Zlozvyky našich partnerů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
27.4.11 15:57

Můj přítel je jeden velký zlozvyk :mrgreen:
Když si koupí noviny nebo časopis a já si ho chci půjčit a přečíst,hned se mě zeptá,jestli nemám mastný ruce a at si je jdu pro jistotu umýt mýdlem.Stůl na kterém si noviny čtu se předem musí taky utřít a nedej bože,kdybych mu noviny položila na gauč,kde občas leží pes.Ze začátku mě to dost udivovalo a říkala jsem si,co to je za blázna :mrgreen: dneska už mupředem ukazuju umytý ruce.A nejvíc jsem ho tuhle dostala,když si nerušeně čet časopis a já k němu přišla,at mi ukáže ruce,jestli je nemá mastný :mrgreen: jinak další zlozvyk - sběratel všeho :cert: Doma přeskakuju krabice a igelitky,po stolkách a poličkách se kupí hromádky papírů,prospektů,lístků z autobusu,vizitek a dalších nesmírně důležitých papírů.Občas mi bouchnou nervy a pak je u nás zle,mám ráda pořádek,ale s přítelem se jaksi udržovat nedá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
27.4.11 15:59

Jéžiš, těch je- zlozvyků.
Všude chodí pozdě.
Neumí uznat chybu a o omluvě vůbec nemluvím.
Všude válí posmrkané kapesníky.
Plete si mě s budíkem- ,,Hani, ráno mě vzbuď v 7.h" a když trvám na tom, že nejsem budík, ať laskavě vstane sám, udělá to tak, že vzbudí celou rodinu.
Strká mi zpátky prázdné obaly- třeba krabičku od čaje, nebo krabičku od sýra- do skříňky či ledničky.
A nejhorší je, že si neustále myslí, že je pán tvorstva a vše ví, nebo udělá nejlépe- chudák jeden. :roll:
Nějak je těch zlozvyků čím dál víc- už jsme spolu dlooouuuho. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 16:01

Tak hlavně všude pohazuje hromádky se špinavým oblečením,hraní her na počítači a pak se chce vždycky muckat ,když mám nejvíc práce-třeba vařím a MUSÍM u toho stát :hug: .Všude musíme být s šíleně velkým předstihem.Jo a úplně nejvíc nesnáším usínání v obýváku u TV na pidigauči a ještě chce,abych si přilehávala :pocitac: ,po 5-ti minutách to vzdávám,protože jsem celá rozlámaná :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 16:02

Prdi!!!
Sice ja taky, ale u me to nevadi. Z jeho prdu je mi na :poblion: !

• Citovat
  • Upravit
27265
27.4.11 16:02
skymaggie píše:
Tak hlavně všude pohazuje hromádky se špinavým oblečením,hraní her na počítači a pak se chce vždycky muckat ,když mám nejvíc práce-třeba vařím a MUSÍM u toho stát :hug: .Všude musíme být s šíleně velkým předstihem.Jo a úplně nejvíc nesnáším usínání v obýváku u TV na pidigauči a ještě chce,abych si přilehávala :pocitac: ,po 5-ti minutách to vzdávám,protože jsem celá rozlámaná :-?

Ti chlapi jsou prostě všichni stejní. Ten můj se vždycky začne lísat, když něco dělám, tekže mě objímá a já držím v ruce koště a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
27.4.11 16:04
lleennttiillkkaa píše:
skymaggie píše:
Tak hlavně všude pohazuje hromádky se špinavým oblečením,hraní her na počítači a pak se chce vždycky muckat ,když mám nejvíc práce-třeba vařím a MUSÍM u toho stát :hug: .Všude musíme být s šíleně velkým předstihem.Jo a úplně nejvíc nesnáším usínání v obýváku u TV na pidigauči a ještě chce,abych si přilehávala :pocitac: ,po 5-ti minutách to vzdávám,protože jsem celá rozlámaná :-?
Ti chlapi jsou prostě všichni stejní. Ten můj se vždycky začne lísat, když něco dělám, tekže mě objímá a já držím v ruce koště a podobně.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už se tomu normálně směju,že je to nějaká úchylka,že ho asi vzrušuje,jak pracuju :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
27.4.11 16:07
skymaggie píše:
lleennttiillkkaa píše:
skymaggie píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já už se tomu normálně směju,že je to nějaká úchylka,že ho asi vzrušuje,jak pracuju :lol:

Jo to už jsme mu taky říkala. Já většinou zhadrovatím a řeknu jsem jen tvoje, což ho odradí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.4.11 16:11

Protože mám doma chlapa s velkým smyslem pro pořádek a dbá o sebe, tak takové problémy nemám. Ale zase mě štve, že když po něm něco chci, tak mi vždy řekne připomeň mi to ještě. Nebo, když po něm chci předběžně slyšet, jestli např. o víkendu půjdeme s přáteli do kina, tak jeho oblíbené slovo, za které bych zabíjela je UVIDÍME.
Kdysi byl i hodně nespolehlivý, ale na tom díky bohu už pracuje, tak že se to stane výjimečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
27.4.11 16:21

Vytáčí mě,jak si přítel vezme něco z lednice,skoro všechno sní,ale aspon malinký zbyteček nechá a strčí zpátky - např.paštiku,neni tam už ani na jedno namazání a krabička je spíš jen tak umazaná,než aby v ní něco bylo.Nebo sní polívku z pětilitrovýho hrnce,zbyde tam sotva jedna lžíce a on to strčí zpátky :pocitac: Ale zlozvyků má víc,třeba si ještě vzpomenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
27.4.11 16:23

Manžel má pár zlozvyku,ale nejvice mě štve když si odloží at už tričko nebo ponožky atd.kamkoliv v bytě.Dříve jsem ho nutila to uklidit samotného,ale až po vynadání-nyní jsem jej naučila odkládat na jedno jediné místo-mám to tak pohromadě,a syna už to učím taky-jsou mu teprv 4,ale co se v mládí naučíš.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 16:24
mishelka píše:
Ahojte vespolek :mavam:

chtěla jsem se zeptat, jaké mají Vaši drahouškové zlozvyky a jestli se Vám je podařilo některým zlozvykům odnaučit.

Námět na toto téma mě napadl včera večer, když jsme seděli tu TV a můj drahouš začal loupat klouby u rukou (což mě vytáčí do běla), pak začal posmrkovat (dala jsem mu kapesník, ale byl tak zabraný do filmu, že jej držel v ruce a posmrkoval dál) a když se na opakovanou žádost přece jen vysmrkal, a já myslela, že už bude klid, tak začal palcem u nohy ťukat do stolku. To už jsem vylítla a byla jsem označena za nervózu nervózní.
Proto se ptám: Vytáčí Vás Vaši partneři taky svými zlozvyky?

u vás to vypadá na klasickou ponorku.. takovýma blbinama mě teda nikdo nevytočí ani ten s nímž trávim každý den.. :lol:
taky bych tě označila za nervózu.. možná i nějaké to PMS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
27.4.11 16:39

zlozvyky? ehm…kde mám začít? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
asi nejvíc nejobtížnější je ten, že musí pořád „klepat“ nohou, vždycky a všude…a nejhorší to je, když někde sedí přímo vedle mě, dotýkáme se stehny a on se mi celej večer „mrdolí“ o nohu… :zed:

Pak si taky stříhá nehty na nohou v obýváku u televize a dělá z nich na konferenčním stolku hromádky…
a který zlozvyk nejvíc bolí? zásadně nezavírá kuchyňské šuplíky a dvířka od linky, takže mám permanentně celé nohy, a občas i hlavu omlácené, páč když jdu třeba okolo a nesu koš s prádlem, tak přes ten koš si pod nohy nevidím a tak to napálím v plné rychlosti…au…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
27.4.11 16:43

Neustále si musí s něčím pohrávat - koukáme na film na notebooku a on, aby si měl s čím hrát si vysune CD-rom a točí v něm cédéčkem :zed: Neustále do něčeho klepe nebo si píská :zed:
Nechává oblečení všude po bytě - v kuchyni na každé židli nějaký kus jeho oděvu - od trenýrek po bundu, případně když jde do sprchy prostě se cestou vyslíká a jak to z něj padá tam to zůstane :zed: a pak mě každé ráno vytáčí doběla otázkami typu „Nevíš kde mám gatě, triko?“ protože neví kde to z něj večer odpadlo :roll:
Pak mě vytáčí jeho odhady času a peněz - když odhaduje kolik to bude asi stát tak těžce podhodnocuje a pak se diví, když odhaduje např. jak dlouho bude ještě v práci nebo jak dlouho bude trvat to či ono už si automaticky násobím jeho odhad zhruba krát 5 :zed:
Pak je schopen sníst musli tyčinku, ale ten obal nehodí do koše ale strčí zpátky do skříně :zed:

Ale jinak ho miluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
27.4.11 16:49

Jo, kouše si nehty. Pořád do něj kvůli tomu reju, strkám mu nůžtičky, ale málo platný, je schopnej si je ostřihat a pak dokousávat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
27.4.11 16:52

Tak u toho myho me nejvic vytaci,kdyz vsechny veci ze sebe shodi u postele a jde do sprchy.....a uz neni schopnej je hodit do pradelniho kose

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí