Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
19.10.15 17:36

@mmag tak to je super, že kluci tak fajně rostou :hug: a nestresuj prosímtě hlavně klid i když za chvíli budu stresovat taky v listopadu začnu nakupovat a dávat věci dokupy :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.10.15 17:39

@AlibabaA8 @iva 9 ahojky holky vítám vás mezi námi :mavam: :lol:
skupinka se dá uzavřít i tady, protože třeba já jsem momentálně odpůrce facebooku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.10.15 17:42

@maity-star ahojky tak jak se máte? všechno v pořádku? dlouho jsi tu nebyla :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.10.15 10:42

@monini79 Co říkáš, sraz v listopadu?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.10.15 10:54

Ahoj všem… pupíky rostou? :D Jak se cítíte? Já mám nějakou uklízecí, asi podvědomě cítím, že v posledním trimestru toho moc neudělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.10.15 23:19

TAk ještě jednou, emimino se mnou nějak nespolupracuje :) držíme se, zítřkem začínáme 20.tt a ve čtvrtek se chystáme a UTZ - ten velký. Tak jsem napjatá ale věřm, že bude vše nadále OK. Trochu mě znervozňuje, že pohyby sice cítím, ale nic pravidelného to teda není. Poslední dva dny byly mimořádně „nehybné“. Takže mě to fakt znejisťuje :/ navíc i když mimča cítím, tak je to jen v klidu tak 1-2× denně :think: Přestaly mi chodit upozornění do mailu- že je u nový příspěvek, tak jsem si myslela, že se tu nic neděje a ono ejhle… vítám nově příchozí :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.10.15 11:18

@mmag samozřejmě souhlasím, vyber termín a hlavně nezapomeň na hlídání ať se můžem dřív scuknout :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.10.15 11:22

@LenčaKi. jo jo pupík roste :lol: jinak se cítím pořád stejně nějaký pohyb tam je, ale zatím žídný extrém :mrgreen: já mám spíš kopr ke všemu, ale včera se dokončil dětský a ložnice dneska jenom stěhování nábytku. a můžu začít dávat věci do kupy.
zítra se chystám na velký utz tak uvidíme jak dopadneme :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.10.15 11:24

@maity-star jak je to možné že s tebou nespolupracuje :lol: tak držím palce ve čt ať ti to dobře dopadne :lol: pak dej samozřejmě vědět :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.10.15 13:53

@monini79 Zítra jen dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.10.15 13:57

Ahoj Všem,
ráda bych se k Vám přidala.. Čekáme taktéž dvojčata termín máme 11.března.. takže jsem začala 21tt.
už vás dlouho čtu a celkem mne děsí že ještě necítím pohyby.. jsem sice prvorodička a nejsem nejhubenější, ale mám trošku obavy..
Jinak to zatím vypadá na holčičky..
Hezkou neděli všem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
25.10.15 15:10
@pegisek píše:
Ahoj Všem,
ráda bych se k Vám přidala.. Čekáme taktéž dvojčata termín máme 11.března.. takže jsem začala 21tt.
už vás dlouho čtu a celkem mne děsí že ještě necítím pohyby.. jsem sice prvorodička a nejsem nejhubenější, ale mám trošku obavy..
Jinak to zatím vypadá na holčičky..
Hezkou neděli všem…

Ahoj, já jsem taky nebyla nejštíhlejší, rovněž prvorodička a mám pocit, že pohyby jsem začala jasně cítit až v 22tt. Pokud je placenta na přední straně, tak to dokáže hodně utlumit. První pohyby jsou občas cítit jako takové bublinky. Kdy jdeš na další kontrolu k lékaři? Předpoklám, že 2. UTZ už máš za sebou, tak asi další v nejbližší chvíli nebude, ale ozvy by ti možná změřit mohl. Po opravdu velké plašany existuje varianta z šedé zóny - jet na pohotovost a vymyslet si nějaký důvod, aby Tě prohlídli na UTZ. Třeba slabé krvácení. To u mě byl skutečný důvod, proč jsem dvakrát na pohotovost jela a ani v jednom případě nezjistili příčinu. Ale už jen ten fakt, že obě srdíčka bijí pro mě bylo neskutečné uklidnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
25.10.15 15:23

@šerifka
ahoj díky za reakci,…
na ultrazvuk jdu 4.11 to jdu na ten v podstatě druhý oficiální velký ultrazvuk.. šoupli mi to až na 22tt jelikož si mne při screnningu v prvním trimestru u Apo pozvali ještě na jednu mezi kontrolu to jsem byla tuším v 17tt byla jsem u pana doktora Břešťáka… no říkal, že mám jednu placentu vpředu zleva…musím být asi trpělivější.. no právě čtu všude buď že jsou to bublinky nebo takové šimrání, ale nějak si to nedokáži představit… tak stále čekám a čekám a jsem dost netrpělivá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.10.15 17:09

@pegisek vítej mezi námi :mavam: máš krásný datum na porod, já těm mým prďolkům říkám, že taky přijdou na svět 11.3. i když máme dřívější termín :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.10.15 08:36

@monini79 Tak jak jsi dopadla?
Nově příchozím gratuluji:)))
Já když čekala první, tak jsem si u pohybů byla jistá až kolem 25t :)
Začíná mi 30tt, bříško mi příjde už dva měsíce úplně stejné, ale pohyby jsou dost bolestivé, ale jsem ráda, že si je zatím takhle doma kontroluji. Bříško mi trochu popraskalo, tak snad se to nebude zhoršovat, jelikož mám ještě další dva měsíce před sebou. Už se na ně těším, teď se mi to nějak vleče. Ale příští týden jdu přikoupit nějakou tu postýlku, ohrádku a tak, tak už se na to těším…doma se mi to pomalu, ale jistě začíná plnit…
JInak hláška mého 3-letého syna, až budou miminka na vánoce venku, budou hrát fotbal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí