Dva, tři, čtyři týdny před porodem!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8499
8.8.10 19:20

Leni já mám termín ve středu, ale je mi jasný, že šance že to tak bude na den je mizivá :wink: Holt jsem čekala a byla bych raději kdyby to bylo dřív než později, protože jak píšeš, taky nemám ráda nedochvilnost a nechci to učit naší malou :mrgreen: Zítra jedu do porodnice na KO, tak jsem zvědavá, co mi řeknou :think:
Ale 8. 8. je krásný datum, co? Taky by se mi líbilo :-D
U nás by ještě bylo pěkné 22. 8, protože to bude mít budoucí tatínek třicetiny, ale tak dlouho už bych nerada čekala, to mu ten dárek raději nadělím s předstihem :lol: :lol: :lol: :lol:

S tím pášem - přiznám se, že jsem nad tím zatím vůbec nepřemýšela, protože mám pořád plnou hlavu toho,jestli máme nakoupeno a sbaleno vše co budem potřebovat, jaká bude malá apod. tak na sebe zatím moc nemyslím :oops:
Ale ráda taky pak uvítám jakoukoliv radu :palec:

Holky taky už jste alergické na dotazy tipu: Ještě nic? Tak co? Kdy to bude?
Já už bych nejraději vypnula telefon a nevycházela ani ven :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
9.8.10 13:32

Tak jsem si ten pás nakonec dnes koupila ve zdravotních potřebách - je to značka Verba, stál 360,– Kč a vemu ho sebou do porodnice - uvidim, jak vydržím ho nostit, i když bez cvičení to určitě nejde :nevim:

Jojo, ty dotazy jsou hrozný… na jednu stranu si člověk říká, že je to hezký, když mají takhle lidi v okolí zájem, ale už mě to odpovídání taky nebaví… :roll: nu což, snad to jsou jediné „starosti“, které nás s těhotenstvím čekají :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
10.8.10 18:52

Koukám, že nikdo nepíše…Nerodíte všichni ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
10.8.10 20:34

Spíš jsme všichni vysílení z toho čekání :mrgreen: :mrgreen: .. Já určitě nerodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.8.10 22:39

Opět dnešní kontrola u doktora …jsem 40+3 a stíle to nevypadaá, že bych šla rodit… Napsala mi doporučení do porodnice a jestli do neděle neporodím, tak v pondělí 16.8. mám nástup do porodnice… 8-o

Blíží se změna počasí, možná to na mě zapůsobí. :-)
Dále mám rady,abych si sprchovala břicho teplou vodou. …jo a byl by gól, kdyby to vyšlo na pátek 13. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.8.10 09:02

Ahoj holky,

já jsem dneska 40tt a zatím to taky nevypadá že bych měla jít rodit. Kontrolu mám až v pondělí, to budu 40+4 a jsem zvědavá co mudra vymyslí.

Teplá sprcha (ještě lepší je asi plná vana teplé vody) může pomoct k porodu, stejně jako sex, stejně jako námaha (úklid, dlouhé procházky atd.) - ale u mě zatím nic nefunguje, takže asi tak.

Říká se, kdo si počká, ten se dočká, tak já už teda čekám.

• Citovat
  • Upravit
17368
12.8.10 11:13
petka.konecna píše:
Ahoj holky,

já jsem dneska 40tt a zatím to taky nevypadá že bych měla jít rodit. Kontrolu mám až v pondělí, to budu 40+4 a jsem zvědavá co mudra vymyslí.

Teplá sprcha (ještě lepší je asi plná vana teplé vody) může pomoct k porodu, stejně jako sex, stejně jako námaha (úklid, dlouhé procházky atd.) - ale u mě zatím nic nefunguje, takže asi tak.

Říká se, kdo si počká, ten se dočká, tak já už teda čekám.

Taky čekám, čekám, čekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.8.10 21:47

Nejhorší je, že když už si myslím, že na mě jdou stahy, tak pak zjistím, že jsem jenom nafouklá… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
13.8.10 22:43
Lenka512 píše:
Nejhorší je, že když už si myslím, že na mě jdou stahy, tak pak zjistím, že jsem jenom nafouklá… :-x

Jé, tak přesně toto mám taky. A nejlepší je, že Vám všem už všechno odešlo, všichni mají poslíčky a kdesi cosi a já už nemám ani ty poslíčky a jinak všechno mám :-D . Otrava. A to mám zítra rodit a určitě nebudu ,protože to prostě na to nevypadá, ani mi to nepřijde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.8.10 10:53

Jo jo, sice odešlo cosik, ale žádný účinek to nemá, poslíky taky nemám :(, jen každý večer jak lehnu, tak mám pocit že malá vyskočí skrz to břicho, trvá to tak dvě hodiny než si princezna ustele a usne a pak zase nic až do rána, přes den pár pohybů a večer nanovo pěkně řádí v břiše … raději bych kdyby řádila v postýlce :(

• Citovat
  • Upravit
7569
14.8.10 11:02

Tak to vypadá, že mi odešla hlenová zátka..teda jestli je to ono :-)
Aspoň jedna pozitivní zpráva takhle po ránu… :-)
Jdu čekat, co z toho bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8499
14.8.10 16:34

Ahoj holky,
tak se jdeme pochlubit: tohle je naše beruška Victoria, narozená 9. 8. ve 13:30. Váha 3100g a 47cm. :srdce:

Držíme palečky vám, které to čeká :huban

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.8.10 16:38

lUCKO TAK TO VELKÉ BLAHOPŘÁNÍ,JE MOC MOC KRÁSNÁ…
U nás to atím vypadá tak,že nevypadá nic :cert: už ani poslíčky nemám :zed: včera jsem byla na gyndě a na porod to zatím nevypadá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
14.8.10 17:01
LucieL píše:
Ahoj holky,
tak se jdeme pochlubit: tohle je naše beruška Victoria, narozená 9. 8. ve 13:30. Váha 3100g a 47cm. :srdce:Držíme palečky vám, které to čeká :huban

Krásná holka. Hodně štěstíčka a zdravíčka do života přeji.

U nás to vypadá tak, že chci rodit já, ale miminko rodit nechce. Takže Hurá do přenášení :dance: :dance: . Není nic lepšího, že jo :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
14.8.10 17:05

Luci - gratuluju.

U nás zatím stále nic, takže už dva dny přenášíme :) - jak říká Farllin, já rodit chci ale malá je tvrdohlavá a pomalá po tatínkovi, takže předpokládám že se vyklube v září :) :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky