Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak ohledně té tchýně mám taky něco ![]()
Je pravidlem, že když k nám přijede třeba na týden, dva, tak odjíždí o těch 5kg těžší..
Nakoupím, navařím, ona se děsně cpe, v jednom kuse vstává od tv a jde si něco nachystat, celkem mi tím leze na nervy, zvlášť jak u toho hrozně mlaská a celkově je to divnej pohled. Např. si šla o půl 11 večer udělat ohnivé maso s topinkami, nebo si dává citron a k tomu do misky cukr a je fakt nechutný vidět, jak to cucá ![]()
Takhle jsem jednou měla odmočený hrnec od připáleného guláše na plotně, no co myslíte?? To víte že si nabrala naběračkou přímo do huby
málem jsem se počůrala.
A ohledně výrazů, to je kapitola sama pro sebe.
Ptá se mě, kolik ji měsíčně vyjde, aby měla internet - nemá pc, říkám ji že by si musela pořídit pc nebo notebook a ona a kolik by mě teda stál nojntbuk měsíčně? No, bylo to fakt na dlouho :mrgreen myslí si že ten net je v notebooku..
A stářím to fakt není
![]()
No tak ohledně té tchýně mám taky něco ![]()
Je pravidlem, že když k nám přijede třeba na týden, dva, tak odjíždí o těch 5kg těžší..
Nakoupím, navařím, ona se děsně cpe, v jednom kuse vstává od tv a jde si něco nachystat, celkem mi tím leze na nervy, zvlášť jak u toho hrozně mlaská a celkově je to divnej pohled. Např. si šla o půl 11 večer udělat ohnivé maso s topinkami, nebo si dává citron a k tomu do misky cukr a je fakt nechutný vidět, jak to cucá ![]()
Takhle jsem jednou měla odmočený hrnec od připáleného guláše na plotně, no co myslíte?? To víte že si nabrala naběračkou přímo do huby
málem jsem se počůrala.
Ptá se mě, kolik ji měsíčně vyjde, aby měla internet - nemá pc, říkám ji že by si musela pořídit pc nebo notebook a ona a kolik by mě teda stál nojntbuk měsíčně? No, bylo to fakt na dlouho :mrgreen myslí si že ten net je v notebooku..
A stářím to fakt není
![]()
@Mamango píše:
No tak ohledně té tchýně mám taky něco
Nakoupím, navařím, ona se děsně cpe, v jednom kuse vstává od tv a jde si něco nachystat, celkem mi tím leze na nervy, zvlášť jak u toho hrozně mlaská a celkově je to divnej pohled. Např. si šla o půl 11 večer udělat ohnivé maso s topinkami, nebo si dává citron a k tomu do misky cukr a je fakt nechutný vidět, jak to cucá
Takhle jsem jednou měla odmočený hrnec od připáleného guláše na plotně, no co myslíte?? To víte že si nabrala naběračkou přímo do hubymálem jsem se počůrala.
A stářím to fakt není![]()
chudáčkuuuuuuuuu ![]()
@Kornel píše:Žít se s tím dá, bydlí moooc daleko
chudáčkuuuuuuuuu
Tak tohle je super diskuze ![]()
Ten můj:
si dává na kartáček extrémní množství pasty a nikdy potom neumyje umyvadlo
po vaření vždy udělá takový nepořádek v kuchyni, že mám chuť se stěhovat
když mu dojde papír, tak načne další ruličku, ale nedá ji na držátko, tam zůstane ta prázdná rulička
po koupeli používá jako ručník postel, ačkoliv má v koupelně vždy min dva
s oblibou si dává o půlnoci něco dobrého na zub
děsí naší králindu a činí mu to nesmírné potěšení
když luxuje, tak mu musím průběžně stěhovat věci z cesty, jinak by je luxem pouze objel
když zamete nepořádek na zemi, tak do koše zahodí i smetáček a lopatičku a já to neustále musím vybírat ven, abysme to náhodou nevyhodili i s odpatky
prdí míň než já, takže si připadám jako prase ![]()
A ještě mě vytáčí, jak ví všechno nejlíp, i když ví prd. ![]()
(Příklad: včerejší večerní telefonát - můj manžel odjíždí z práce a domlouváme se na nákupu):
MM: A vezmu ještě toustovej chleba, ne?
Já: Nemusíš, ten tu je.
MM: Není.
Já: Je tu celej balík.
MM: A kde?
Já. Ve špajzu.
MM. Tam není, ráno jsem se díval.
Já: Já se dívám teď a vidím celej balík.
MM: A jsi si jistá?
Já: Ano, jsem si jistá.
Stejně jsem musela jít, vlézt do špajzu a milému chytrému mužíčkovi zašustit do sluchátka igelitem od toho pitomýho chleba, než uznal, že se spletl.) ![]()
@Bersaba píše:
A ještě mě vytáčí, jak ví všechno nejlíp, i když ví prd.
(Příklad: včerejší večerní telefonát - můj manžel odjíždí z práce a domlouváme se na nákupu):
MM: A vezmu ještě toustovej chleba, ne?
Já: Nemusíš, ten tu je.
MM: Není.
Já: Je tu celej balík.
MM: A kde?
Já. Ve špajzu.
MM. Tam není, ráno jsem se díval.
Já: Já se dívám teď a vidím celej balík.
MM: A jsi si jistá?
Já: Ano, jsem si jistá.Stejně jsem musela jít, vlézt do špajzu a milému chytrému mužíčkovi zašustit do sluchátka igelitem od toho pitomýho chleba, než uznal, že se spletl.)
Mě pravidelně vytačí mame hospodu a nějak si odvykl dělat inventury takže ty si dělam sama jednou tydně a když přijde a začne mi radit jak to mam dělat tak po tom roce co tu inventuru nedělal mi v tom děla takový zmatky že chytnu nerva že si to raděj udělam sama to on ne musí mi přece pomahat
tak to cely splete a diví se že mame tžbu jen dvacet tisic za tyden a ješte nam tam pet tisíc chybí přitom to ma spočitany uplně blbe do toho začne hučet jak je to možny a když mu po dvou hodinach co mě k tomu pusti ukažu kde ma chybu tak mi na to řekne s usměvem od ucha k uchu dyt to řikam že tady furt dělaš chybu a ty ne a ne mě poslechnout a ještě že ho vlastně mam že
![]()
z inventury ktera je za pul hodiny hotova je třihodinovy boj s chlapem a myma nervama
@dalimil píše:veselá debata…já teda můžu říct za sebe, že nikdy nic nenajdu a nechávám vše na poslední chvíli. Mám bordel v autě a než abych někam zavolal, tak tam raději 10× zamejluju…
Muj muz si denne bere pet cistych trick.Kdyz je v praci tak kosil.Pak nadava ze denne peru dve pracky ![]()
@lolla.jones
Prosím Tě a kolik ks těchto oděvů vlastní celkem, když má takovou spotřebu? ![]()
Tricek tak 50 a kosil koleem 3Oti
rika ze nesnasi kdyz j spocenej
![]()
Tak já taky přispěju. Já ho za to prostě ještě víc miluju ![]()
1. Shazuje svou peřinu a krade mi mojí, tak se schoulíme pod jednu a on jí zas shodí ![]()
2. Vždycky, každou noc si nějak najde moje podpaží a strčí tam rypák. Asi mu voní ![]()
3. Občas mi ještě prsty u nohou tahá za chlupy na nohou. To se potom spí ![]()
4. Ťuká nehty do stolu
, většinou, když spolu něco sepisujeme, nebo plánujeme
5. Zapomíná věčně brejle na čtení
A aby nepomlouval jen jeho, tak sem dám i svoje zlozvyky:
1. Vaří vedu já a on mi většinou pomáhá. Ale jsem perfekcionista a klidně deset minut zkoumám, jestli je podle odměrky správně mlíka, mouky, čehokoli. Pěkně proti oknu, aby náhodou zrnko nepřečuhovalo rysku. Chvíli mě pobaveně pozoruje a pak ke mě přistoupí a řekne, „o ten jeden pidigram se to nepo*ere.“ Jinak bychom asi nežrali ![]()
2. Kdykoli kolem mě projde, nebo já okolo něj, tak na něj šáhnu. ![]()
3. Vždycky se po práci rozvalím na celé posteli a půl hodiny jen zírám do stropu jak v transu. Tak jen sedí v nohách postele, opřenej o mý nohy a čte si. Poprvé si myslel, že jsem se psychicky zhroutil, naštěstí si zvykl ![]()
Jednou mi řekl, „tyhle věci z tebe dějal TEBE. A já miluju TEBE. Bez těch věcí bys byl ty bez TEBE a bez tebe bych nebyl já.“ A přesně tak to beru i já ![]()
Ten můj jich má hned několik. ![]()
Když vyleze ze sprchy, tak je v koupelně vždy potopa.
Když si jde holit hubu, tak vousy jsou všude a pěna je až na umyvadle. ![]()
V noci chodí pořád žrát a vždy nechá všechny obaly na lince (od sušenky,od sýrů a slupky od uzeniny apod a samozřejmě, že i rozdělaný pytlík s pečivem) a k tomu drobky všude.
Kde se svlékne, tam to nechá.
Věčně po něm uklízím prázdné pet láhve od pitího u postele.
Věčně po něm uklízím parátka.
Když dochází toaleťák na WC, tak tam prostě nový nedá. (Jednou jsem se naštvala a nechala mu tam jeden čtvereček toaleťáku a jak pak na mě volal,abych přinesla papír) ![]()
Neustele si po sobě postel.
Když řekne, že jde na dvě, tak to u něho znamená první a poslední. ![]()
Když přijde domů, tak si neuklidí boty, ale nechá je v půlce chodby.
Při řízení se ďoube ve frňáku
a já vždycky nadávám. ![]()
Neuklidí si po sobě hřeben, ale nechá ho vždy na umyvadle.
J
Ale stejnak ho miluju ![]()
Je toho víc, ale to bych tu psala ještě zítra. ![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 21:53