Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak měl třeba zlozvyk že nezavíral prkýnko od záchodu-naučila jsem ho to ![]()
jinak další zlozvyky ho asi neodnaučím..např. špinavé ponožky válící se po zemi, trenky dokáže nosit 3 dny
, že ještě jsou dobrý, asi dokud se nerozpářou či co ![]()
používá hodně skleniček, hrnků na kafe, čaj, colu
pak kdo to má mejt?
když vyleze z vany neosprchuje jí
za to bych vraždila
jo a taky se dloube v nose, to už je podle mě nemoc ![]()
věčně má ruku v trenkách
je toho ještě moc jen ted si nevzpomenu
@Anonymní píše:
Tak můj drahoušek mi občas taky pije krev![]()
Ale jinak je to nejlepší manžel a tatínek na světě a nikomu bych ho nedala… on by mě totiž jiný nechtěl, protože moje zlozvyky by jen tak někdo nepřežil.
- sedí u počítače, ruku v trenkách a drbe se na koulích (dost často se zapomene, když jsme na návštěvě nebo je návštěva u nás)… a když ji vytáhne, tak si ji nenápadně očichá
- dloube se v nose a nenápadně střílí šušně po bytě
- třikrát za den se ráchá ve sprše a pak si kreslí na zrcadlo v koupelně a hlasitě se tomu směje
- řeknu, že oblíknu malou a vyrazíme ven a pak se v teplácích diví že UŽ jsme hotové
- postýlka v pracovně není přes haldy jeho oblečení vidět… což mu nevadí a klidně tam strká malou, kterou pak nacházím vesele sihrající s jeho ponožkama
- mezi polévkou a druhým chodem si „odskakuje“ k počítači
- v kině si umatlaný roce od sýrového popcornu utírá do riflí, takže jsou pak celé žluté
- na nočním stolku má momentálně 7 skleniček (každý večer si bere pití k posteli, ale ještě jsem ho neviděla ho pít)
- „kdy jsem to měl asi tak udělat?“ huhlá od počítače, když mu vyčítám, že už půl roku vrtá dceři poličku
@Anonymní píše:
Kousal si nehty, ovšem tak dokonale, že jsem si první půlrok myslela, že je má dokonale ostříhané… po půl roce si je začal kosat přede mnou a plival je v lepším případě z balkonu, v tom horším v bytě.
Po ránu všichni věděli, kdo vstává, smrkání, chrchlání a kašlání bylo slyšet ještě když čekal na chodbě na výtah.
Jeho oblečení zůstávalo ležet tam, kde ho ze sebe shodil.
U jídla krmil současně psa.
Tankoval vždycky za 200 Kč - bez ohledu na vzdálenost, která ho čekala.
Jeho oblíbená věta - vždyť jsem ti to říkal… moje odpověď - jo, a co jsem ti na to odpověěla? ( snaha ukázat mi, že si nic nepamatuju ).
Pravidelně ráno a večer větral celý byt.
Krkal - přede mnou, před rodiči, před kamarády v hospodě, prostě přede všemi.
Usínal u hlasité hudby nebo nahlas puštěné televize bez ohledu na to, že třeba někdo další nemůže spát.
Pokud ležel za mnou a usnul, pravidelně mě poslintal.
V koupelně před zrcadlem si prohlížel svaly a vyžadoval pochvalu.
Ještě ve třiceti sbíral Lego a hrál si s ním, ke každým narozeninám vyžadoval některé, které ještě neměl.A mohla bych pokračovat dál a dál. Mám za sebou čtyři roky s tímhle, uff.
To lego mě dostalo…můj přítel taky si sním hraje a sbírá
![]()
Pokud se chce dívat na film v televizi, zapne ji, k tomu zapne notebook a čumí na net
Pokud zapne notebook a hledá něco na netu, zapne si k tomu telefon a sleduje něco ne něm (pravděpodobně značná informační deprivace … )
Neřekne, nač mám chuť a co mám uvařit. Pokud to řekne a uvařím to, stejně to nejí, protože mám zrovna chuť na studený talíř …
Smradlavé tlusté ponožky skladuje na topení do fáze „beton“. O buketu v pokoji nemluvě.
Třídění prádla dle barev je naprostá záhada.
Nemyje nádobí, protože „to nesnáší“. Nezapomene mne však upomenout, že jsem ve dřezu nechala houbičku, protože „to on nesnáší“!
Ve svém vlastním bytě je každý den poprvé. Nic nenajde, nic neví.
Pokud odjíždíme autem, já si odskočím doma, on se „musí“ vymočit až venku u auta?
Jen přijdu domů, pronásleduje mě a sdílí se mnou každou vteřinu svého prožitého dne (informuje mě, i pokud sedím na záchodě. Sedne si v předsíni a vypráví).
Jdu-li si udělat večeři, pronásledují mě dva psi, kočka …. A manžel. Všichni sdílíme metr čtvereční a všichni touží po tom, co mám v rukou.
O vstávání nemluvím, mohu podat jen schéma:
Velký hlasitý zív
Minutové vrzání postele
Slyšitelné smýkání těla v peřinách. Peřina nabývá neidentifikovatelného tvaru a kvality.
Drb kulek
Prd
Drb hlavy
Prd
Následují úkony ranní potřeby.
Je to moje zlato, já jsem taky příšera!
@puntice píše:
Pokud se chce dívat na film v televizi, zapne ji, k tomu zapne notebook a čumí na net
Pokud zapne notebook a hledá něco na netu, zapne si k tomu telefon a sleduje něco ne něm (pravděpodobně značná informační deprivace … )
Neřekne, nač mám chuť a co mám uvařit. Pokud to řekne a uvařím to, stejně to nejí, protože mám zrovna chuť na studený talíř …
Smradlavé tlusté ponožky skladuje na topení do fáze „beton“. O buketu v pokoji nemluvě.
Nemyje nádobí, protože „to nesnáší“. Nezapomene mne však upomenout, že jsem ve dřezu nechala houbičku, protože „to on nesnáší“!
Pokud odjíždíme autem, já si odskočím doma, on se „musí“ vymočit až venku u auta?
Jen přijdu domů, pronásleduje mě a sdílí se mnou každou vteřinu svého prožitého dne (informuje mě, i pokud sedím na záchodě. Sedne si v předsíni a vypráví).
Jdu-li si udělat večeři, pronásledují mě dva psi, kočka …. A manžel. Všichni sdílíme metr čtvereční a všichni touží po tom, co mám v rukou.
Velký hlasitý zív
Minutové vrzání postele
Slyšitelné smýkání těla v peřinách. Peřina nabývá neidentifikovatelného tvaru a kvality.
Drb kulek
Prd
Drb hlavy
PrdNásledují úkony ranní potřeby.
No teď jsem se nasmála, to je opravdu překrásně napsáno!!!
![]()
Holky vy mi dáváte
![]()
Jsem polomrtvá smíchy! Jak je vidět, tak v každém manželovi bych našla i toho svýho ![]()
Na to drbání na koulích a následné očmuchávání ruky jsem úplně zapomněla! ![]()
Ale přidám se k Vám a musím říct, že ho miluju i přes občasné nechutnosti a nedala bych ho za nic na světě!! ![]()
@Mokacina píše:
No teď jsem se nasmála, to je opravdu překrásně napsáno!!!![]()
a já taky čůrám smíchy, dcerka sedí vedle mě a ptá se čemu se tak směju
nevím co říct
chudák holka moje zlatá co jí taky čeká ![]()
@puntice píše:
Velký hlasitý zív
Minutové vrzání postele
Drb kulek
Prd
Drb hlavy
PrdNásledují úkony ranní potřeby.
no ty krásooo to se řehnim až se málem počůrám
![]()
Mě rozčiluje, že když jde jíst tak musí u toho něco číst a pak u jídla vydává zvláštní zvuky, nemlaská, ale nějak divně kouše a funí!
Podrbe se v uchu, na kulích, v podpaží, kdekoli a pak se jako nenápadně podrbe pod nosem aby se očuchal ![]()
Kouše si pusu zevnitř a plive to po bytě! Nikdy to nemá zahojený, stále kouše. ![]()
Trhá se nehty na nohou ![]()
Leží na gauči, nohavicí si vyndá kule, skřípne si je mezi prsty a palcem si do nich bimbá! Nechápu!!!
![]()
Jediná jeho povinnost je vynést koš, samozřejmě když mu to 100× nezopakuju tak na to zapomene!
Tohle mě vytáčí do extrému, dopije limču a petku postaví na linku! Nemůže jí zmáčknout a dát k ostatním petkám!
Jo a neumí smrkat! Ten kapesník si jen přiloží k nosu, frkne, kapesník zaplápolá jak ho drží jen na kousku a všechno z nosu místo v kapesníku mu prolítne na triko!
A můj chlap hraje šipky, takže když přijde z hospody, holky tak poslouchám, hodil jsem 60, pak 80, on prostě úplně přesně ví jak házel a potřebuje slyšet, že je borec! Nebo přijde s kecama, si představ, že mi Jarda říkal, že by mě chtěl do týmu, nechápu proč mě? Nevím proč zrovna mě! A chci slyšet, protože jsi dobrej, tak jak hraješ ty to nikde neumí…a to je každé úterý!
![]()
To u nás je to ranní prdění a následovné vykšlávání a plivání do umyvadla, a ty plivance nikdy pořádně nespláchne… ![]()
Nikdy nic nenajde a doma je asi na návštěvě protože taky neví kde co je a i když to leží jemu přímo na očích prostě to nevidí.
Máme tu takovej pultík na který jsou jen nějaký dekorace a ho on neustále používá na odkládání všeho!! ![]()
Neustálé drbání kulek ale je fakt že si k nim nečichá, často se ale stane že mě potom pohladí nebo nějak řádíme a pak ten kulipuch z ruky cejtim já…
Už sem ho naučila dávat si boty do botníku ale byl to boj a stále zapomíná.
Ptám se chceš taky ohřát jídlo když jde jíst malá? on: nechci ted nemám chut… za 5min: ohřeješ mi to teda taky?? ![]()
sprchuje se každý den ale kolikrát prostě jen vodou bez mýdla a šamponu.
Nenají se pořádně při večeři ale láduje se až potom, do přežrání a pak s ním už nic není ![]()
Dává si na talíř kila kečupu a tatarkyuplně zbytečně- jen si to v tom cituji " rád pořádně vymáchá"
Jinak tedy nic extra mě nenapadá musím zaklepat mám doma zlato
já jsem tak třikrát horší ![]()
Mě teda vytáčí plno věcí co manžel dělá:
@MokacinaLeží na gauči, nohavicí si vyndá kule, skřípne si je mezi prsty a palcem si do nich bimbá! Nechápu!!!
![]()