Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@every.lee píše:
@Mamango jo jasný zpocenej a nerozni to známjako jo tohle maj asi všichni ty chlapy stejný
mě jednou pobavil otec když na celej lidl zařval tak kde je ta zlevněná brie!!! a upozornuju že brie vyslovil tak jak se píše no málem sem se počůrala
![]()
@mocca no ježiš nakupování hardů a chlapy… tak to bych tady radši nerozebírala nebos e ještě rozčílim
protože můj táta je v tomhle ztracenej případ a přítel stejně tak… to je šílený s nima… to se teprve potěj… a donutit je si ty věci i zkoušet… ![]()
@every.lee
tak tohle mám doma taky.Jak jde chlap nakoupit beze mě, tak milion telefonátů s otázkama a to s tou šehačkou jsem zažila taky ![]()
@mocca Přesně tak, s tím kolečkem salámu to dělá taky. Sežere 10 - 15 dkg a nechá tam kolečko se slovy aby to prej celý nesežral a taky mi něco nechal
A to kolečko se tam pak válí týden ![]()
No když si chce chlap něco koupit na sebe, zásadně musím s ním a radit mu, sám si nekoupí ani ponožky. Já nemám ráda takový ty co se svlíknou a nechávaj na noze bordel, říkám tomu žďoubky a tuhle jdeme chlapovi pro ponožky a on u kasy na prodavačku"Jsou bez žďoubků"?
On to neznal a za tu dobu co jsme spolu ode mě převzal spoustu slov.
Když jdeme do potravin, tak chlap zůstává v oddělení knížek se slovy, že až nakoupim, ať ho vyzvednu
Asi by nebylo od věci udělat v obchodních centrech něco jako maj pro děti dětský koutky, ale pro chlapy. S plazmou se sportovníma přenosama, pivem a novinama. Ženská by je tam odložila, v klidu nakoupila, obešla krámy a pak si tam spokojenýho chlapa vyzvedla ![]()
@mahdalka píše:ženy když se nad tím tak zamyslím mám nepřijemný pocit že dělám to samé s paštikou… já se totiž zásadně vyhýbám těm okoralým rohům no a když tam zbyde kousek pěkný paštiky který má jen tyhle okoralý kraje tak je mi to líto vyhodit ale na rohlík si to nedám
@mocca Přesně tak, s tím kolečkem salámu to dělá taky. Sežere 10 - 15 dkg a nechá tam kolečko se slovy aby to prej celý nesežral a taky mi něco nechalA to kolečko se tam pak válí týden
@mahdalka zdoubky
heled zrovna minule jsem nakoupila fusek před zimou a všechny pouštěly zdoubky jak to… měla jsem to po celým bytě páč jak svlíknul fusku opadalo to z něj… no a malá je malá žmoulačka žeeee a tak furt na zemi a hledala zdoubky z fusekli a uspešně to roznášela dál po bytě a žmoulala… no z toho sem rostla…
![]()
btw: koutek pro pány je moc dobrý nápad
každopadně se bojím že by mě nutil jezdit nakupovat častěji a při odchodu bych musela poslouchat knourání typu ještě chvíli ![]()
@every.lee
Mě to chlap nevysvětlil co ho k tomu vede, ale fakt mě to vytáčí. Sežere celou tatarku, už se ze sklenice nedá ani nabrat lžičkou, jsou jen umazaný stěny kolem dokola a on to strčí zpátky. A pak se divý, že nemáme tatarku(hořtici, kečup…) ![]()
@every.lee No to právě nesnáším ten bordel z ponožek, brrr. Máme doma koberec a jak si chlap sundá ponožky a opadaj z něj všude žďoubky, třeba když mám vyluxováno…
Asi jsou nekvalitní když z nich opadává bodel
@mahdalka no já tadyty právě koupila v intersportu a jsou to head a pumy… a jako ono když je pereš naruby tak se opere časem ale na začátku to bylo peklo ![]()
No tak já budu asi tady za divnou, ale můj chlap miluje nakupování, né hadrů, ale žrádla, hygienických potřeb, pořád mě chce tahat do obchoďáků, který já k smrti nesnáším, už se naučil jezdit sám a fakt si to užívá, vydrží v Globusu třeba čtyři hodiny, no z toho by mě jeblo.On je prostě takovej, že papír musí mít tři vrstvy, jinak stojí za prd a hlavně že ještě musí být v akci, čumí na vložky a počítá kapičky, aby nebyly moc silný a hlavně že v akci. A pasta na zuby, no holky to jste ještě neviděly co mi máme v zásobě luxusních past, možná na rok a půl, ale pozor akčních
Fakt se v tom vyžívá, já mu to neberu, ale je to podle mě taky trochu úchylka. Když přijede, tak mi předloží lístek jak letenku do Tokia a mamko divej to je akce
![]()
Já se taky nezlobim, jsem jen šťastná že tam nemusím jezdit taky ![]()
No holky ale když už jste tady zmínily tatínky tak Vám taky zaperlím s mojim otcem- on je totální máčo
šel do obchodu, tvářil se že si chce koupit notebook ale jen se tak tvářil a chtěl vidět značku Acer - četl Aker, v obchodě chtěl vždycky džánsy, mikču značky Rexboxa boty Najtky a největší sranda byla když nás zkoušel doma z angličtiny
No a ještě perlu od tchána, ten než se naučil říkat mé jméno Kornélie tak se ptal na Kornflejksku ![]()