Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zatím nenám koupeno vůbec nic, ale uvažuju, že vezmu pár kousků od 50 ![]()
No ono je to vlastně jedno co to bude, hlavně když budou zdravý a vydrží v bříšku aspoň do ledna, nebo minimálně do konce prosince.
@monini79 Pro mě bude lepší někde, kde je poblíž parkoviště, Karolína nebo futurum a nebo přímo náměstí, hm? ![]()
@wikyh Hlavní je, že je cítíš, každý týden se to stupňuje:)…Teď mě kopou snad nonstop:D a někdy i bolestivě, horní mimčo se chce snad celý natáhnout, či co ![]()
Páreček super
taky bych chtěla vydržet do prosince:) Jinak já čekám dva kluky… ![]()
@wikyh Zdravím a blahopřeju
Toto je mé třetí těhotenství, takže bříško roste od 2M a pohyby už cítím, byť jsem v 15tt. No pohyby, takové ty bublinky
. Jedno mimi o týden dříve, druhé už taky. Jdu za 2 týdny na kontrolu, to je ale doba… už ať je zase vidím ![]()
Včera jsem koukala jako vyjevená na Angelsounds, máte to některá? 10 let zpátky nic takového nebylo
https://www.emimino.cz/bazar/hledani/?…
@mmag Na jednu stranu je to asi pěkné, tak si poslouchat, na té druhé, aby nás to zbytečně nestresovalo…
Holky, pokud máte FCB, přidala jsem se tam do uzavřené skupiny Dvojčata a holky jsou bezvadné, zkušené maminy a rády poradí. Tak všem vřele doporučuju ![]()
@mmag Tak na to už se moc těším až budou kopat o sto šest
tak snad už to bude brzy, když jsme od sebe jen kousek. Ke kloučkům gratuluji ![]()
@LenčaKi. Děkuji s já také gratuluji
Taky se vždycky nemůžu dočkat těch kontrol. Nejradši bych tam byla den co den, jen tak na kukandu co tam ty moje koťátko dělají a jestli jsou v pořádku
Tak dnes testy na kur, zítra budu mít výsledky, doufám, že to bude ok ![]()