Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
24.1.13 23:03

@xantipi
Učitel hudby a muzikant. Možná to stačí k tomu, aby se z něj stal magor :lol: Kdyby nebyl tak sexy, tak by si chudák ani nevrzl. Protože takováto deformace odradí každou normální ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.1.13 23:13

@Talunka jsem taky muzikant a mnoho mých přátel i známých též, a někteří opravdu patří mezi velmi zvláštní tvory :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.1.13 23:17

@veru324
Jééé, jsem ráda, že ses neurazila :) Ne všichni jsou blázni. On ano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
24.1.13 23:21

@Talunka kdepak, vůbec ne :) Kdysi jsem si říkala, že bych chtěla taky muzikanta, no, potom, co někteří mí přátelé předvádí si říkám, jak jsem šťastná za svého IT :mrgreen: :mrgreen: Ale podobného cvoka jsem měla hele, a byl to zedník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
24.1.13 23:41

@veru324
Takže profesí to není :lol:
Dojdi si zadiskutovat do Normální těhotnění:-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
25.1.13 00:40

Mě štve, když vidí věci na zemi a místo toho aby to zvedl tak to ještě nohou pošoupne nejlépe pod stůl :zed:
To, že kýchá s otevřenou pusou.
Z chodby si děla převlíkárnu a když někdo zazvoní, tak první co vidí jsou jeho špinavý fusky.
To, že si ďoube suchou kuži na hlavě a pak to hazí po gauči :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
25.1.13 00:56
@mahdalka píše:
Vytáčí mě,jak si přítel vezme něco z lednice,skoro všechno sní,ale aspon malinký zbyteček nechá a strčí zpátky - např.paštiku,neni tam už ani na jedno namazání a krabička je spíš jen tak umazaná,než aby v ní něco bylo.Nebo sní polívku z pětilitrovýho hrnce,zbyde tam sotva jedna lžíce a on to strčí zpátky :pocitac: Ale zlozvyků má víc,třeba si ještě vzpomenu :think:

To znám :mrgreen: U nás doma to neexistovalo, takže mě první roky našeho soužití/manželství jedno kolečko salámu v hoře papíru pokaždé dost zaskočilo. Vždycky mu říkám, že to mohl klidně sníst, nebo ať to radši dojí, než toto, ale on na to, že to by pak vypadalo, jako že to sežral :zed:
A taky nechává otevřené skříňky a šuplíky, když ši vezme příbor, talířek, atd. Prcek se mi na to pak věší, nebo kramaří, o mých modřinách ani nemluvě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4029
25.1.13 01:01
@veru324 píše:
@Talunka kdepak, vůbec ne :) Kdysi jsem si říkala, že bych chtěla taky muzikanta, no, potom, co někteří mí přátelé předvádí si říkám, jak jsem šťastná za svého IT :mrgreen: :mrgreen: Ale podobného cvoka jsem měla hele, a byl to zedník :lol:

IT to je taky extra třída, manžel (technik) říká, že je dost, že jsem na mateřský :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.1.13 09:52

Holky, já se tak včera pobavila, že ani nevíte jak.. četla jsem nějaké příspěvky maželovi, až mi tekly slzy :mrgreen:
Nejvíce mně asi pobavily - nacpe si plnou pusu jídla, že prý to musí smíchat se vzduchem, aby cítil tu chuť, nebo…usnul s ořechama v puse a když se vzbudí, řekne, že má hlad.. no je toho mnoho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak můj manža má taky to svoje chlapské, co všechny znáte:

• čumění do skříně, lednice, špajzu a nevidí danou věc, kterou hledá - to jsem nazvala povrchové civění :lol:
  • nezabalí sáček s pečivem.. pak je vše oschlé
  • když mi má skočit pro něco do obchodu, např. minule 2 věci - chleba a mrkev.. za chvíli telefon: "Leni, už jsem to koupil a co byla ta třetí věc? mám chleba, petržel a na tu třetí si nemůžu vzpomenout.. no to mám záchvat smíchu..
  • strašně mě stresuje, když hledá nějaký dokument, který nutně potřebuje na druhý den - děje se to většinou kolem 9 hodiny večer, začně lítat po baráku a obviňuje mně, že jsem to určitě zase vyhodila.. pak to VŽDY musím hledat s ním..
  • přesto, že máme šatnu v baráku nahoře, on má svou osobní na židli u jídelního stolu v kuchyni
  • veškeré obsahy kapes - účtenky, různé papírky, žvýkačky, drobné peníze - vše mi sype na jídelní stůl, neustále vše třídím :lol:
  • strašně rád hlasitě prdí a pak následuje záchvat smíchu, jako co já na to (jsme spolu 14 let)
  • vždy když má tendenci uklízet, tak začne rýpat do mě a naší dcery, jako kdy jsme naposledy uklízely apod. to jsem vždy na mrtvici..takže se musíme pustit do úklidu s ním, i když se třeba koukáme na film

To, že kouří, nebo si kouše nehty beru už asi jako jeho součást osobnosti :mrgreen: Je to skvělej chlap :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.1.13 09:59
@Kristanka píše:
všude chodí pozdě, musí se totiž před odchodem dlouze obhlížet v zrcadle :zed: :nevim: :pocitac: :cert: :pankac:

Ten můj chodí včas, ale s tím zrcadlem mě taky sere, jde si čistit zuby a je dvacet minut v koupelně :cert:

• Citovat
  • Upravit
642
25.1.13 10:06

@Chocolate no a nebo sem si vzpoměla na ukázkovou situaci :palec: Přítel nikdy dobrovolně nic neuklízí no a právě sem tam mu hrábne a je děsně aktivní ale stylem že mi v tu dobu absolutně nepomáhá a vůbec se to nehodí naopak! NApř. dělám jídlo v kuchyni, něco vařím a do toho třeba něco umývám - nemáme myčku tak se to musí průběžně jinak bych se tam nehnula- no a přítel přijde ted upozornuju že se to stává opravdu jen v okamžicích kdy jsem ve stresu něco se mi třeba pálí nebo musim míchat aby se neudělali hrudky a do toho třeba dávát ještě něco vařit extra do hrnce no prostě všechny ruce plný a nevim kam dřív skočit a on si nakráčí k ledničce a začne to všechno prohlížet jestli je tam někde něco zkaenýho nebo prošlýho a to probírá skládá mi to na tu už tak plnou linku :cert: a ještě mě prudí protože řeší jestli tohle ještě bude dobrý že sice to neni prošlý ale vypadá to zvláštně a nebo třeba tam mám mísu se salátem od předvčerejška :oops: :oops: tak tu vyndá a dá mi jí na tu linku že to teda vyhodíme, no ale že by to vyhodil to ne jen mi to tam prostě vyndá aby mi to tam překáželo žejo, no že to ještě hodinu v lednici vydrží než budu mít trochu čas a budu mejt nádobíí neee to se prostě musí ted hneed… :cert: :cert: tyhle excesy proaktivity mě opravdu S. E…R…O. U :cert:

Ale co se tech prošlejch potravin týče tak mě napadlo, minule sem se zasmála páč sem večer k telce udělala obloženej talíř s kyselou okurkou a hermoše a nějakej klobás no a hermoše semkoupila s česnekem a s kořením byl ve slevě král sýru :mrgreen: no a on se ten truhlík tak podival na ten talíř, vzal do ruky ten česnekovej hermelín a řiká neni ale tenhleten už plesnivej až moc?? 8o…tak řikám že je to jen tím kořením že je s česnekem… :mrgreen: ale zasmála sem se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.1.13 10:18
@Mamango píše:
Holky, já se tak včera pobavila, že ani nevíte jak.. četla jsem nějaké příspěvky maželovi, až mi tekly slzy :mrgreen:
Nejvíce mně asi pobavily - nacpe si plnou pusu jídla, že prý to musí smíchat se vzduchem, aby cítil tu chuť, nebo…usnul s ořechama v puse a když se vzbudí, řekne, že má hlad.. no je toho mnoho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak můj manža má taky to svoje chlapské, co všechny znáte:
  • čumění do skříně, lednice, špajzu a nevidí danou věc, kterou hledá - to jsem nazvala povrchové civění :lol:
  • nezabalí sáček s pečivem.. pak je vše oschlé
  • když mi má skočit pro něco do obchodu, např. minule 2 věci - chleba a mrkev.. za chvíli telefon: "Leni, už jsem to koupil a co byla ta třetí věc? mám chleba, petržel a na tu třetí si nemůžu vzpomenout.. no to mám záchvat smíchu..
  • strašně mě stresuje, když hledá nějaký dokument, který nutně potřebuje na druhý den - děje se to většinou kolem 9 hodiny večer, začně lítat po baráku a obviňuje mně, že jsem to určitě zase vyhodila.. pak to VŽDY musím hledat s ním..
  • přesto, že máme šatnu v baráku nahoře, on má svou osobní na židli u jídelního stolu v kuchyni
  • veškeré obsahy kapes - účtenky, různé papírky, žvýkačky, drobné peníze - vše mi sype na jídelní stůl, neustále vše třídím :lol:
  • strašně rád hlasitě prdí a pak následuje záchvat smíchu, jako co já na to (jsme spolu 14 let)
  • vždy když má tendenci uklízet, tak začne rýpat do mě a naší dcery, jako kdy jsme naposledy uklízely apod. to jsem vždy na mrtvici..takže se musíme pustit do úklidu s ním, i když se třeba koukáme na film
To, že kouří, nebo si kouše nehty beru už asi jako jeho součást osobnosti :mrgreen: Je to skvělej chlap :dance:

k těm nákupům… od jisté doby jezdím nakupovat už jedině sama…v klidu večer když malá spí… takhle sem byla nemocná jednou a vyslala jsem přítele s malou…
nejdříve sem musela všechno pečlivě sepsat na lísteček protože on by si to nepamatoval ale bohužel sem místo smetana ke šlehání napsala šlehačka ke šlehání… což jsem nevěděla… no nic odjeli nakupovat, já si lehla a usnula, pak se probudím a koukám 13 nepřijatých hovorů od přítele 8o a doprčič řikám si a volám zpátky… načež on úplně vypěněnej jakože kde má hledá šlehačku ke šlehání že to tu nikde nemají tak říkám to je smetanááá bude to někde v blízkosti mlíka, sýru a jogurtů, no to už byl vytočenej… za chvíli další telefonát že v dm na mojí kartu chtějí znát moje psč protože jinak mu ty body nestrhnou… no přijel naštvanej jak to :pocitac: :mrgreen: že tam hodinu hledal šlehačku ke šlehání a že mám štěstí že ze sebe neudělal vola a někoho se nezeptal… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.1.13 11:47

Jo, tak ten můj to má stejný.. když jede sám na větší nákup, tak mu píšu seznam věcí přesně tak, jak jdou za sebou v obchodě v regálech :mrgreen: nesnáší když musí po obchodě lítat anebo se nedejbože vracet :zed:
jinak taky musím podrobně napsat : smetana modrá - pokud chci šlehat, smetana žlutá.. okurky - volá, jaké chceš okurky? zavařené?? a má je napsané pod rajčaty.. no je to někdy boj :twisted:
můj chlap se pak u takovýchto dlouhých nákupů většinou nervne, protože prý je mu vedro, potí se a už ho to nebaví… jo a mě v 7. měsíci to asi baví náramně, nabalená v kabátě a s břichem :lol:
tak jen řeknu: tak necháme ten koš, jak je a jedeme domů, nemusíme nakupovat, nebudeme jíst. A jsem rozhodnutá to opravdu udělat ;) to bys měla vidět, jak si najednou pospíší bez remcání :dance:

@every.lee píše:
k těm nákupům… od jisté doby jezdím nakupovat už jedině sama…v klidu večer když malá spí… takhle sem byla nemocná jednou a vyslala jsem přítele s malou…
nejdříve sem musela všechno pečlivě sepsat na lísteček protože on by si to nepamatoval ale bohužel sem místo smetana ke šlehání napsala šlehačka ke šlehání… což jsem nevěděla… no nic odjeli nakupovat, já si lehla a usnula, pak se probudím a koukám 13 nepřijatých hovorů od přítele 8o a doprčič řikám si a volám zpátky… načež on úplně vypěněnej jakože kde má hledá šlehačku ke šlehání že to tu nikde nemají tak říkám to je smetanááá bude to někde v blízkosti mlíka, sýru a jogurtů, no to už byl vytočenej… za chvíli další telefonát že v dm na mojí kartu chtějí znát moje psč protože jinak mu ty body nestrhnou… no přijel naštvanej jak to :pocitac: :mrgreen: že tam hodinu hledal šlehačku ke šlehání a že mám štěstí že ze sebe neudělal vola a někoho se nezeptal… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
25.1.13 11:50

@every.lee - anebo je to i když jedeme do obuvi a vybírá si boty, kupuje vždy dvoje a já lítám po celý obuvi, hledám jeho číslo a nabízím mu tyhle a tamty.. jen aby se zase „nespotil“ jelikož je schopný si žádný nekoupit.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.1.13 14:02

@Mamango jo jasný zpocenej a nerozni to znám :D jako jo tohle maj asi všichni ty chlapy stejný :D mě jednou pobavil otec když na celej lidl zařval tak kde je ta zlevněná brie!!! a upozornuju že brie vyslovil tak jak se píše no málem sem se počůrala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí