Důvody vašich rozchodů s partnery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6096
27.4.11 16:54

Tak jsem se tu pobavila na větou: „já měla vztahy jen tři“.. :-)
Já měla před mým manželem pouze jeden vztah nevztah a ten jsem ukončila po necelých třech letech, protože mě přestalo bavit čekat, až se rozmyslí, co vlastně chce - manželství/jít do kláštera.
Teď jsem vdaná a velice spokojená, těžko bych hledala lepšího muže… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.4.11 16:57
  1. moje první láska - totální narcis, zahleděný do sebe, rozešel se se mnou on (nechtěl se vázat) 1,5 roku
  1. totální pohádkář, s plnou pusou keců, výmyslů, plánů, neustálého ujišťování se, že on je něčím výjimečný (nebyl), něco dokáže (nedokázal dodnes), bude mít spoustu peněz (furt nemá)…no, 2 roky trvalo, než jsem mu to přestala žrát.

pak několik kratších vztahů, kdy jsme se prostě k sobě nehodili :-D

1. můj manžel :srdce: už 10 let. Nejlepší chlap, co znám.

Občas mám hororové sny, že žiju pořád s 1) nebo 2) a propadám zoufalství…pak se probudím (naštěstí) a říkám si: uuuf, to byl jenom sen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
27.4.11 17:33

tvoje vztahy jsou jen ukázkou toho co jsi sama zač,dál se nebudu vyjadřovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 17:33

Tak já zakladatelka diskuze bych ještě dodala,že takové opravdu vážné ty vztahy byly 3 z toho výčtu,zbytek spíš krátkodobé..
Jo a Lamiio,já nechápu,proč se do mě vlastně navážíš, z těch pár řádků co jsem napsala mi najednou vidíš do duše?Nevíš nic o tom,jak jsem co v životě měla a čím jsem si prošla,takže si prosím nech ty komentáře pro sebe.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.11 17:39
misacek00 píše:

Prosím?a ty si jako myslíš,že tady dělám výčet za jeden rok?můj život už nějakou dobu trvá,tak se omlouvám,že jsem měla nějaké vztahy.A že byli ti muži zrovna takoví?kdybych to věděla předem,tak se opravdu do takových vztahů pouštět nebudu.Nevím,za co mě máš a je mi to vlastně jedno,nic o mě nevíš a jenom si domýšlíš :roll:

• Citovat
  • Upravit
3839
27.4.11 17:45
misacek00 píše:

ale prosím tě… kdo hned na poprvé natrefil na „pana pravého“? Asi málokterá… Navíc, jakou může mít člověk zkušenost se vztahy třeba v nějakých 18-19ti letech, aby odhalil patologický chování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.4.11 17:49
Nevím proč hned odsuzuješ????????já mám taky svou zkušenost s několika vztahy a nemyslím si že jsem špatná.
misacek00 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.11 17:49
Black_Orchids píše:
misacek00 píše:
ale prosím tě… kdo hned na poprvé natrefil na „pana pravého“? Asi málokterá… Navíc, jakou může mít člověk zkušenost se vztahy třeba v nějakých 18-19ti letech, aby odhalil patologický chování?

Vždyť jo,většina to tady pochopila a popisujete i horší zkušenosti,tak to prostě chodí..já nevím, s čím má tady slečna nebo paní problém..já nejsem na své vztahy zrovna hrdá,ale co už,že jo..
Teď mám rodinu a v podstatě super chlapa,nepijeme,nekouříme,nebereme drogy,nehrajeme automaty a máme 2 děti,žijeme úplně normálně,tak já nechápu,co to má být za poznámky..ale neřeším :-P

• Citovat
  • Upravit
825
27.4.11 17:52

Se svoji trochou do mlyna… :oops: a uprimne, vztahy ty dlouhodobe a oficialni jsem mela tri.

1. uzasnej, chytrej, spolehlivej kluk
Bohuzel jsem byla moc mlada a chtela jsem si jeste neco „uzit“ no byla jsem mrcha a kdyz jsem nasla cislo 2. rozesla jsem se s nim.Kupodivu i kdyz o vsem vedel jsme stale velmi dobri kamaradi.

2. nadhernej,hodnej…ale to bylo tak vse. Jeho mamka se znovu vdala kdyz byl maly a od te doby na nej doslova hazela bobek.Nevedel jak ma ve vztahu fungovat a ja po trech letech ztratila trpelivost a prisla s vetou- vdala jsem se…opet mrcha

3. muj manzel…cizinec,hodne odlisna mentalita…Nastesti si ve vsem rozumime a vztah nam klape jak ma…snad uz bude posledni…

Kazdej jsme nejakej, a ja to napsala popravde, tak snad me neukamenujete :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.4.11 18:04

trošku odbočím - když tady kolikrát pročítám různý diskuze na téma partnerství/rodina/vztahy apod. tak občas docela žasnu, s jakýma psychoušema jsou schopné některé ženské žít a co všechno jim tolerují (alkohol, násilí, dluhy, lenost, nechuť pracovat, nestarají se o děti, milenky, příšerné hygienické návyky…a mnoho dalšího).
pro mě je hlavní, že jsem teď v dlouhodobém vztahu s někým, koho si vážím, s kým si vyhovujeme po všech stránkách… a že někdo v diskuzi kritizuje nějaké mé bývalé vztahy (navíc na základě jedné stručné popisné věty) mě fakt netrápí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
27.4.11 18:05
ww píše:
Já měla devítiletý vážný vztah, důvody k rozchodu byly psychické týrání a agresivní útoky, alkohol, automaty, schizofrenie. :zed:Nyní mám toho nejlepšího chlapa pod sluncem :hug:

jako bych to psala ja, jen ty automaty jsou navic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
27.4.11 18:27
lucie.t píše:
ww píše:
Já měla devítiletý vážný vztah, důvody k rozchodu byly psychické týrání a agresivní útoky, alkohol, automaty, schizofrenie. :zed:Nyní mám toho nejlepšího chlapa pod sluncem :hug:
jako bych to psala ja, jen ty automaty jsou navic

Ty jsem dostala asi jako „bonus“ :roll:

• Citovat
  • Upravit
533
27.4.11 18:29
Lenczii píše:
Tak jsem se tu pobavila na větou: „já měla vztahy jen tři“.. :-)
Já měla před mým manželem pouze jeden vztah nevztah a ten jsem ukončila po necelých třech letech, protože mě přestalo bavit čekat, až se rozmyslí, co vlastně chce - manželství/jít do kláštera.
Teď jsem vdaná a velice spokojená, těžko bych hledala lepšího muže… :wink:

já myslela jako oproti zakladatelce jen tři.. jinak né, že by to bylo nějak světoborný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 18:30
Anonymní píše:
Tak já zakladatelka diskuze bych ještě dodala,že takové opravdu vážné ty vztahy byly 3 z toho výčtu,zbytek spíš krátkodobé..
Jo a Lamiio,já nechápu,proč se do mě vlastně navážíš, z těch pár řádků co jsem napsala mi najednou vidíš do duše?Nevíš nic o tom,jak jsem co v životě měla a čím jsem si prošla,takže si prosím nech ty komentáře pro sebe.Děkuji

já se do tebe nenavážím, jen podávám možnost k zamyšlení..rozhodně jsem se tě nechtěla dotknout :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.4.11 18:34

Moje 1. „velká“ láska trvala 4 měs a opustila jsem ho na vojně a to byl v našem městě :oops: kvůli ex. Mladé trdlo - 16 leté.

2. velikánská láska skončila po 9 letech, 7 letech manželství rozvodem - alkohol, psychické týrání, bití, ženské, dluhy, nechtěl dělat, půjčoval si, zastavoval věci. A ženské, milenky, dělal haura, frajera, pracháčce. S jednou má syna, s druhou, která byla nakonec poslední kapkou k rozvodu dcerku.

3. vztah 3 letý - dnes nemůžu říct velká láska, ale měla jsem ho hodně ráda - vyšuměl, ztratil se. On ZTP pracoval z domu u PC, jeho koníčkem PC… a postupem času u něj byl víc a víc a zapomínal,ž e má doma ženskou… emočně vyhaslý člověk. A s dcerkou se jen tolerovali.

4. vztah - 2. manželství s mou 1. láskou (viz výše) stále trvá, máme sviště a rádi bychom ještě jednoho. Jsme to fakt nemohal mít přímo u prvního a konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí