Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lleennttiillkkaa píše:
Tak ještě přidám
Ponožky na ruby a ještě smotaný
tvrdí jak ráno vstává potichu, aby nás nevzbudil.
je schopnej spotřebovat 5 skleniček za den. Na každou šťávu si bere čistou.
není schopný po sobě sklidit talíř ze stolutak u nás je to úplně stejný, tak teď se mi ulevilo, že nejsem sama
Příspěvek upraven 27.04.11 v 15:51
Dneska jsem zas přišla na jeden…
Po polívce vstanu, že ohřeju či nachystám druhé jídlo a on vstane taky a jde k PC
Jasně, že na druhé přijde, ale ty dvě minuty prostě u stolu nevydrží ![]()
ahoj ženský.. já u některejch těch popisů vašich partnerů vážně brečim smíchy.. já napíši spíš o svém ex ten to vše zaručeně vymýšlel ![]()
za rok a půl nepochopil, že je nebezpečný a vůbec oku nelibí zouvat se přímo uprostřed chodby.. říct mu ať se tam zuje, ať ten střed najde normálně zaručeně by to nezvládl…
furt si s něčím hrál, bylo mu 30cet a furt musel něco dělat s rukama.. dovádělo mě to k šílenství…
pořád se vrtěl, něco si broukal, křupal kloubama..
pořád se prohlížel v zrcadle.. on byl snad totální narcis..
Masturboval každé ráno v posteli, néé po ruce nikdy neměl papírové kapešníčky.. vždy jsem do toho šoupla v polospánku nohu..
když jsem ho za to zpucovala, nacházela jsem ho v koupelně opřeného o vanu… (to asi neni zlozvyk, spíš mentální porucha už) ![]()
Nebyl se schopný vyprázdnit než jsme někam vyšli.. dělal stavbyvedoucího a vždy každičké ráno zaneřádil nějaké křovisko u stavby…
v oblečení ze stavby si mi lehal do čistého povlečení.. občas se ani nezul uprostřed chodby a vlezl tam i v botech..
stále přepínal programy, nemám ponětí jak v té přepínací rychlosti vůbec tušil co kde dávají…
Když jsme usínali nechtěl abych se k němu tulila já a strkala mu zadeček do klína (má nejoblíbenější spací poloha, když mám chlapa za zády a objímá mě) svůj „zadeček“ strkal do klína on mě, chtěl abych já byla ten „ochranář“
Při koukání na erotické filmy vrcholil s vrcholícím panem hercem..
smrkal do umyvadla, soplíci samozřejmě všude..
měl na hlavě pár chlupů, které si stále honil tak aby to vypadalo jakože má nějaké vlasy..
nenosil tašky, pokud jsme jeli na nákup, tak vždy jen vystoupil z auta, vytáhl si klíče a klusal si ke dveřím jen tak na lehko a já za ním s 10ti taškama.. vůbec mu to nebilo blbé..
O rozházeném oblečení po celém bytě, zastrkaných fuseklých pod postelí ani nemluvím..
Pil každé ráno syrová vajíčka…
no to by možná stačilo.. snad to spadá do této diskuze a nejsem OT..mě to nepříjde už jako zlozvyky ale vyložený úchylky ![]()
No díky bohu je to ex no.. i jeho rodina mě chtěla po roce společného soužití s ním prohlásit za svatou ![]()
vítej do klubu
![]()
chuanitka píše:
Dneska jsem zas přišla na jeden…
Po polívce vstanu, že ohřeju či nachystám druhé jídlo a on vstane taky a jde k PC![]()
![]()
Jasně, že na druhé přijde, ale ty dvě minuty prostě u stolu nevydrží
Baby, jak ja se bavim ![]()
Pripada mi, ze mam idealniho muze, kdyz mi vadi jen jeden zlozvyk
a tim je, ze pouzije nejake nadobi . hrnek, pribor, talir - a pak ho postavi na odkapavac u drezu, kde je ciste umyte nadobi, takze kolikrat to schovam zpatky s tim umytym do skrinky a pak pri vytahovani cistyho na to prijdu ![]()
Opravdu se nedá nepřidat do „hovoru“
Mám pocit, že tady několik z nás žije fakt s jedním chlapem
I u nás je oblečení po celé kuchyni, nejvíc mě vytáčí špinavé ponožky na sedací části židle - je to pro mě o to víc nepochopitelné, že svlékací rituál u něj začíná v kuchyni u židle, hodí tam ty ponožky, pak jde na záchod a pak do koupelny umýt ruce a mimochodem v té koupelně je koš na prádlo. No dámy? Taky byste si ty ponožky nechali na sobě a hodili je při cestě do toho koše? Chlapa tohle asi v životě nenapadne.
Dále už jsem ho docela naučila si po sobě alespoň občas uklidit pokud vaří (nejvíc mě dokáže naštvat, když si kuchyň večer pěkně uklidím a on se pak za hodinu rozhodne jít si dělat palačinky a nechá tam po sobě takový svinec
) , ale co se snad nikdy nenaučí je vyhodit skořápky od vajec. Ty prostě věčně nacházím na lince nebo ještě lépe ve dřezu!! Nechápu!! ![]()
Pak samozřejmě po holení vousy všude… Ráno nacházím po obýváku a kuchyni prázdné obaly a talíře. Také všude skleničky, párátka, kapesníčky… Hrůůůza!!!
Ale jak už tady několik z Vás psalo, taky ho miluju
![]()
Tak jsem se pobavila u eMaminky,s těma taškama to taky u nás tak bylo.Já v jedné ruce vajíčko s 8 kg děckem k tomu dvoje plínek a v druhé 5 tašek a manža klíče a sluneční brýle.Naštěstí jsem si ho už „vycvičila“ ![]()
Katka86 píše:
Tak jsem se pobavila u eMaminky,s těma taškama to taky u nás tak bylo.Já v jedné ruce vajíčko s 8 kg děckem k tomu dvoje plínek a v druhé 5 tašek a manža klíče a sluneční brýle.Naštěstí jsem si ho už „vycvičila“
sem ráda, že jsem tě pobavila.. já s tímhel nevydržela, představa mít s takovým extrémem dítě.. raději ne, teď mám chlapa u kterého mi po tom před ním nic jako zlozvyk nepříjde, on je i dost pořádnej, v pořádnosti jsme tak nastejno.. jásné, že když se oholí tak ty chloupky jsou po umyvadle, on se je snaží setřít, nesetře tak jak bych to udělala já ale snaha se cení, dnes mě vůbec překvapil když jsem tu měla návštěvu, on po noční spal jen pár hodin kvůli zubaři přijel od zubaře chvilku s náma pobyl pak se upíchl k pc ale co návštěva odešla, že tu byli tři děti a občerstvení teda po celém bytě a on hned vzal vysavač a uklidil.. že prej ho ty drobky rozčilujou.. no a jinak se i svléká na jednom určeném místě, i to má složené.. opět né tak složené jako od ženy ale snaha je tam vidět.. on i co bydlel dlouho jen s mamou tak ta ho učila a vím, že si myl ve svém pokoji i okna.. všechno takhle umí, je naučenej.. nádobí u ní teda nikdy nemyl ani vařit neuměl přede mnou… to šla jeho mamina do kolen když ho viděla u dřezu nebo se zmínil, že něco o víkendu vařil
že je jako učenlivej i ho to baví, líbí se mu mít pořádek takže to co tu popisujete u nynějšího neznam, tu sem spíš já ten co má zlozvyky
ale teď si zrovna nemůžu na žádný vzpomenout
![]()
ale myslím, že po tom ex by mi ani to co máte vy nepřišlo tak hrozný.. sem hold vycvičená naprostým extrémem.. bordelářem bordelářovatým kterýho když sem požádala o pomoc, žesem měla težší a delší prac. dobu než on že by mohl doma něco třeba podělat, s něčím mi pomoct, že to nezvládam tak mi jednoduše řekl ať to prostě nedělam.. na mou námitku, že bychom shnili nereagoval..
Ahoj. Dnes jsem se rozhodla, že z naší chodby vystěhuju proutěný nábytek. Děsně mě vytáčí do nebes, že můj muž si tam z mně nepochopitelných důvodů hromadí různě použité oblečení. Kalhoty, saka, košile, trička svetry, to vše se tam kupí(v různém počtu a pořadí). Přitom hned vedle jsou dveře do ložnice a hned za nimi tyčka s ramínky
. Co myslíte, když to z ničeho nic odstěhuju na půdu, bude to z jeho strany na rozvod
?
@jajul píše:
Ahoj. Dnes jsem se rozhodla, že z naší chodby vystěhuju proutěný nábytek. Děsně mě vytáčí do nebes, že můj muž si tam z mně nepochopitelných důvodů hromadí různě použité oblečení. Kalhoty, saka, košile, trička svetry, to vše se tam kupí(v různém počtu a pořadí). Přitom hned vedle jsou dveře do ložnice a hned za nimi tyčka s ramínky. Co myslíte, když to z ničeho nic odstěhuju na půdu, bude to z jeho strany na rozvod
![]()
?
Můj muž si okusuje nehty a já zas zatrhávám konečky vlasů hlavně, když jsem nervozní
a manžel ty nehty to je taky hrozné a hlavně, když to dělá tak to tak blbě lupká
ale s tím jsem si ho už brala
takže reklamovat nemůžu
.
Ahojte emiminkáři. To je mazeeeec
Vidím, že se i shodnete na nějakých věcech ![]()
Můj muž má taky pár neřestí, co nesnáším. Hodně se shodují s vašimi protějšky:
Ale i přes to ho miluji ![]()
@IvkaH Já toho svýho taky miluju, hlavně, když přijde kamarádka a první, co ze dveří vidí, jsou ty jeho košile
.