Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kornel píše:
No holky ale když už jste tady zmínily tatínky tak Vám taky zaperlím s mojim otcem- on je totální máčošel do obchodu, tvářil se že si chce koupit notebook ale jen se tak tvářil a chtěl vidět značku Acer - četl Aker, v obchodě chtěl vždycky džánsy, mikču značky Rexboxa boty Najtky a největší sranda byla když nás zkoušel doma z angličtiny
![]()
![]()
![]()
No a ještě perlu od tchána, ten než se naučil říkat mé jméno Kornélie tak se ptal na Kornflejksku
jo a taky koupil naší Terince místo SINI MINIS neskvikiliky ![]()
Docela jsem se pobavila
jsem rada že aspon v němčem v tom nejsem sama
mě nejvic vytači asi tyto : každou noc 02:00 vstane otevře ledničku nejlip když zrovna přijdu kantare z prace tak by si něco dal když jedl naposled o pulnoci tak čtyři chleby ze salamem nejlip s okurkovym salatem pak si lehne do postele vedle mě vytahne milku s ořiškama ja se snažim usnout a on si pomlaskava
a ještě ke všemu je hubenej jak lunt ja sežeru mrkev a přiberu ale co sni on denne to není možny. ja jen rano vstanu než jdu do prace tak vezmu koš do ložnice sesbiram milion kapesniku tuny obalu od sladkustek a od jidla uklidim po něm nadobí přitom když jsme šli spat tak tam bylo krasně uklizeno na to mi řekne milačku asi mame doma pidilidi a nebo že jsem zase koupila čokoladu kde byl jen nafouknutej obal
![]()
@Immortalkova taky dobry
ještě mě napada jedna uchylka myho chlapa a to je že než si napusti štavu tak si pořadně umyje sklinku porad vše pred použitím umyva byt to bylo umyto před peti minutama
už mě taky nakazil mame hospodu a sklenky pořad leštime jak trotli a i když je vezmem z odkapavače tak znovu umyjeme
Super téma ![]()
- Ten můj miluje nakupování a hlavně ty akce. Jednou koupil karton špaget, instantních polívek, paštik, zubních past a X balíků mouky jen protože to bylo v akci a pak se divil, že máme v paneláku tak malou kuchyň ( špagety jsme za dva roky ještě nespotřebovali, naštěstí mají ještě rok dobrou spotřebu)
no a já taky nejsem dokonalá ![]()
- nesednu si u nikoho na wc a když je to fakt nutný tak na prkýnko dám tunu toaletáku
- pred spaním musím mít u postele petku s vodou
- když vařím tak jídlo neochutnávám ( přítel musí ochutnat já to nedám do pusy)
- v posteli musím mít peřinu a vedle sebe i deku kdyby mi byla náhodou zima
- musím mít srovnanou poličku s voňavkami podle velikosti
- koberec vysaju a pak ho drhnu vlhkým hadrem
- koupu se i dýl jak hodinu a věčně dopouštím teplou vodu
@hippophil tak tim jsi mě dostala trha si chlupy z kouli
bože
jinak s tim sladkym i obedama a koupaním i když on si do vany seda prej aby nenacakal ale když ho sleduju tak nacaka vic jak ja ve stoje
a to že něco hleda mě moc neštve pač v tom jsem horší
jinak taky nesedam krom doma na prkynko nejraděj spim pod dvěma peřinama i když je mi horko jako prase ale ta tiha me uklidnuje ja se u koupaní divam na filmy takže dopouštim taky ![]()
@hippophil trhá si chlupy z kulí
přítel si zase na záchodě zastřihuje nůžkama chlupy na stehně ![]()
Bývalý smrkal do umyvadla ale neumyl to po sobě ![]()
věcně se hrabal v nose ![]()
Když jsem ležela ve vaně, tak měl největší potřebu jí s. rát
páč mám bohužel koupelnu s toaletou
a nemohl to chvilku vydřet jeho heslo bylo,,když musíš, tak musíš,,ale že musím čuchat ten smrad…
smrděl jak když prokopneš cikánskou maringotku ![]()
mlaskal u jídla a krkal a prděl
![]()
když šel na toaletu, nechal otevřené dveře, snad aby jsem slyšela jakou má mušku ![]()
mluvil ze spaní ale přitom tvrdil,,že celou noc ani očíčko nezamouřil ![]()
už to není můj přítel
![]()
@hippophil Ježiš, my snad máme stejného chlapa, ale i tvoje zlozvyky jsou mi povědové ![]()
Božínku, to je super diskuze.Dnes jsem byla na ET a snažím se nesmát nahlas abych nenamáhala břicho, ale nějak mi to nejde.
Jinak moje máma zase říká NOJBUK ![]()
@Kornel
Tak tvůj tchán mi připomíná mou tchýni. Ona je to postavička pravda trošku jednodušší. Ale ty výrazi…
Značka LG - el gé
Krém Dove - Dejv (to jsem šla do kolen, když byla u nás v koupelně a zeptala se-Můžu se namazat tady tím Dejvem?)
Flashka - krabička, co se může dát do televize i do počítače (trapas, když se s ní byla kupovat televize a ona to vykládala prodavači, jak chce televizi na tu krabičku, protože má plno fotek jak chodí s holkama tancovat. A taky kdyby to přehrávalao ty střídrné desky.)
Notebook - nojbůk
A když jsme v tématu zlozvyků-víte, co je zlozvyk mé drahé tchýně, když k nám dojde na návštěvu? Prolézt celý byt a šestkrát se zeptat na jednu a tu samou věc ![]()
@every.lee toho mýho jsem načapala jak si mým epilátorem trhá chlupy ze zad a stehen