Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježíííííš, to je sestava ![]()
Já doma prasátko nemám, ale mezi jeho nejhorší zlozvyky patří :
@IvkaH píše:![]()
![]()
neskutečné
když si to zkusím představit musím se opravdu začít smát
asi si tu představu budu nechávat na momenty kdy mě opravdu někdo naštve ![]()
@Yamyna píše:
Ježíííííš, to je sestava
Já doma prasátko nemám, ale mezi jeho nejhorší zlozvyky patří :
- záchodový dýchánek s mobilem ( sedí tam i 30min.
)
- aniž bych dokončila větu, ptá se „CO?“
- trhá si ručně chlupy z nosu
- přijde po noční a první co dělá je že musí po mě uklidit pracovní plochu v kuchyni a vyleštit zrcadlo v koupelně, které večer po koupání zapatlala dcera
Tenhle „výčet“ mi nijak příšerný nepřipadá..
@Yamyna to s tím uklízením bych ale bralaaa
jooo to kdyby u nás někdo uklízel…
mě dycky rozvaří když je něco třeba něco vyřešit jakou dobu třeba s malou nebo tak nebo je třeba něco udělat a já to tedy pak udělám, vyřeším atd…a pán se jednoho dne probere a má najednou čas to řešit a začne mě s tim v nejmin vhodném okamžiku otravovat no to bych vypěnila dycky že se probral ![]()
já nevím jestli to pochopíte co přesně myslim nevim jak to lepe popsat a ani mě nenapadá žádný příklad…ale opakuje se to u nás strašně často… ![]()
@lihow píše:
Tenhle „výčet“ mi nijak příšerný nepřipadá..
já se taky nesnažím někoho trumfnout ![]()
@puntice
krásný, krásný, krásný, už si nikdy nebudu stěžovat na toho mýho…a když ano, vzpomenu si na „drb do kulek, prd“ a zase bude hej ![]()
Mě nevytáččí zatím v ničem, já jsem zatím zamilovaná a mě na něm přijde roztomilé i když má nudli na obličeji ![]()
@smoulinka71 bydlíte spolu už???
protože to já sem zamilovaná taky ale když sme jen randili byly věci co sem neviděla… ![]()
@smoulinka71 píše:
Mě nevytáččí zatím v ničem, já jsem zatím zamilovaná a mě na něm přijde roztomilé i když má nudli na obličeji
@every.lee píše:
@Yamyna to s tím uklízením bych ale bralaaajooo to kdyby u nás někdo uklízel…
mě dycky rozvaří když je něco třeba něco vyřešit jakou dobu třeba s malou nebo tak nebo je třeba něco udělat a já to tedy pak udělám, vyřeším atd…a pán se jednoho dne probere a má najednou čas to řešit a začne mě s tim v nejmin vhodném okamžiku otravovat no to bych vypěnila dycky že se probral
já nevím jestli to pochopíte co přesně myslim nevim jak to lepe popsat a ani mě nenapadá žádný příklad…ale opakuje se to u nás strašně často…
Ano, přesně vím, co myslíš.
Potřebovali jsme zábranu na schodiště/autosedačku/cokoli… říkala jsem mu, ať se podívá po netu, která je nejlepší…
On: „Jo, hned se na to podívám“
Já (po týdnu): „Díval ses?“
On: „Ještě ne, ale hned se na to podívám“
Já (já po měsíci): zjistím, zajedu, koupím
Já (po měsíci a jednom dni): „Koupila jsem zábranu/autosedačku/cokoli… bež ji namontovat“
On: „Jo, hned“
Já (po týdnu): „Tatí, mohl bys přijet namontovat zábranu na schodiště? XYZ nemá čas.“
On: „Jééé, to jsi měla říct, bych to hned udělal…“
![]()
Manžel se v poslední době naučil další výbornou věc - vstává dřív než já a dělá si snídani, leje si do kafe mlíko z krabice, a když by to snad mělo vypadat, že by tu krabici dolil a musel ji vyhodit do odpadků, tak v ní nechá tak tři kapky mlíka a vrazí ji zpátky do ledničky. ![]()
Nebo vleze do ledničky, kouká, co by pomlsal, vyndá třeba jogurt, řekne hele, tenhle už je prošlej, a vrátí ho tam zpátky. ![]()
Tak u nás je to taky veselé ![]()
No, ale myslím, že ty moje jsou i horší
a mohla bych pokračovat ![]()
Ale máme se rádi a aspoň se spolu nenudíme.
@checule píše:
Kulipuch![]()
![]()
![]()
čurám smíchy
Kuliiiiiiiiiiipuuuuuuuuuuuuuuch
Umírám
Ještě jsem si vzpoměla na zlozvyky mého bývalého, to byly zápichy. Taky proto jsem musela potichu ze vztahu odejít. Není nad to si najít chlapa, co byl dlouho sám a najdnou mu do života vstoupí ženská.
A to všechno začalo tím, že když se od něj odstěhovala bývalka, tak mu sebrala, co šlo a on si nakoupil přesně to samé…
Starého psa novým kouskům nenaučíš!
@Talunka Celou tuhle diskuzi sleduji už dlouho a ještě jsem nepřispěla, zatím se jen bavím, ale k tobě napíšu. TO BYL MAGOR!!!
![]()