Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
25.1.13 23:52
@Kornel píše:
No holky ale když už jste tady zmínily tatínky tak Vám taky zaperlím s mojim otcem- on je totální máčo :pankac: šel do obchodu, tvářil se že si chce koupit notebook ale jen se tak tvářil a chtěl vidět značku Acer - četl Aker, v obchodě chtěl vždycky džánsy, mikču značky Rexboxa boty Najtky a největší sranda byla když nás zkoušel doma z angličtiny :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: No a ještě perlu od tchána, ten než se naučil říkat mé jméno Kornélie tak se ptal na Kornflejksku :mrgreen:

jo a taky koupil naší Terince místo SINI MINIS neskvikiliky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.1.13 00:17

Docela jsem se pobavila :D jsem rada že aspon v němčem v tom nejsem sama :D mě nejvic vytači asi tyto : každou noc 02:00 vstane otevře ledničku nejlip když zrovna přijdu kantare z prace tak by si něco dal když jedl naposled o pulnoci tak čtyři chleby ze salamem nejlip s okurkovym salatem pak si lehne do postele vedle mě vytahne milku s ořiškama ja se snažim usnout a on si pomlaskava :zed: a ještě ke všemu je hubenej jak lunt ja sežeru mrkev a přiberu ale co sni on denne to není možny. ja jen rano vstanu než jdu do prace tak vezmu koš do ložnice sesbiram milion kapesniku tuny obalu od sladkustek a od jidla uklidim po něm nadobí přitom když jsme šli spat tak tam bylo krasně uklizeno na to mi řekne milačku asi mame doma pidilidi a nebo že jsem zase koupila čokoladu kde byl jen nafouknutej obal :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
26.1.13 00:51
:kytka:

Příspěvek upraven 14.03.13 v 23:56

• Citovat
  • Upravit
Ivanesca
26.1.13 01:05

Příspěvek upraven 14.03.13 v 23:57

• Citovat
  • Upravit
323
26.1.13 01:10

@Immortalkova taky dobry :D ještě mě napada jedna uchylka myho chlapa a to je že než si napusti štavu tak si pořadně umyje sklinku porad vše pred použitím umyva byt to bylo umyto před peti minutama :D už mě taky nakazil mame hospodu a sklenky pořad leštime jak trotli a i když je vezmem z odkapavače tak znovu umyjeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivanesca
26.1.13 01:55

Příspěvek upraven 14.03.13 v 23:57

• Citovat
  • Upravit
110
26.1.13 03:03

Super téma :mrgreen:

- Ten můj miluje nakupování a hlavně ty akce. Jednou koupil karton špaget, instantních polívek, paštik, zubních past a X balíků mouky jen protože to bylo v akci a pak se divil, že máme v paneláku tak malou kuchyň ( špagety jsme za dva roky ještě nespotřebovali, naštěstí mají ještě rok dobrou spotřebu)

Taky nesnáší když leží v posteli uloupává si nehty a dělá z nich hromádky na nočním stolku a pak když si chce podrbat kule tak brečí že nemá nehty :cert
Věčně chce abych ho škrábala na zádech a ve vlasech.
Když jde čůrat tak nechá otevřený dveře aby ho každý viděl a přitom se škrábe na zadku.
Na otázku „co chceš k jídlu“ je pokaždý jeho odpověď „to je jedno“ :pocitac:
Když kýchá má otevřenou pusu a věčně zaprskanej notebook
neuklízí auto
toaletak se kupuje pouze v akci a dvouvrstvý( takový ten tvrdý jak šmirgl papír) jiný je prý moc jemný a trhá se mu v ruce
před večeří se nacpe sladkým a pak si stěžuje že je mu blbě
sám od sebe psa nevyvenčí
místo na oblečení je podle něj u jidelního stolu
věčně hledá klíče, peněženku a různý papíry který na druhý den potřebuje
škube si rukou chlupy z kulí
když se sprchuje tak je mokro i na chodbě a můj ručník se dá ždímat
naštěstí když se holí tak si dá do umyvadla noviny

no a já taky nejsem dokonalá :)

- nesednu si u nikoho na wc a když je to fakt nutný tak na prkýnko dám tunu toaletáku
- pred spaním musím mít u postele petku s vodou
- když vařím tak jídlo neochutnávám ( přítel musí ochutnat já to nedám do pusy)
- v posteli musím mít peřinu a vedle sebe i deku kdyby mi byla náhodou zima
- musím mít srovnanou poličku s voňavkami podle velikosti
- koberec vysaju a pak ho drhnu vlhkým hadrem
- koupu se i dýl jak hodinu a věčně dopouštím teplou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.1.13 03:41

@hippophil tak tim jsi mě dostala trha si chlupy z kouli :D bože
jinak s tim sladkym i obedama a koupaním i když on si do vany seda prej aby nenacakal ale když ho sleduju tak nacaka vic jak ja ve stoje :D a to že něco hleda mě moc neštve pač v tom jsem horší :D jinak taky nesedam krom doma na prkynko nejraděj spim pod dvěma peřinama i když je mi horko jako prase ale ta tiha me uklidnuje ja se u koupaní divam na filmy takže dopouštim taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.1.13 09:21

@hippophil trhá si chlupy z kulí :mrgreen: přítel si zase na záchodě zastřihuje nůžkama chlupy na stehně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
26.1.13 09:40

Bývalý smrkal do umyvadla ale neumyl to po sobě :poblion:
věcně se hrabal v nose :poblion:
Když jsem ležela ve vaně, tak měl největší potřebu jí s. rát :poblion: páč mám bohužel koupelnu s toaletou :zed: a nemohl to chvilku vydřet jeho heslo bylo,,když musíš, tak musíš,,ale že musím čuchat ten smrad… :pocitac: smrděl jak když prokopneš cikánskou maringotku :zed:
mlaskal u jídla a krkal a prděl 8o :poblion:
když šel na toaletu, nechal otevřené dveře, snad aby jsem slyšela jakou má mušku :mrgreen:
mluvil ze spaní ale přitom tvrdil,,že celou noc ani očíčko nezamouřil :mrgreen:
už to není můj přítel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
26.1.13 09:48

@Mischellinka no to bylo čunátko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.1.13 11:10

@hippophil Ježiš, my snad máme stejného chlapa, ale i tvoje zlozvyky jsou mi povědové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
26.1.13 15:31

Božínku, to je super diskuze.Dnes jsem byla na ET a snažím se nesmát nahlas abych nenamáhala břicho, ale nějak mi to nejde.
Jinak moje máma zase říká NOJBUK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
26.1.13 15:55

@Kornel
Tak tvůj tchán mi připomíná mou tchýni. Ona je to postavička pravda trošku jednodušší. Ale ty výrazi…
Značka LG - el gé
Krém Dove - Dejv (to jsem šla do kolen, když byla u nás v koupelně a zeptala se-Můžu se namazat tady tím Dejvem?)
Flashka - krabička, co se může dát do televize i do počítače (trapas, když se s ní byla kupovat televize a ona to vykládala prodavači, jak chce televizi na tu krabičku, protože má plno fotek jak chodí s holkama tancovat. A taky kdyby to přehrávalao ty střídrné desky.)
Notebook - nojbůk

A když jsme v tématu zlozvyků-víte, co je zlozvyk mé drahé tchýně, když k nám dojde na návštěvu? Prolézt celý byt a šestkrát se zeptat na jednu a tu samou věc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.1.13 19:09

@every.lee toho mýho jsem načapala jak si mým epilátorem trhá chlupy ze zad a stehen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí