Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Opravdu senzační debata, dlouho jsem se tak nepobavila
![]()
U mémo manžela mě rozčiluje hned několik zlozvyků ![]()
Nepochopím třeba, jak si může někdo po vykoupání se, když je krásně voňavej a čistej oblíct to samé spodní prádlo a ještě argumentovat tím, že je „to přeci čistý, vždyť ho má teprve druhej den..“ ![]()
Taky mi vadí, že vodí domů neohlášené návštěvy. Prostě potká známého / rodinného příslušníka a rozhodne se ho pozvat k nám aniž by mi to aspoň telefonicky ohlásil. Takže se velmi často stává, že k nám „návštěva“ dorazí v okamžiku, kdy s mastnýma vlasama a ve vytahaných teplácích lezu po kolenou a vytírám nebo si dopřávám chvilku klidu s pleťovou maskou a natáčkami na hlavě ( jak patetické ) - doma neuklizeno, nevyvětráno, žádné občerstvení po ruce a manžel ve dvěřích s tchánem
![]()
No a pak drobnosti jako vousy po holení na umyvadle, hromádky oblečení po celém bytě stejně tak jako plechovky od Coca Coly nebo chroupání chipsů v posteli když se já snažím usnout
Prostě klasika ![]()
U některých jsem se zasmála…
U nás je to:
Když mu řeknu, ať to hodí do pračky, hodí to k pračce, když mu řeknu hod´ to k pračce -hodí to do pračky… ![]()
Ale jsem ráda, za to koho doma mám… ![]()
Dobré téma…krom neustálého KAFÍČKO A CIGÁRKO mě vytáčí když si ten můj neustále i ve spaní drbe koule!!Holky je to šílený kolikrát mě tím probudí a už si je ruchá!!A ještě u toho i mručí-bože
a když mu to říkám tak mi říká že to není pravda
.
Další jeho se semnou hádá páč zapomíná že jsme to neřekla já si pak připadám jako debil nebo mi řekne já tě jenom zkoušel ![]()
@Lizbeth píše:
Lamiio, proč zrovna ty hodnotíš jak se mají takové ženy chovat, když evidentně nejsi v jejich situaci..Tvůj muž se chová jako žena..( to nemyslím jízlivě, ale jako bonus)..
A příspěvky ostatních rozhodně nudou jejich života nezavání..natož moralizováním..A ted k tématu..Můj muž není ani nechutný ani bordelář , ale často si mě plete s informačním centrem.
Stojí před lednicí a ptá se mě do obýváku, zda máme máslo
Stojí u okna a ptá se mě do obýváku, jak je venku
Když vystrčením ruky z okna zjistí jak je venku, zeptá se mě, zda si má vzít svetr
Ptá se mě, zda si už má umýt vlasy.
Neumí hledat a cokoli najít..atd..
to jsi mě teď pobavila…U nás je to podobné…:-)
Tak já jsem ráda, že jsem vytáhla na světlo diskusi, co pobaví. Mmch při jejím čtení jsem docela slušně vychladla
a v duchu toho, že ještě není zas tak blbě, aby nemohlo být mnohem hůř, jsem proutěný nábytek vzala na milost ![]()
@VeruuVD píše:
to jsi mě teď pobavila…U nás je to podobné…:-)
U nás taky. ![]()
Já nesnáším od mého manžela hlavně jednu věc, když se mu svěřuji s nějakou věcí- např. já kráva že jsem tě neposlechla… a on mi automaticky řekne tyto 2 pravidla pravidlo č.1 je manžílek má vždycky pravdu a pravidlo č.2 zní takto- když manžílek nemá pravdu platí pravidlo číslo 1. a dej pán Bůh mi sílu a dlouho tady nepobude
jinak klasika- přijde z práce a věsi šoupne na židli u jídel. stolu, ponožky nechává u konferáku v obýváku, odmotá na jednu velkou potřebu na wc pul rolky a to beze sradny a nechává na lince nezakryté pečivo, salám, máslo atd…jo a uplně nechápu jednu věc- než se jde večer sprchovat tak si jde vždy nejdříve pro trenýrky ale ty použité stejně jako ponožky nedá do koše ale položí na koš!!!
![]()
@jajul píše:
Tak já jsem ráda, že jsem vytáhla na světlo diskusi, co pobaví. Mmch při jejím čtení jsem docela slušně vychladlaa v duchu toho, že ještě není zas tak blbě, aby nemohlo být mnohem hůř, jsem proutěný nábytek vzala na milost
a až ti muž bude vyčítat, že vysedáváš často u emimina, tak mu řekni, že může být hodně rád, protože v opačném případě by dávno přišel o odkládací plochy v podobě proutěného nábytku ![]()
@tripetri píše:
A hážu věci do odpaďáku, i když už vidím, že je narvanej k prasknutí
To taky dělám a chlap to nesnáší…:-D Tak už to nedělám..:-) Jenom občas…
@Kornel píše:
Já nesnáším od mého manžela hlavně jednu věc, když se mu svěřuji s nějakou věcí- např. já kráva že jsem tě neposlechla… a on mi automaticky řekne tyto 2 pravidla pravidlo č.1 je manžílek má vždycky pravdu a pravidlo č.2 zní takto- když manžílek nemá pravdu platí pravidlo číslo 1. a dej pán Bůh mi sílu a dlouho tady nepobude![]()
![]()
![]()
jinak klasika- přijde z práce a věsi šoupne na židli u jídel. stolu, ponožky nechává u konferáku v obýváku, odmotá na jednu velkou potřebu na wc pul rolky a to beze sradny a nechává na lince nezakryté pečivo, salám, máslo atd…jo a uplně nechápu jednu věc- než se jde večer sprchovat tak si jde vždy nejdříve pro trenýrky ale ty použité stejně jako ponožky nedá do koše ale položí na koš!!!
![]()
![]()
![]()
ale jinak si nemůžu stěžovat protože manžel jezdí na služebky ![]()
Kousal si nehty, ovšem tak dokonale, že jsem si první půlrok myslela, že je má dokonale ostříhané… po půl roce si je začal kosat přede mnou a plival je v lepším případě z balkonu, v tom horším v bytě.
Po ránu všichni věděli, kdo vstává, smrkání, chrchlání a kašlání bylo slyšet ještě když čekal na chodbě na výtah.
Jeho oblečení zůstávalo ležet tam, kde ho ze sebe shodil.
U jídla krmil současně psa.
Tankoval vždycky za 200 Kč - bez ohledu na vzdálenost, která ho čekala.
Jeho oblíbená věta - vždyť jsem ti to říkal… moje odpověď - jo, a co jsem ti na to odpověěla? ( snaha ukázat mi, že si nic nepamatuju ).
Pravidelně ráno a večer větral celý byt.
Krkal - přede mnou, před rodiči, před kamarády v hospodě, prostě přede všemi.
Usínal u hlasité hudby nebo nahlas puštěné televize bez ohledu na to, že třeba někdo další nemůže spát.
Pokud ležel za mnou a usnul, pravidelně mě poslintal.
V koupelně před zrcadlem si prohlížel svaly a vyžadoval pochvalu.
Ještě ve třiceti sbíral Lego a hrál si s ním, ke každým narozeninám vyžadoval některé, které ještě neměl.
A mohla bych pokračovat dál a dál. Mám za sebou čtyři roky s tímhle, uff
.
Tak můj drahoušek mi občas taky pije krev ![]()
Ale jinak je to nejlepší manžel a tatínek na světě a nikomu bych ho nedala… on by mě totiž jiný nechtěl, protože moje zlozvyky by jen tak někdo nepřežil.
@Anonymní píše:masakr
Tak můj drahoušek mi občas taky pije krev![]()
Ale jinak je to nejlepší manžel a tatínek na světě a nikomu bych ho nedala… on by mě totiž jiný nechtěl, protože moje zlozvyky by jen tak někdo nepřežil.
- sedí u počítače, ruku v trenkách a drbe se na koulích (dost často se zapomene, když jsme na návštěvě nebo je návštěva u nás)… a když ji vytáhne, tak si ji nenápadně očichá
- dloube se v nose a nenápadně střílí šušně po bytě
- třikrát za den se ráchá ve sprše a pak si kreslí na zrcadlo v koupelně a hlasitě se tomu směje
- řeknu, že oblíknu malou a vyrazíme ven a pak se v teplácích diví že UŽ jsme hotové
- postýlka v pracovně není přes haldy jeho oblečení vidět… což mu nevadí a klidně tam strká malou, kterou pak nacházím vesele sihrající s jeho ponožkama
- mezi polévkou a druhým chodem si „odskakuje“ k počítači
- v kině si umatlaný roce od sýrového popcornu utírá do riflí, takže jsou pak celé žluté
- na nočním stolku má momentálně 7 skleniček (každý večer si bere pití k posteli, ale ještě jsem ho neviděla ho pít)
- „kdy jsem to měl asi tak udělat?“ huhlá od počítače, když mu vyčítám, že už půl roku vrtá dceři poličku
A ještě s tou sprchou…když se jde koupat, tak vždy zapomene si vzít ponožky, trenky atd…aaa…
Nebo stále něco hledá..klíče, mobil-už nehledá, najdou mu to děti..:-D ![]()
A když jdeme ven, tak děti mu nosí boty, bundu, klíče a mě? Mě ne…A to se o ně celý den starám… ![]()
Děti jsem naučila před odchodem dojít si na Wc, mému muži se zásadně chce venku… ![]()
Když se mu chce na WC tak na to raději zapomene i před spánkem a mě se směje, že chodím 2×, než jdu spát…On radši chodí v noci…
A moje?
atd…
@VeruuVD píše:
A moje?
- musím být přikrytá a vyvětráno, jinak neusnu
- musím 2× na Wc než jdu spát, i když jdu ven
- na veřejných Wc si nesedám-učím to dcerku
- před odchodem si dávám žvýkačku i děti…:-D
- zásadně uklízím v noci-neusnu pokud není uklizeno
- ráda přestěhovávám věci-z toho chlap šílí, že je nemůže najít…děti mají přehled…
- musím mít u sebe -doklady, žvýkačky, vońavku, kapesníčky, klíče, cigarety…
atd…
Ano, tak to jsem celá já. Ještě bych přidala: