Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lamiia píše:eManzelkaAmama píše:nejsem dokonalá a nechci vás tu ponižovat.. jen vidím problémy v jiných věcech… nechci si krátit a ničit život nesmyslama..Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
**proč taky..pokud vy jste takové **Myslím, že ten jeden smajlík nezachrání situaci, když chceš někoho urazit a tvářit se jako nevinátko..
Příspěvek upraven 27.04.11 v 22:17
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..Je mi tě líto, opravdu líto. Tečka. Nebudu se k tobě vyjadřovat, asi jsi dokonalá a všechny ženský „jen hysteričtí tvorové bez špetky rozumu a uznání“.
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím.
to, že hádky a rozepře jsou v českých domácnostech v 99% kvůli takovýmto debilitám je holý fakt..
tudíž dělejte jak uznáte za vhodné, je to váš život a nechci vás urážet jen vám nastiňuju jak je to zbytečné.. nemusíte se se mnou tu ani hádat.. ani vám vřít krev z toho, že mám jiný názorprostě se jen zamyslete
Jo aha, tak ted už to chápu..tys jen nepochopila nadsázku této diskuze a myslíš, že se všichni rozvádíme kvůli ponožkám u postele.. tak to jo..Dobrou noc.. ![]()
lleennttiillkkaa píše:eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
**proč taky..pokud vy jste takové **Myslím, že ten jeden smajlík nezachrání situaci, když chceš někoho urazit a tvářit se jako nevinátko..
smajlíka ti tam nedám když s tím máš problém ..Je mi tě líto, opravdu líto. Tečka. Nebudu se k tobě vyjadřovat, asi jsi dokonalá a všechny ženský „jen hysteričtí tvorové bez špetky rozumu a uznání“.
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím.
to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..
Lamiio, docela by mě zajímalo (a tím tě nevyhazuju), proč chodíš na server kde je 99,99% ženských , když jsou to podle tebe pěkné blbky (tvoje definice je dlouhá a nechce se mi opisovat).
Lizbeth píše:Lamiia píše:Jo aha, tak ted už to chápu..tys jen nepochopila nadsázku této diskuze a myslíš, že se všichni rozvádíme kvůli ponožkám u postele.. tak to jo..Dobrou noc..eManzelkaAmama píše:nejsem dokonalá a nechci vás tu ponižovat.. jen vidím problémy v jiných věcech… nechci si krátit a ničit život nesmyslama..Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
to, že hádky a rozepře jsou v českých domácnostech v 99% kvůli takovýmto debilitám je holý fakt..
tudíž dělejte jak uznáte za vhodné, je to váš život a nechci vás urážet jen vám nastiňuju jak je to zbytečné.. nemusíte se se mnou tu ani hádat.. ani vám vřít krev z toho, že mám jiný názorprostě se jen zamyslete
to také ne..nadsázku jsem zprvu brala.. jen posléze když jsem zaregistrovala slova jako „vytáčí“
tak už to moc nadsazené nebylo…
Slovo vytáčí, nemůže být použit v nadsázce??
Fakt tomu přestávám rozumět..
To ani nikdy neřekneš : já tě snad zabiju, nebo roztrhnu jako hada, bože já se na to vyseru!!! ![]()
Nadsázka je v tom, jak to doopravdy myslíme..ne v tom jaká slova použijeme..
Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
No onehdá jsem na hřišti zjistila, že to úplně normální není.
lleennttiillkkaa píše:Lamiia píše:No onehdá jsem na hřišti zjistila, že to úplně normální není.lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
ale samozřejmě za vše mohou ti líní muži? Nebo jste si tak na hřišti postěžovali i na to, že muž může mít těžkou práci a tak proto se do vašich povinností tolik nežene… vy jim chodíte pomáhat do práce? Chjo ženský ale už… Je hezké a mělo by být v pořádku když to dělají.. pokud to nedělají pak tam bude nějaký důvod.. třeba celkem pochopitelný a omluvitelný.. jak se chováš ke svému když ti doma tedy nepomůže?…
Lizbeth píše:
Slovo vytáčí, nemůže být použit v nadsázce??
Fakt tomu přestávám rozumět..To ani nikdy neřekneš : já tě snad zabiju, nebo roztrhnu jako hada, bože já se na to vyseru!!!
Nadsázka je v tom, jak to doopravdy myslíme..ne v tom jaká slova použijeme..
možná?.. Já bych byla právě na slov velmi opatrná… mohou být pochopena jak nemají… a průser je na světě..
Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:ale samozřejmě za vše mohou ti líní muži? Nebo jste si tak na hřišti postěžovali i na to, že muž může mít těžkou práci a tak proto se do vašich povinností tolik nežene… vy jim chodíte pomáhat do práce? Chjo ženský ale už… Je hezké a mělo by být v pořádku když to dělají.. pokud to nedělají pak tam bude nějaký důvod.. třeba celkem pochopitelný a omluvitelný.. jak se chováš ke svému když ti doma tedy nepomůže?…Lamiia píše:No onehdá jsem na hřišti zjistila, že to úplně normální není.lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
Mě muž pomáhá, přijde mi to normální, protože v tomto domě žije taky! A že mu nepřijdu pomoct do práce? Je to JEHO práce, klidně mohl na mateřskou, kdyby chtěl..
Navíc - já také přispívám do kasy, ale to nemůžou všechny maminky, že?
Jsi zaujatá a kdybych byla chlap, tak bych takovou zapšklou ženskou nechtěla.
Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:ale samozřejmě za vše mohou ti líní muži? Nebo jste si tak na hřišti postěžovali i na to, že muž může mít těžkou práci a tak proto se do vašich povinností tolik nežene… vy jim chodíte pomáhat do práce? Chjo ženský ale už… Je hezké a mělo by být v pořádku když to dělají.. pokud to nedělají pak tam bude nějaký důvod.. třeba celkem pochopitelný a omluvitelný.. jak se chováš ke svému když ti doma tedy nepomůže?…Lamiia píše:No onehdá jsem na hřišti zjistila, že to úplně normální není.lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
Hele já nebyla ta, která si na hřišti stěžovala.
Už leta říkám, že to že jsem se narodila jako žena neznamená to samý jako otrok. Doma žijeme oba, oba děláme bordel a oba si ho uklidíme. Já rozhodně nemám pocit, že bych posledních 22 měsíců seděla na zadku a nic nedělala. Tak jak on chodí do práce, tak já prácuju doma. Pokud bych si našla stejně placenou práci jako má on, klidně mu tu možnost být na RD přenechám a on by to rád převzal.
Každopádně tahle diskuze je o něčem jiným. Nechceme tu svoje polovičky shazovat, ale chtěly jsme se navzájem ubezpečit, že je to všude vesměs stejný ![]()
eManzelkaAmama píše:Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:ale samozřejmě za vše mohou ti líní muži? Nebo jste si tak na hřišti postěžovali i na to, že muž může mít těžkou práci a tak proto se do vašich povinností tolik nežene… vy jim chodíte pomáhat do práce? Chjo ženský ale už… Je hezké a mělo by být v pořádku když to dělají.. pokud to nedělají pak tam bude nějaký důvod.. třeba celkem pochopitelný a omluvitelný.. jak se chováš ke svému když ti doma tedy nepomůže?…Lamiia píše:No onehdá jsem na hřišti zjistila, že to úplně normální není.lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
Jo a mimochodem, svého chlapa hrozně šikanuju. Kradu mu výplatu a ještě musí po práci obstarat dům, zatímco já se bavím.Mě muž pomáhá, přijde mi to normální, protože v tomto domě žije taky! A že mu nepřijdu pomoct do práce? Je to JEHO práce, klidně mohl na mateřskou, kdyby chtěl..
Jsi zaujatá a kdybych byla chlap, tak bych takovou zapšklou ženskou nechtěla.
Navíc - já také přispívám do kasy, ale to nemůžou všechny maminky, že?
já bych takovou jako ty taky nechtěla.. bych přišla o nervy
a o tom to je… proč se montovat do vztahu ve kterém mi na druhém něco vadí ![]()
říká jak sem nepořádná, že všechno nechávam ležet kde to položim a přitom on delá uplně to samý a mnohem huř protože pravda jež že já občas neco nekde necham,ale prcek mě naučil , že se to nedělá, páč jak neco někde zapomenu moje malý zlatíčko to najde nu a je po srandě, to manžovi je to jedno pohodí na zem kde co a dokonce i do prostřed pokoje kde se chodí a já se pak mužu o něco zabít
nu a dalši taková věc, vychrapování do 12 když má odpolední a dřív neni schopnej fungovat i když potřebuju s makým pomoct…nuuu chlapí nu ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Tak ještě přidám
Ponožky na ruby a ještě smotaný
tvrdí jak ráno vstává potichu, aby nás nevzbudil.
je schopnej spotřebovat 5 skleniček za den. Na každou šťávu si bere čistou.
není schopný po sobě sklidit talíř ze stolu
no a to poslední je celkem nechutný, ale už jsem ho to téměř odnaučila, ale prezentovat to snad ani nemůžu![]()
Příspěvek upraven 27.04.11 v 15:51
ježííši nu jestli je to co dělá ten muj, tak to se fakt prezentovat nedá
nu jenže ty si ho aspon ten enchutnej zlozvak odnaučila,ale já ne, dělá to furt.
![]()
Lamiia píše:lleennttiillkkaa píše:to je snad uplně v pořádku, že ti pomůže v domácnosti když máš malé dítě ne..eManzelkaAmama píše:J8 ho taky šikanuju, nutím ho, aby se staral o naše dítě, chci po něm, aby vzal občas do ruky vysavač a aby občas umyl nádobí a onehná mi dokonce musel pomáhat s úklidem čistýho prádla.Lamiia píše:Lizbeth píše:nic nezachraňuju..stojim si za svým názorema to tím, že ženskou populaci v oblibě nemám, bráním spíše muže poněvadž ženy mám jen za hysterické tvory bez špetky rozumu a uznání.. vidím to všude, jak ženský svoje chlapy jen umí šikanovat… jsem ráda, že sem žena a nemusím s jinou ženou žít páč to je na hlavu… ve většině případů naprosto nechápu proč ty chlapi svoje polovičky nekopnou do pozadí…Lamiia píše:
nuuu tak to je u nás taky jenže s velkýma kecama a předtim když hodně tlačim aby si prcka vzal třeba ráno, když máme krušnou noc a ono samo spí a já to chci přes ráno dohnat je desně protivnej. třeba když mu řeknu odpoledne to je dobrý,ale jak po něm chci neco ráno to je konec
![]()