Dvě dělohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2025
16.3.21 16:05

Ja mam dve delohy a dva cipky. Mam dve deti. Prvni tehotenstvi zcela vporadku - ve vetsi prave deloze. Druhe v menší leve deloze. Bohuzel od 11.teho tydne spineni…dcera se narodila predcasne a kvuli těžkému porodu ve 27.tydnu je vazne postižena. Odtekala mi plodova voda a tak za tri tydny jsem mela infekci v krvi…ale nikdo nevi proc a nemusi to byt ani delohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.21 16:07

@renata-tyburcova ja teda cítila větší pnutí, hlavně proto že mala byla v pravé děloze a celkově se mi držela na pravé straně. Jinak bolesti ani ne… tak že bych pro klid duše řešila s Dr. Dejte vědět jak jste na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.21 16:10

@rawala to mě moc mrzí… přeji oběma dětem hodně zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.7.21 08:16

Ahoj, holky :kytka: Obnovuju diskuzi, jak jste dopadly, vy těhulky? :) Já začínám 34tt, takže už se nám to blíží 😊 A co vy? Už mate porod za sebou? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.21 13:30
@annykub píše:
Ahoj, holky :kytka: Obnovuju diskuzi, jak jste dopadly, vy těhulky? :) Já začínám 34tt, takže už se nám to blíží 😊 A co vy? Už mate porod za sebou? 😊

Tak já už mám druhé mimčo holčičku narozená ve 37tt cs poslední tři týdny byli náročné nemohla jsem bolestmi dojít na záchod a ležela jsem na rizikovém oddělení.. v této covidové době to bylo hodně nepříjemné ale zvládli jsme to malé jsou dnes tři měsíce a 16 dní 🤗 a zároveň další dítě už mít nemůžu… ale i tak jsme šťastní a já teda už jsem ráda že to mám za sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
22.7.21 18:43

@renata-tyburcova Jee, tak to moc gratuluju! :palec: :kytka: :srdce: Taky se už těším, až to bude za mnou 🥵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.10.21 12:11

Ahojte holky, taky jsem majitelkou 2 děloh, 2 děložních čípků a měla jsem i 2 pochvy (přepážka), tu mi rozstřihli po mimoděložním těhotenstvím abych mohla otěhotnět do druhé dělohy když mi vzali vejcovod. Bohužel od té doby jsem už neotěhotněla a ještě jsem začala mít problémy s krvácením (velmi silné-anémie a bolestivé). No a postupem času i během pokusů IVF to vyústilo v to, že jsem minulý rok musela na zákrok s dělohou protože se zvětšovala do velikosti 4 měsíce těhotenství a to z důvodu adenomyózy. Chtěli mi dělohu vzít ale protože jsem bezdětná a chci dítě, tak jsem si v Praze našla doktora který je na toto profík a adenomyózu odstranil co to šlo. Nyní už mám dovolené otěhotnět, jen další problém zásoba vajíček podle hormonu AMH 0. Takže CAR kde jsem chodila mi oznámil že při této hodnotě už ze mě nic nevystimulujou a jedině darovaná vajíčka. Takže teď jdu na konzultaci jinde, kde se doktor který je prý dobrý na nízkou hodnotou AMH, tak jsem zvědavá co se dozvím a v duchu doufám v zázrak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.10.21 12:23

Jinak všem kterým se podařilo otěhotnět a porodit moc gratuluji!!! :srdce:
Těm co prochází těhotenstvím bezproblémový průběh!!! :srdce:
A těm co se pokoušejí otěhotnět tak brzké těhotenství s dobrým koncem!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.10.21 15:03

@Alca1985 Je mi moc líto, čím si procházíš, určitě to není lehké :,( Přeji, ať se brzy zadaří :srdce: :kytka:
Jinak sem napíšu, jak to bylo u nás, pokud si to někdo bude číst :) Porodila jsem před 6 týdny chlapečka v 37+3, takže sice nebyl donošený, ale nebylo to nic strašného.. Ven šel císařským řezem, měla jsem ho naplanovany na 39+1.. ale chtěl ven dřív 😀 😊 Myslím si, že velkou zásluhu na tom, že tam vydržel tak dlouho (rozuměj - od 20tt mě strasili, ze budu brzy rodit kvůli 2 deloham, selhavala mi ledvina, takže jsem si polezela v nemocnici, zkracoval se mi čípek, nakonec jsem s žádným čípkem a na prst otevřená vydržela měsíc) to, že jsem byla na neschopence a opravdu jsem se hodně setrila.. poslední 2 měsíce jsem skoro ani nechodila, nevstavala.. aby tam co nejdéle vydržel.. Takže holky, fakt hodně odpočívat! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
5.10.21 15:29

@annykub Děkuji!!! :hug: Hlavně že to dobře dopadlo a jste oba O. K.!!! :palec: :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.21 16:00

Ahoj holky, objevila jsem tuhle diskuzi, protože pátrám po informacích o uterus duplex. Je mi 30 a o své zdvojené děloze jsem se dozvěděla už před deseti lety, kdy mě trápil bolestivý sex. Zjistili, že mám dvě dělohy, dva čípky a měla jsem i přepážku v pochvě. Tu mi úspěšně před těmi 10 lety odstranili. Příští rok se s přítelem chceme začít snažit o miminko a tak hledám nějaké povzbuzující info. Zažila jsem už pár gynekologů - někteří mi říkali, že bude těžké otěhotnět ( jedna doktorka mě bohužel dokonce přivedla k slzám už v ordinaci) a někteří, že to nevidí jako problém. Moc děkuji za tuto diskuzi, která mi vlila naději do žil ♥️️ Teď mám skvělou a zkušenou gynekolozku, která říká, že v tom nevidí problém, jen že mě bude potřeba více hlídat. Všem snažícím se o miminko přeji, ať se brzy zadaří a již těhotným přeji klidné těhotenství a zdravé a šťastné miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.11.21 16:04

@Kot.Packowy
Ahooj❤️️ Taky jsem měla takovou doktorku.. řekla mi doslova ať nepočítám s tím, že budu mít dítě hned, až ho budu chtít, ze několikrát potratím, ale mohlo by se to povést🙈 No jsem ráda, že jsem od ní odešla.. Já otěhotněla hned první měsíc, co jsme se začali snažit 😀 🙈 Ani jsme to nečekali a malému budou příští týden 3 měsíce ❤️️ Takže si z toho vůbec nic nedělej 😊 Jinak taky mám 2 cipky, 2 dělohy, přepážku mám stále, mám ji krátkou, tak jsem ji nenechala odstranit, nepřekáží mi 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.21 16:45

Děkuji moc @annykub za povzbudivá slova. Hlavně se tím nechci stresovat, to ničemu nepomůže. Věřím, že si příroda poradí 😊 gratuluju k miminku, ať vám chlapeček dělá jen radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.4.22 18:33

2 dělohy

Dobrý dozvěděla jsem se že mám dvě dělohy už před 2 rokama zkoušeli sme s přítelem ivf 4 neúspěšně pak mě můj doktor řekl že mám moc malou a bych donosila miminko že bych mohla třeba 3 až 4 o to přijít než by semi zvětšila a že i tak by nebylo jisté že bych to donosila
Tak prosím nemá tady někdo skusenost a by mě mohl poradit a a jak bych stim mohla dělat děkuji vám za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
2.4.22 20:32
@Veri27 píše:
Dobrý dozvěděla jsem se že mám dvě dělohy už před 2 rokama zkoušeli sme s přítelem ivf 4 neúspěšně pak mě můj doktor řekl že mám moc malou a bych donosila miminko že bych mohla třeba 3 až 4 o to přijít než by semi zvětšila a že i tak by nebylo jisté že bych to donosila
Tak prosím nemá tady někdo skusenost a by mě mohl poradit a a jak bych stim mohla dělat děkuji vám za odpovědi

Asi bych chtěla znát názor více doktorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky