Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivanesca
28.1.13 00:41
:kytka:

Příspěvek upraven 18.03.13 v 21:53

• Citovat
  • Upravit
1165
28.1.13 13:53

No tak ohledně té tchýně mám taky něco :)
Je pravidlem, že když k nám přijede třeba na týden, dva, tak odjíždí o těch 5kg těžší..
Nakoupím, navařím, ona se děsně cpe, v jednom kuse vstává od tv a jde si něco nachystat, celkem mi tím leze na nervy, zvlášť jak u toho hrozně mlaská a celkově je to divnej pohled. Např. si šla o půl 11 večer udělat ohnivé maso s topinkami, nebo si dává citron a k tomu do misky cukr a je fakt nechutný vidět, jak to cucá :mrgreen:
Takhle jsem jednou měla odmočený hrnec od připáleného guláše na plotně, no co myslíte?? To víte že si nabrala naběračkou přímo do huby :mrgreen: málem jsem se počůrala.
A ohledně výrazů, to je kapitola sama pro sebe.
Ptá se mě, kolik ji měsíčně vyjde, aby měla internet - nemá pc, říkám ji že by si musela pořídit pc nebo notebook a ona a kolik by mě teda stál nojntbuk měsíčně? No, bylo to fakt na dlouho :mrgreen myslí si že ten net je v notebooku..
A stářím to fakt není :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.1.13 13:53

Je pravidlem, že když k nám přijede třeba na týden, dva, tak odjíždí o těch 5kg těžší..
Nakoupím, navařím, ona se děsně cpe, v jednom kuse vstává od tv a jde si něco nachystat, celkem mi tím leze na nervy, zvlášť jak u toho hrozně mlaská a celkově je to divnej pohled. Např. si šla o půl 11 večer udělat ohnivé maso s topinkami, nebo si dává citron a k tomu do misky cukr a je fakt nechutný vidět, jak to cucá :mrgreen:
Takhle jsem jednou měla odmočený hrnec od připáleného guláše na plotně, no co myslíte?? To víte že si nabrala naběračkou přímo do huby :mrgreen: málem jsem se počůrala.
Ptá se mě, kolik ji měsíčně vyjde, aby měla internet - nemá pc, říkám ji že by si musela pořídit pc nebo notebook a ona a kolik by mě teda stál nojntbuk měsíčně? No, bylo to fakt na dlouho :mrgreen myslí si že ten net je v notebooku..
A stářím to fakt není :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
28.1.13 16:03
@Mamango píše:
A stářím to fakt není :lol: :lol:

chudáčkuuuuuuuuu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
28.1.13 16:08
@Kornel píše:
chudáčkuuuuuuuuu :zed:
Žít se s tím dá, bydlí moooc daleko :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.1.13 11:37

Tak tohle je super diskuze :)
Ten můj:
si dává na kartáček extrémní množství pasty a nikdy potom neumyje umyvadlo
po vaření vždy udělá takový nepořádek v kuchyni, že mám chuť se stěhovat
když mu dojde papír, tak načne další ruličku, ale nedá ji na držátko, tam zůstane ta prázdná rulička
po koupeli používá jako ručník postel, ačkoliv má v koupelně vždy min dva
s oblibou si dává o půlnoci něco dobrého na zub
děsí naší králindu a činí mu to nesmírné potěšení
když luxuje, tak mu musím průběžně stěhovat věci z cesty, jinak by je luxem pouze objel
když zamete nepořádek na zemi, tak do koše zahodí i smetáček a lopatičku a já to neustále musím vybírat ven, abysme to náhodou nevyhodili i s odpatky
prdí míň než já, takže si připadám jako prase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
31.1.13 12:05

A ještě mě vytáčí, jak ví všechno nejlíp, i když ví prd. :mrgreen:
(Příklad: včerejší večerní telefonát - můj manžel odjíždí z práce a domlouváme se na nákupu):
MM: A vezmu ještě toustovej chleba, ne?
Já: Nemusíš, ten tu je.
MM: Není.
Já: Je tu celej balík.
MM: A kde?
Já. Ve špajzu.
MM. Tam není, ráno jsem se díval.
Já: Já se dívám teď a vidím celej balík.
MM: A jsi si jistá?
Já: Ano, jsem si jistá.

Stejně jsem musela jít, vlézt do špajzu a milému chytrému mužíčkovi zašustit do sluchátka igelitem od toho pitomýho chleba, než uznal, že se spletl.) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
31.1.13 12:34
@Bersaba píše:
A ještě mě vytáčí, jak ví všechno nejlíp, i když ví prd. :mrgreen:
(Příklad: včerejší večerní telefonát - můj manžel odjíždí z práce a domlouváme se na nákupu):
MM: A vezmu ještě toustovej chleba, ne?
Já: Nemusíš, ten tu je.
MM: Není.
Já: Je tu celej balík.
MM: A kde?
Já. Ve špajzu.
MM. Tam není, ráno jsem se díval.
Já: Já se dívám teď a vidím celej balík.
MM: A jsi si jistá?
Já: Ano, jsem si jistá.Stejně jsem musela jít, vlézt do špajzu a milému chytrému mužíčkovi zašustit do sluchátka igelitem od toho pitomýho chleba, než uznal, že se spletl.) :cert:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
31.1.13 20:22

Mě pravidelně vytačí mame hospodu a nějak si odvykl dělat inventury takže ty si dělam sama jednou tydně a když přijde a začne mi radit jak to mam dělat tak po tom roce co tu inventuru nedělal mi v tom děla takový zmatky že chytnu nerva že si to raděj udělam sama to on ne musí mi přece pomahat :D tak to cely splete a diví se že mame tžbu jen dvacet tisic za tyden a ješte nam tam pet tisíc chybí přitom to ma spočitany uplně blbe do toho začne hučet jak je to možny a když mu po dvou hodinach co mě k tomu pusti ukažu kde ma chybu tak mi na to řekne s usměvem od ucha k uchu dyt to řikam že tady furt dělaš chybu a ty ne a ne mě poslechnout a ještě že ho vlastně mam že :pocitac: :pocitac: :pocitac:
z inventury ktera je za pul hodiny hotova je třihodinovy boj s chlapem a myma nervama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 01:01
@dalimil píše: :-D veselá debata…já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…
:D :D :D :D to delam taky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 01:17

Muj muz si denne bere pet cistych trick.Kdyz je v praci tak kosil.Pak nadava ze denne peru dve pracky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
12.10.15 08:14

@lolla.jones 8o Prosím Tě a kolik ks těchto oděvů vlastní celkem, když má takovou spotřebu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
12.10.15 15:36

Tricek tak 50 a kosil koleem 3Oti :lol: rika ze nesnasi kdyz j spocenej :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.8.18 23:48

Tak já taky přispěju. Já ho za to prostě ještě víc miluju :*

1. Shazuje svou peřinu a krade mi mojí, tak se schoulíme pod jednu a on jí zas shodí :cert:
2. Vždycky, každou noc si nějak najde moje podpaží a strčí tam rypák. Asi mu voní :lol:
3. Občas mi ještě prsty u nohou tahá za chlupy na nohou. To se potom spí :cert:
4. Ťuká nehty do stolu :roll: , většinou, když spolu něco sepisujeme, nebo plánujeme
5. Zapomíná věčně brejle na čtení

A aby nepomlouval jen jeho, tak sem dám i svoje zlozvyky:

1. Vaří vedu já a on mi většinou pomáhá. Ale jsem perfekcionista a klidně deset minut zkoumám, jestli je podle odměrky správně mlíka, mouky, čehokoli. Pěkně proti oknu, aby náhodou zrnko nepřečuhovalo rysku. Chvíli mě pobaveně pozoruje a pak ke mě přistoupí a řekne, „o ten jeden pidigram se to nepo*ere.“ Jinak bychom asi nežrali :jazyk:
2. Kdykoli kolem mě projde, nebo já okolo něj, tak na něj šáhnu. :roll:
3. Vždycky se po práci rozvalím na celé posteli a půl hodiny jen zírám do stropu jak v transu. Tak jen sedí v nohách postele, opřenej o mý nohy a čte si. Poprvé si myslel, že jsem se psychicky zhroutil, naštěstí si zvykl :hug:

Jednou mi řekl, „tyhle věci z tebe dějal TEBE. A já miluju TEBE. Bez těch věcí bys byl ty bez TEBE a bez tebe bych nebyl já.“ A přesně tak to beru i já :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
7.8.18 00:19

Ten můj jich má hned několik. :lol:
Když vyleze ze sprchy, tak je v koupelně vždy potopa.
Když si jde holit hubu, tak vousy jsou všude a pěna je až na umyvadle. :lol:
V noci chodí pořád žrát a vždy nechá všechny obaly na lince (od sušenky,od sýrů a slupky od uzeniny apod a samozřejmě, že i rozdělaný pytlík s pečivem) a k tomu drobky všude.
Kde se svlékne, tam to nechá.
Věčně po něm uklízím prázdné pet láhve od pitího u postele.
Věčně po něm uklízím parátka.
Když dochází toaleťák na WC, tak tam prostě nový nedá. (Jednou jsem se naštvala a nechala mu tam jeden čtvereček toaleťáku a jak pak na mě volal,abych přinesla papír) :mrgreen:
Neustele si po sobě postel.
Když řekne, že jde na dvě, tak to u něho znamená první a poslední. :mrgreen:
Když přijde domů, tak si neuklidí boty, ale nechá je v půlce chodby.
Při řízení se ďoube ve frňáku :mrgreen: a já vždycky nadávám. :mrgreen:
Neuklidí si po sobě hřeben, ale nechá ho vždy na umyvadle.
J
Ale stejnak ho miluju :srdce:
Je toho víc, ale to bych tu psala ještě zítra. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box