Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
24.1.13 13:58

Ježíííííš, to je sestava :mrgreen:
Já doma prasátko nemám, ale mezi jeho nejhorší zlozvyky patří :

• záchodový dýchánek s mobilem ( sedí tam i 30min. :roll: )
  • aniž bych dokončila větu, ptá se „CO?“
  • trhá si ručně chlupy z nosu 8o
  • přijde po noční a první co dělá je že musí po mě uklidit pracovní plochu v kuchyni a vyleštit zrcadlo v koupelně, které večer po koupání zapatlala dcera :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
24.1.13 14:24
@IvkaH píše: :lol: :lol: :lol: neskutečné

když si to zkusím představit musím se opravdu začít smát :mrgreen: asi si tu představu budu nechávat na momenty kdy mě opravdu někdo naštve :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lihow
24.1.13 14:30
@Yamyna píše:
Ježíííííš, to je sestava :mrgreen:
Já doma prasátko nemám, ale mezi jeho nejhorší zlozvyky patří :
  • záchodový dýchánek s mobilem ( sedí tam i 30min. :roll: )
  • aniž bych dokončila větu, ptá se „CO?“
  • trhá si ručně chlupy z nosu 8o
  • přijde po noční a první co dělá je že musí po mě uklidit pracovní plochu v kuchyni a vyleštit zrcadlo v koupelně, které večer po koupání zapatlala dcera :roll:

Tenhle „výčet“ mi nijak příšerný nepřipadá..

• Citovat
  • Upravit
642
24.1.13 14:30

@Yamyna to s tím uklízením bych ale bralaaa :palec: jooo to kdyby u nás někdo uklízel…

mě dycky rozvaří když je něco třeba něco vyřešit jakou dobu třeba s malou nebo tak nebo je třeba něco udělat a já to tedy pak udělám, vyřeším atd…a pán se jednoho dne probere a má najednou čas to řešit a začne mě s tim v nejmin vhodném okamžiku otravovat no to bych vypěnila dycky že se probral :mrgreen:

já nevím jestli to pochopíte co přesně myslim nevim jak to lepe popsat a ani mě nenapadá žádný příklad…ale opakuje se to u nás strašně často… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
24.1.13 14:32
@lihow píše:
Tenhle „výčet“ mi nijak příšerný nepřipadá..

já se taky nesnažím někoho trumfnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
24.1.13 14:38

@puntice
krásný, krásný, krásný, už si nikdy nebudu stěžovat na toho mýho…a když ano, vzpomenu si na „drb do kulek, prd“ a zase bude hej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
24.1.13 17:06

Mě nevytáččí zatím v ničem, já jsem zatím zamilovaná a mě na něm přijde roztomilé i když má nudli na obličeji :)

• Citovat
  • Upravit
642
24.1.13 17:38

@smoulinka71 bydlíte spolu už??? :mrgreen: protože to já sem zamilovaná taky ale když sme jen randili byly věci co sem neviděla… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.1.13 19:05
@smoulinka71 píše:
Mě nevytáččí zatím v ničem, já jsem zatím zamilovaná a mě na něm přijde roztomilé i když má nudli na obličeji :)
:lol: :lol: :lol: jak dlouho si zamilovaná?
Snad mu žádnou mouchu nenajdeš ani v budoucnu :kytka: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
24.1.13 19:17
@every.lee píše:
@Yamyna to s tím uklízením bych ale bralaaa :palec: jooo to kdyby u nás někdo uklízel…

mě dycky rozvaří když je něco třeba něco vyřešit jakou dobu třeba s malou nebo tak nebo je třeba něco udělat a já to tedy pak udělám, vyřeším atd…a pán se jednoho dne probere a má najednou čas to řešit a začne mě s tim v nejmin vhodném okamžiku otravovat no to bych vypěnila dycky že se probral :mrgreen:

já nevím jestli to pochopíte co přesně myslim nevim jak to lepe popsat a ani mě nenapadá žádný příklad…ale opakuje se to u nás strašně často… :cert:

Ano, přesně vím, co myslíš.
Potřebovali jsme zábranu na schodiště/autosedačku/cokoli… říkala jsem mu, ať se podívá po netu, která je nejlepší…
On: „Jo, hned se na to podívám“
Já (po týdnu): „Díval ses?“
On: „Ještě ne, ale hned se na to podívám“
Já (já po měsíci): zjistím, zajedu, koupím
Já (po měsíci a jednom dni): „Koupila jsem zábranu/autosedačku/cokoli… bež ji namontovat“
On: „Jo, hned“
Já (po týdnu): „Tatí, mohl bys přijet namontovat zábranu na schodiště? XYZ nemá čas.“
On: „Jééé, to jsi měla říct, bych to hned udělal…“
:zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
24.1.13 19:19

Manžel se v poslední době naučil další výbornou věc - vstává dřív než já a dělá si snídani, leje si do kafe mlíko z krabice, a když by to snad mělo vypadat, že by tu krabici dolil a musel ji vyhodit do odpadků, tak v ní nechá tak tři kapky mlíka a vrazí ji zpátky do ledničky. :pocitac:
Nebo vleze do ledničky, kouká, co by pomlsal, vyndá třeba jogurt, řekne hele, tenhle už je prošlej, a vrátí ho tam zpátky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.1.13 20:34

Tak u nás je to taky veselé :)

• odcházíme a on je obvykle ještě v domácím
  • na záchod zásadně nejde před odchodem (z domova, restaurace), ale až pak venku
  • vousy v umyvadle a všude okolo
  • živí se servisama PC a notebooků a když je přiveze domů, leží všude. Opravdu všude :(
  • zapomíná taky skoro všechno :)
  • přijdu za chvíli - připočítám si tak hodinu

No, ale myslím, že ty moje jsou i horší

• patlám x skleniček, když se jdu napít vody
  • nedávám ve sprše závěs, takže je celá koupelna postříkaná vodou
  • jsem líná a kolikrát ho opravdu žádám, aby mi něco přinesl nebo udělal, když spolu třeba ležíme u TV
  • nehty si loupu taky já :)
  • nehážu plasty mezi plasty (ale snažím se :)
  • prudím ho a ptám se ho na to, jaký měl den atd. sotva se objeví doma

a mohla bych pokračovat :)
Ale máme se rádi a aspoň se spolu nenudíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.1.13 21:19
@checule píše:
Kulipuch :pankac: :pankac: :potlesk: :mrgreen: čurám smíchy

Kuliiiiiiiiiiipuuuuuuuuuuuuuuch :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Umírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.1.13 22:52

Ještě jsem si vzpoměla na zlozvyky mého bývalého, to byly zápichy. Taky proto jsem musela potichu ze vztahu odejít. Není nad to si najít chlapa, co byl dlouho sám a najdnou mu do života vstoupí ženská.

• Když jsem povysávala, tak povysávala po mě. Poprvé jsem si myslela, že jsem asi na něco zapoměla. Ale bylo to po každém mém vysávání.
  • Pravidelně nechával hrnek od čehokoli u počítače. Nikdo ho nemohl odnést do kuchyně, i když přes kuchyň musel jít.
  • Do záchodu se mohlo kupovat pouze černé Savo, takové to mýdýlko Harpic modré barvy(i když stál 60,–),na zem pouze Pronto do vody žluté, na prach modré Pronto a jar pouze Jar pomeranč. Prostě nic jiného se nesmělo používat! Když jsem koupila něco jiného, bylo to zlikvidováno a koupeno to, na co byl zvyklý.
  • Zubní pasta pouze Colgate white a ústní voda zelený Listerine.
  • Značka hader pouze st. Oliver.Nic jiného.
  • V ledničce jen to, co se sní ten den. Takže každý den v obchodě. Žádné zásoby. A pokud byly zásoby nakoupeny, tak se nejedly.Byly totiž včerejší.

A to všechno začalo tím, že když se od něj odstěhovala bývalka, tak mu sebrala, co šlo a on si nakoupil přesně to samé…
Starého psa novým kouskům nenaučíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
24.1.13 23:00

@Talunka Celou tuhle diskuzi sleduji už dlouho a ještě jsem nepřispěla, zatím se jen bavím, ale k tobě napíšu. TO BYL MAGOR!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí