Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj mám velký problém, už dva měsíce jsem neměla menstruaci, test jsem si nekupovala myslím si že je to zbytečné už rok se snažíme a pořád se nám nedaří, zkoušela jsem i kapky gynex když jsem je zkoušela minulé tak mi pomohli ale tentokrát nic. Máte některá zkušenosti?
@Albatross píše:
Ahoj mám velký problém, už dva měsíce jsem neměla menstruaci, test jsem si nekupovala myslím si že je to zbytečné už rok se snažíme a pořád se nám nedaří, zkoušela jsem i kapky gynex když jsem je zkoušela minulé tak mi pomohli ale tentokrát nic. Máte některá zkušenosti?
@Albatross píše:
Proč nejdeš k lékaři? ![]()
Já třeba mám bez antikoncepce či vyvolání MS běžně 3-4 do roka
.
Ale mám zdravotní problémy a vím o nich. Takže být tebou supu k doktorovi, zvlášť pokud se snažíte o dítě.
Kupovat test v situaci, kdy se snažíte a nedostáváš menstruaci, je zbytečné? Ale užívat kapky a zakládat diskusi ne?
![]()