Dvě státní školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
26.3.23 11:06

Když jdou dvě skoly, proč ne dvě školky?
Možná to budete muset řešit soudně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.23 11:24
@PaniBambulinova píše:
A proč se po rozvodu lidi od sebe odstěhují tak daleko, že dítě nemůže chodit do jedné školky? Já jen myslím, že (ač to chápu a může se to stát, že se dva rozejdou, rozvedou) pořád by měl být na prvním místě zájem dítěte.

Joo to se zeptejte holčičky mámy 🤦🏻‍♀️
Já jsem třeba se synem 20-25 minut autem, takže nebude nějak velký problém do budoucna třeba jet do školky od táty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.3.23 11:45
@PaniBambulinova píše:
A proč se po rozvodu lidi od sebe odstěhují tak daleko, že dítě nemůže chodit do jedné školky? Já jen myslím, že (ač to chápu a může se to stát, že se dva rozejdou, rozvedou) pořád by měl být na prvním místě zájem dítěte.

U některých lidí jdou zájmy dětí stranou. Je to smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22698
26.3.23 14:15
@g.sandova píše:
Když jdou dvě skoly, proč ne dvě školky?
Možná to budete muset řešit soudně?

Dve skoly je vubec blbost. Chudak dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.3.23 14:16
@Oriseka píše:

Přesně tak. Chudáci děti. Je mi jich líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4100
26.3.23 14:18

Taky jsme to tak meli u jedne holcicky. Tyden chodila do 1 MS a tyden do 2 v jinem okrese..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
26.3.23 14:26

Upřímně doufám, že to nejde.
Tak ať se rodiče domluví :nevim:

Proc by jejich dítě mo mít 2 státní školky a spousta dětí nemá nárok ani na jedno :nevim:

Kdyby míst ve školkách nebylo nedostatkem zboží, tak asi je mi to fuk, ale ve chvíli kdy ve většině míst je nedostatek :nevim:
Oni I ty ostatní rodiče potřebují vydělávat :lol:
Prominli fakt, že je to i blbost. Chudák dítě. A do budoucna bude mít 2 ZS?

• Citovat
  • Upravit
19388
26.3.23 18:03
@Oriseka píše:

To nemění nic na tom, že to lze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22698
26.3.23 18:11
@g.sandova píše:
To nemění nic na tom, že to lze

Kdyby se to vychytalo a byly ty mista sdilena, tak by to treba slo. Zase ted ta skola vsude se bere neco jineho. To uz neni, ze se vsude uci ve stejnou dobu to same. Nejsou mista ve skolkach a ani ve skolach a 1 dite bude zabirat 2 mista? Nekdo bude platit x tisic za soukromou, aby jiny mel pohodu a obsadil 2 mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.3.23 19:32
@Kolarkaa píše:
Taky jsme to tak meli u jedne holcicky. Tyden chodila do 1 MS a tyden do 2 v jinem okrese..

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
28.3.23 00:05

A to bude mit potom i dve zakladni skoly? 8o
Ja vim, ze to jde, ale musi to byt pro ty deti sileny. U materske si myslim ze to jeste neni pro dite takovy problem, ale dve zakladky, to je pak dite chudak:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.3.23 02:09
@AnVe píše:
Joo to se zeptejte holčičky mámy 🤦🏻‍♀️
Já jsem třeba se synem 20-25 minut autem, takže nebude nějak velký problém do budoucna třeba jet do školky od táty.

No, tak kdyby ji ten tvuj zajistil bydleni pobliz a vypomahal i s malou, tak se neodstehuje, vsad se.

Proste sla tam, kde bude mit bydleni a pomoc, jednoduche.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
28.3.23 11:05
@Lucie_Sx píše:
No, tak kdyby ji ten tvuj zajistil bydleni pobliz a vypomahal i s malou, tak se neodstehuje, vsad se.Proste sla tam, kde bude mit bydleni a pomoc, jednoduche.

Nezlobte se, ale jste úplně mimo. Vůbec nevíte, jaká byla situace a ex měla ve vztahu, pokud Vás zajímají finance a zajištění, tak naprostý servis. 2× takové výživné, než mám já, ještě rok po rozchodu jen z dobré vůle. Z mého pohledu možná všeho až moc i nadále.
A jednoduché to nemá spíš tam nemyslíte, když se odstěhuje 2h cesty od rodiny a teď do vsi s 90ti obyvateli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
28.3.23 13:38
@AnVe píše:
Nezlobte se, ale jste úplně mimo. Vůbec nevíte, jaká byla situace a ex měla ve vztahu, pokud Vás zajímají finance a zajištění, tak naprostý servis. 2× takové výživné, než mám já, ještě rok po rozchodu jen z dobré vůle. Z mého pohledu možná všeho až moc i nadále.
A jednoduché to nemá spíš tam nemyslíte, když se odstěhuje 2h cesty od rodiny a teď do vsi s 90ti obyvateli.

Ono je jasné, že Ty ho bráníš, jakožto jeho současná partnerka, ale bůhví jak to bylo, proč šla tak daleko, do jejich vztahu my tady nevidíme a pokud by se nevyjádřila druhá strana, vždy ta situace dvou lidí bude z jedné strany prezentována třeba i dost odlišně než z druhé strany.
Já si zkrátka myslím, že to není fér, aby jedno dítě mělo dvě státní školky a na jiné se nedostalo z důvodu kapacity, tak museli rodiče platit soukromou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.3.23 13:51
@AnVe píše:

Ani z 2× takoveho vyzivneho nejde zaplatit najem, kdyz je zena na RD a ma na krku mimino, treba.
Sorry, tvuj se proste nepostaral, jinak se nikam nestehuje. A je fuk, ze to tak delaji vsichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin