
My s mužem oba neradi telefonujeme, takže se vždycky hádáme, kdo zavolá
Většinou vyhraju ![]()
Lamiia píše:
nejsem dokonalá a nechci vás tu ponižovat.. jen vidím problémy v jiných věcech… nechci si krátit a ničit život nesmyslama..
to, že hádky a rozepře jsou v českých domácnostech v 99% kvůli takovýmto debilitám je holý fakt..
tudíž dělejte jak uznáte za vhodné, je to váš život a nechci vás urážet jen vám nastiňuju jak je to zbytečné.. nemusíte se se mnou tu ani hádat.. ani vám vřít krev z toho, že mám jiný názorprostě se jen zamyslete
Já jsem třeba ráda, že ty hádky a rozepře jsou u nás jen kvůli těmhle pitomostem - ano, asi jsou zbytečné, ale mě to nevadí, protože 99% těchto hádek je vedeno z legrace a s nadhledem a hlavně jsem ráda, že se nehádáme o nic moc podstatnějšího. Ty máš štěstí, že máš chlapa asi dokonalýho, ale žádná z nás tu o těch chlapech nemluví ošklivě. Prostě se tu bavím a směju jak jsou ti chlapi stejní a miluju ho takového jaký je, i s těma pitomostma, který mě vytáčí.
Mě by zajímalo jestli tobě něco na tvém muži vůbec vadí nebo je fakt úplně dokonalej. Protože to musí být nuda ![]()
Příspěvek upraven 28.04.11 v 09:37
Můj drahý:
Lamilio ty jo co to tady meleš za edit admin? ![]()
Te zas někdo kdo absolutně nechápe srandu, to je marný prostě…
Počkej až se omylem dozvíš, že tvůj chlap si v hospodě nebo na tenise (nebo někde prostě s kamarádama) vykládá o tvých nedokonalostech a ještě se tomu směje…protože tohle je naprosto normální a vcelku vtipná téma na konverzaci ![]()
Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!!
) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex
![]()
och asi by jsme se měli rozvést, takové malicherné hádky… ![]()
RyBANA píše:
Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!!) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex
![]()
och asi by jsme se měli rozvést, takové malicherné hádky…
sjiždím hubu
to jsem nepochopila ![]()
RyBANA píše:
Jinak my se taky kvůli těmhle věcem nehádáme na vážno..naopak…on mě uvidí, že si zase sjíždím hubu - plácne mi přes ruku (pozor pěkně bolestivě - přesto to neberu jako domácí násilí!!) já mu to vrátím, dělem do ramene - následuje bitka a sex
![]()
Marsi86 píše:RyBANA píše:sjiždím hubu
![]()
to jsem nepochopila
psala jsem výše, že mým zlozvykem je trhat si hubu, respektive rty ![]()
![]()
Přesně tak, je to o tom si tady pokvákat a pobavit se… myslím si, že toto je po dlouhé době příjemné téma k odlehčené debatě… nejde o to si na naše polovičky stěžovat… každá toho svého milujeme i s těma jeho drobnýmá „úchylkama“… jde o to si prostě pokecat, zasmát se a neřešit pořád jen vážné věci… a pokud se to někomu nelíbí, nebo má potřebu poučovat a moralizovat, tak ať do této diskuze nechodí…
RyBANA píše:
Lamilio ty jo co to tady meleš za edit admin?![]()
Te zas někdo kdo absolutně nechápe srandu, to je marný prostě…
Počkej až se omylem dozvíš, že tvůj chlap si v hospodě nebo na tenise (nebo někde prostě s kamarádama) vykládá o tvých nedokonalostech a ještě se tomu směje…protože tohle je naprosto normální a vcelku vtipná téma na konverzaci
taky se s drahým plácáme… teda spíš já jeho, když si dloube nehty… to dostane přes paprčky… ![]()
já dostávám ťofku, když ležíme večer v posteli a já ho obejmu rukama tak, že mu dosáhnu na záda a prstama hledám jestli tam nenajdu nějaký výstupek, který by mohl být beďar… já totiž šíleně ráda mačkám beďáry…
![]()
RyBANA píše:
![]()
kaaaca-h píše:EvušeŠ píše:Přesně tak i u náskaaaca-h píše:on si mě ten můj ze začátku hrozně rozmazlil. Pořád se ptal jestli něco nechci a tak. A takové opečování se jen těžko opouští
Tak já sem taky líná, taky prosím, jestli mi něco donese…Nejlíp sedím v obýváku, zavolám ho z druhýho konce bytu, že mu jako chci něco řícta pak ho poprosim jen tak mimochodem, aby mi něco podal
A taky ho opravuju, to mi říká, že sem se minula povoláním, měla sem prej být učitelka
A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí
Ale toto mi nevyčítá, takže čekám, že jestli mu to bude někdy vadit, tak mi řekne…
Doufám
už mi občas řekně, že jsem líná, že bych si proto mohla dojít sama. Tak mu vždy odpovím, že jak si mě rozmazlil tak mě má ![]()
Mě ještě napadlo, že nevím, co by mě hnalo dopředu k tomu být „lepší“ kdybychom byli oba dokonalí. Nejsme a to nás vzájemě motivuje k té snaze se aspoň trochu změnit a udělat tak tomu druhýmu radost (mě třeba hrozně těší, když si ten můj začne s něčím pohrávat, ale po dvou vteřinách si to uvědomí, přestane a řekne promiň
a to samý se snažím já).
Ale jinak je to fakt sranda, onehdá hledal telefon a já mu říkám „na stole v kuchyni“ on došel, že tam není. Tak se jdu podívat, na totálně uklizeným, úplně prázdným stole v kuchyni leží uprostřed jeho telefon. On ho prostě neviděl
asi máme moc velkej stůl
a měli bychom se rozvést, protože takové scénky jsou u nás několikrát denně a někdy mě opravdu vytáčí
![]()
RyBANA píše:Marsi86 píše:psala jsem výše, že mým zlozvykem je trhat si hubu, respektive rtyRyBANA píše:sjiždím hubu
![]()
to jsem nepochopila
jo tak to tomu rozumím moje mámka si to takhle trhá do krve auuuuuuu ![]()