Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Leni já mám termín ve středu, ale je mi jasný, že šance že to tak bude na den je mizivá
Holt jsem čekala a byla bych raději kdyby to bylo dřív než později, protože jak píšeš, taky nemám ráda nedochvilnost a nechci to učit naší malou
Zítra jedu do porodnice na KO, tak jsem zvědavá, co mi řeknou ![]()
Ale 8. 8. je krásný datum, co? Taky by se mi líbilo ![]()
U nás by ještě bylo pěkné 22. 8, protože to bude mít budoucí tatínek třicetiny, ale tak dlouho už bych nerada čekala, to mu ten dárek raději nadělím s předstihem
![]()
S tím pášem - přiznám se, že jsem nad tím zatím vůbec nepřemýšela, protože mám pořád plnou hlavu toho,jestli máme nakoupeno a sbaleno vše co budem potřebovat, jaká bude malá apod. tak na sebe zatím moc nemyslím ![]()
Ale ráda taky pak uvítám jakoukoliv radu ![]()
Holky taky už jste alergické na dotazy tipu: Ještě nic? Tak co? Kdy to bude?
Já už bych nejraději vypnula telefon a nevycházela ani ven ![]()
Tak jsem si ten pás nakonec dnes koupila ve zdravotních potřebách - je to značka Verba, stál 360,– Kč a vemu ho sebou do porodnice - uvidim, jak vydržím ho nostit, i když bez cvičení to určitě nejde ![]()
Jojo, ty dotazy jsou hrozný… na jednu stranu si člověk říká, že je to hezký, když mají takhle lidi v okolí zájem, ale už mě to odpovídání taky nebaví…
nu což, snad to jsou jediné „starosti“, které nás s těhotenstvím čekají ![]()
Spíš jsme všichni vysílení z toho čekání
.. Já určitě nerodím ![]()
Opět dnešní kontrola u doktora …jsem 40+3 a stíle to nevypadaá, že bych šla rodit… Napsala mi doporučení do porodnice a jestli do neděle neporodím, tak v pondělí 16.8. mám nástup do porodnice… ![]()
Blíží se změna počasí, možná to na mě zapůsobí. ![]()
Dále mám rady,abych si sprchovala břicho teplou vodou. …jo a byl by gól, kdyby to vyšlo na pátek 13. ![]()
Ahoj holky,
já jsem dneska 40tt a zatím to taky nevypadá že bych měla jít rodit. Kontrolu mám až v pondělí, to budu 40+4 a jsem zvědavá co mudra vymyslí.
Teplá sprcha (ještě lepší je asi plná vana teplé vody) může pomoct k porodu, stejně jako sex, stejně jako námaha (úklid, dlouhé procházky atd.) - ale u mě zatím nic nefunguje, takže asi tak.
Říká se, kdo si počká, ten se dočká, tak já už teda čekám.
petka.konecna píše:
Ahoj holky,já jsem dneska 40tt a zatím to taky nevypadá že bych měla jít rodit. Kontrolu mám až v pondělí, to budu 40+4 a jsem zvědavá co mudra vymyslí.
Teplá sprcha (ještě lepší je asi plná vana teplé vody) může pomoct k porodu, stejně jako sex, stejně jako námaha (úklid, dlouhé procházky atd.) - ale u mě zatím nic nefunguje, takže asi tak.
Říká se, kdo si počká, ten se dočká, tak já už teda čekám.
Taky čekám, čekám, čekám…
Nejhorší je, že když už si myslím, že na mě jdou stahy, tak pak zjistím, že jsem jenom nafouklá… ![]()
Lenka512 píše:
Nejhorší je, že když už si myslím, že na mě jdou stahy, tak pak zjistím, že jsem jenom nafouklá…
Jé, tak přesně toto mám taky. A nejlepší je, že Vám všem už všechno odešlo, všichni mají poslíčky a kdesi cosi a já už nemám ani ty poslíčky a jinak všechno mám
. Otrava. A to mám zítra rodit a určitě nebudu ,protože to prostě na to nevypadá, ani mi to nepřijde ![]()
Jo jo, sice odešlo cosik, ale žádný účinek to nemá, poslíky taky nemám
, jen každý večer jak lehnu, tak mám pocit že malá vyskočí skrz to břicho, trvá to tak dvě hodiny než si princezna ustele a usne a pak zase nic až do rána, přes den pár pohybů a večer nanovo pěkně řádí v břiše … raději bych kdyby řádila v postýlce ![]()
Tak to vypadá, že mi odešla hlenová zátka..teda jestli je to ono ![]()
Aspoň jedna pozitivní zpráva takhle po ránu… ![]()
Jdu čekat, co z toho bude…
Ahoj holky,
tak se jdeme pochlubit: tohle je naše beruška Victoria, narozená 9. 8. ve 13:30. Váha 3100g a 47cm. ![]()
Držíme palečky vám, které to čeká :huban
lUCKO TAK TO VELKÉ BLAHOPŘÁNÍ,JE MOC MOC KRÁSNÁ…
U nás to atím vypadá tak,že nevypadá nic
už ani poslíčky nemám
včera jsem byla na gyndě a na porod to zatím nevypadá ![]()
LucieL píše:
Ahoj holky,
tak se jdeme pochlubit: tohle je naše beruška Victoria, narozená 9. 8. ve 13:30. Váha 3100g a 47cm.Držíme palečky vám, které to čeká :huban
Krásná holka. Hodně štěstíčka a zdravíčka do života přeji.
U nás to vypadá tak, že chci rodit já, ale miminko rodit nechce. Takže Hurá do přenášení
. Není nic lepšího, že jo
![]()
Luci - gratuluju.
U nás zatím stále nic, takže už dva dny přenášíme
- jak říká Farllin, já rodit chci ale malá je tvrdohlavá a pomalá po tatínkovi, takže předpokládám že se vyklube v září
![]()