Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maity-star Někdy mě taky tlačí a dost zavazí, se zácpou mám taky někdy problém, snažím se jíst tak, aby se to každý den podařilo, pak mě břicho bolí méně. Ale mám i dny, kdy mi je moc dobře:D
Ahoj LenčaKi.
vítej. tak to máme termín blízko od sebe, já jsem dnes 14+4 ![]()
Ahojky tak kočárek nechávám úplně na poslední chvíli a taky chcu nějaký starší na nový opravdu není
jinak já se cítím pořád stejně a vůbec mi nepříjde, že jsem těhotná tak nevím asi jsem nějaká divná ![]()
jinak jsem byla včera na UTZ jsem 16+5 a prďoši měří 10cm a opětně mi byli potvrzeni kluci ![]()
už jsem objednaná na další UTZ ve 20.týdnu, na srdíčka, čeká mě zubař, za 5 týdnů hematologie, začíná se mi to rozjíždět, tak jak jsem si říkala, že nikam moc nechodím tak je to tu ať se doma nenudím ![]()
stejně je hlavní ať všechny výsledky dopadnou dobře
![]()
@monini79 já taky chtěla nechat kočár na poslední chvíli, ale sehnat pěkný jetý kočár na dvojčata, to je skoro nadlidský výkon. Koukala jsem na bazaru a narazila na paní, co prodává, tady kousek od nás, tak si pro něj příští týden jedeme. Je ve slušné kondici, opečovávaný, s nějakými doplňky navíc… tak holt už bude muset všechno dobře dopadnout… ![]()
Já jdu na další kontrolu až 8.10., můj gyndař má dovču, takže půjdu až po 5 týdnech a je to teda na palici :/ tak doufám, že bude aspoň i ultrazvuk…
Maity-star:tak to teda je na palici, nejhorší je vždycky to čekání…ale jo bude to v pohodě ![]()
známá mi psala, že má pro mě kočár, ale ještě jsem ho neviděla tak uvidím, jinak rozhazuju sítě kdo co má a nemá…asi to začnu řešit příští měsíc intenzivněji ![]()
Popravdě bych nejraději, aby už byl aspoň prosinec a vše bylo OK. říkám si, vydržet aspoň ještě 20 týdnů… to budem v 35.tt, dřív bych rodit nechtěla…
Maity-star:ty nějak pospícháš, já zas tak nespěchám, neboj do prosince to už je jenom kousek vždyť je skoro konec září
neboj uvidíš že ti dopadne všechno dobře, že prťata vydrží ![]()
Hlavně se snažit nestresovat:)
Pro kočárek si jedeme taky příští týden a taky, protože jsem našla takový, jaký bych přesně chtěla. A autosedačky budu řešit někdy v listopadu, to už přes net vyřídím
.
Kluci mají oba přes 700 g a kolem 22cm, takže krásní pašíci
..tak doufám, že jim to půjdu takhle i nadále, ať jsme po narození velcí a silní chlapy.
já 25tt.:)
Já se nestresuju, ale je fakt, že pozoruju každé píchnutí… ale je to i tím, že mám kontrolu za tak dlouhou dobu, prostě člověk netuší, co se tam uvnitř děje.. ale věřím, že je všechno v pořádku. to my jsme tak v půlce toho, co ty @mmag, dnes 14+5 a mají tak kolem těch 10cm… ![]()
Po dvou těhu s jedním miminkem jsem překvapená, že kontroly nejsou častější, ale co naplat, musíme vydržet
.
Já teď naopak řeším auto. Bydlíme v kopci pod horami, kde potřebuju na zimu 4×4 a teď navíc objemný kufr na kočár. Vůbec nevím, na co koukat, jak je kočár velký při složení a s korbičkama ![]()
@LenčaKi. Zalezi jaky kocar si vyberes.jsou i zuzene verze, do te pujdem my, abychom projeli do baraku…a ten ma sirku 78cm, delka jako standardni kocarek…ale jestli uz dve deti mate, tak bych poridila tranzita
pry je to strasne prakticke…
@maity-star já 25tt. počkej až ucítíš pohyby, to už budeš kontrolu pořád:)..Já teda musím říct, že mám od začátku kontroly co 3 týdny a je to super.
@LenčaKi. taky jsme museli řešit auto, potřebovali jsme, aby se vlezly tři autosedačky vedle sebe..a velký kufr, budeme vozit tři děti a psa:)…ale naštěstí už to máme za sebou, tak snad taky rychle vyberete. jinak jakmile jsem viděla easywalker složený, nepřijde mi to, že by to zabíralo až tak moc místa…to samé budou kočárky mu podobné ![]()
Tou zúženou variantou myslíte to, když jsou korbičky za sebou a ne vedle? Anebo je jsou korbičky vedle sebe, ale užší?