Dva měsíce bez menstruace, nic nepomáhá

6
2.1.23 14:06

Dva měsíce bez menstruace, nic nepomáhá

Ahoj mám velký problém, už dva měsíce jsem neměla menstruaci, test jsem si nekupovala myslím si že je to zbytečné už rok se snažíme a pořád se nám nedaří, zkoušela jsem i kapky gynex když jsem je zkoušela minulé tak mi pomohli ale tentokrát nic. Máte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41209
2.1.23 14:35
@Albatross píše:
Ahoj mám velký problém, už dva měsíce jsem neměla menstruaci, test jsem si nekupovala myslím si že je to zbytečné už rok se snažíme a pořád se nám nedaří, zkoušela jsem i kapky gynex když jsem je zkoušela minulé tak mi pomohli ale tentokrát nic. Máte některá zkušenosti?
:think: kdyby se ti zdálo, že přibíráš, tak zhruba za 7 měsíců bych si dávala na wc pozor, ale jinak to bude v pohodě ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
2.1.23 14:43
@Albatross píše:

Proč nejdeš k lékaři? ;)
Já třeba mám bez antikoncepce či vyvolání MS běžně 3-4 do roka ;).
Ale mám zdravotní problémy a vím o nich. Takže být tebou supu k doktorovi, zvlášť pokud se snažíte o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.23 15:24

Kupovat test v situaci, kdy se snažíte a nedostáváš menstruaci, je zbytečné? Ale užívat kapky a zakládat diskusi ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí