Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
15.11.15 12:17

@monini79 Se jmény už jsme se dopracovali ke dvěma variantám, Laura a Klaudie, anebo Adélka a Amálka. Teď řeším vhodnost po stránce numerologie ve spojení s příjmením. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.11.15 14:26

Jé, závidím Vám, že jste tak rozhodnuti…My pořád váháme…Měl to být Václav a Vojtěch, ale Vojtěch má špatné povahové rysy, tak mě to nějak zblblo:(…A manžel by chtěl Filipa, tak zřejmě nebudeme moct tradiční jako všichni, moc nám ty jména neladí…ale zřejmě to vyhraje Václav a Filip :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
17.11.15 07:57

Holky, mám kočár :dance: Super kup, sice paní přes celou republiku (Třinec - Cheb), ale naštěstí manžel jel do Prahy, tak už to vzal naokolo :) http://www.detske-kocarky.cz/…-marine.html

Tak jsem zase klidnější, co se výbavičky týče :lol: Měla jsem strach přes sbazar, ale když jsme si to vyzvedli osobně, bylo to ok. Jinak jsem už psala na dvě autosedačky (vajíčka) a nikdy žádná odpověď - a to jsem chtěla jen více reálných fotek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
17.11.15 11:06

@LenčaKi. tak super to zase není tak daleko :mrgreen: taky hezké jména, akorát jsem u tebe opravdu zvědavá co vyjde u porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
17.11.15 14:30

My teda jmena ještě vybrana nemáme, brzdí to tatinek…vybira same hruzy a s myma uzasnyma jmenama nechce souhlasit :-D kocar uz mame TKF bazarovy po jednech dvojcatech i s hl. korbami a adaptéry na autosedacky za 8500 a autosedacky taky, maxicosi obe za 2000 a jeste nam je pani dovezla az domu, takze kocar sakum prdum 10500… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.11.15 08:56

@monini79 To nestraš, nakupuju už oblečení vesměs pro holky :lol:.

TFK máš taky super kup ;), já teď budu shánět ty autosedačky, ale jak jsem psala, zatím žádné reakce na inzeráty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.11.15 15:37

@maity-star a jaké ty navrhuješ jména, které se nelíbí tatínkovi? :mrgreen: taky dobrá cena, my máme bazarový Dorjan po jednech dvojčatech i s vajíčky za 11000. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
18.11.15 15:39

@LenčaKi. já tě nestraším, ale zažila jsem na jipce, že tam přivezli maminku, která měla mít kluka a narodila se holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.11.15 17:57

@monini79 jj, uvěřím, až uvidím :lol: Ale to je přesně ono, kluk se dá splést s holčičkou, my to tak měli u Damiána, cca do 5M, ale prý když je vidět „mušlička“, tak to už je jasné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.11.15 10:05

Holky, teda super ceny kočárků, to my jsme koupili za 15 000 easywalker bez vajíček, takže s vajíčky a adaptéry jsme se dostali na 20 000kč:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
19.11.15 11:27

@mmag Já budu ještě kupovat ty vajíčka se základnou do auta a to bude taky pálka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
19.11.15 14:03

@LenčaKi. Jestli se základnou, tak to určitě bude palka :zed:
a senzory dechu některá už řešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
19.11.15 20:10

@mmag Určitě se základnou, u toho dablu, co nás čeká, budem rády za pouhé nacvaknutí :lol:
Monitory jsem řešila. Na Facebooku k tomu byla celkem velká diskuze, a to zda kupovat z druhé ruky, zda poštou atd.
Měla jsem vybrané Nanny, ale servis s certifikátem nedělají, jedině na místě v Jablonci zkontrolují. Údajně půjčují v porodnicích, ale to se u nás musím zeptat. Babysence snad kontrolují a vydávají k tomu i certifikát.
Poštou nedoporučují, může dojít k poškození.
Tak nevím, ale 5tis. za nové… je fakt, že pokud by to mělo mimi zachránit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
20.11.15 08:07

Ahoj holky, dnes jsem zjistila, ze misto jednoho miminka ocekavam dve…Dvojvajecna dvojcatka :lol: Muzu se pridat k Vam? Mam obrovskou radost, ale i strach. Doma uz jedno ditko mam. Sestiletou dcerku. Dlouho jsme bojovali o sourozence a najednou dva 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
20.11.15 08:43

@BonaDea Blahopřeji:), taky mám doma ještě jedno 3leté dítko… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie