Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
22.11.15 08:41

@BonaDea Neblázni, to nic není :lol: Neboj, všechno se zvládne, hlavně ať jsou mimi v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.11.15 09:00

@BonaDea Myslím si, že to problémy, co popisuje Lenča máme asi všichni bez ohledu na váhu:)…Čím více se blížím k cíli, tím více cítím, že ženské tělo není stavěno na nošení dvou miminek…Mě například už bolí celý hrudní koš až k lopatkám a není den, kdy by mě něco nebolelo, spíše jsou někdy dny spíše jen dopoledne, kdy to nebolí nějak moc a dá se to.. :mrgreen:
Ale jsem docela dost doma aktivní, málo polehávám, ale vypadá to, že to klukům svědčí, dávám si novou hranici 2500 g :mrgreen:
@LenčaKi. chápu, nakonec si je nechám
už je mám nachystané, ale to si ještě počkám než půjdu na procházku…Já už teda postavené postýlky, nakoupené a vyprané všechny věci, teď řeším ještě monitor dechu, dokoupím si nějakou drogerii pro sebe do porodnice, ve čtvrtek pedikůra, o víkednu napéct cukroví a jsem připravena, kluci můžu ven, mám to hezky naplánované, co??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
22.11.15 10:08

@mmag A tak to má být, jsi v klidu, máš všechno hezky nachystané. S tou pedikúrou, já dcerku porodila den po tom, co jsem byla se nechat udělat „hezčí“, kosmetika, pedikúra… tak bacha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.11.15 15:00

@LenčaKi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to jsem se radši měla objednat v 36 týdnu :lol:…na obočí jsem byla včera a pedikůra je to poslední, co mi chybí, tak uvidíme :mrgreen: snad ještě ne a vydrží do 36tt. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.11.15 15:38

@BonaDea tak blahopřeju k dvojitým mrňouskům :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
22.11.15 15:44

@mmag teda ty jsi šikovná :mrgreen: já ještě toho pořádně moc nemám, zatím poznávám další nové dr.,řešíme pro změnu tlak, takže si jdu pro holtra a pak ještš na echokardio. zítra ráno jdu na těhu. cukrovku a vůbec se mi tam nechce :lol: byli jsme komtrolním UTZ a ohledně plodovky se nic nezměnilo a dokonce je holčička o 3g těžší než klučík mají 706 a 709g a jsme 25tt :lol:
jinak žáha mě pálí taky a hlavně v noci, těď poslední 2dny mě neustále bolí hlava, ale jinak to jde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.11.15 16:46

@monini79 dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
23.11.15 08:29

@monini79 Tak to se teď nalítáš…tlak je nebezpečný, tak snad to brzy půjde zase dolů. Já mám celé těhu tlak nízký. Krásná váha, za pár zdoláš 1kg. Cukr bude určitě v pohodě:)
Na žáhu mě moc pomohlo renie. Tento pátek jdu na echo a budu tam 40min, tak jsem zvědavá, jak to uležím nebo jestli jim tam usnu :mrgreen:. Pak dej vědět, jak dopadl cukr a holtr:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.11.15 09:17

@mmag Rennie je teď moje záchrana, zkoušela jsem mandle, ale ty nějak nemůžu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.11.15 09:29

@monini79 A kolik míváš ten tlak? :? Já měla spíš nízký a dneska po ránu 136/79 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
23.11.15 11:13

@LenčaKi. 125/95,u mě je ten spodní vyšší, tak uvidím co mi ukáže holtr.
jinak fantastickou vodu na cukrovku mám za sebou tak buď zavolám na výsledek dneska nebo ppočkám na poradnu ve čt. ale zas to nebyl takový hnus jak všichni popisujou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
23.11.15 11:14

Pálení žáhy zatím řeším mlíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
23.11.15 20:23

@monini79 Tak to mléko taky zkusím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
25.11.15 09:06

@LenčaKi. tak co mlíko zabírá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
25.11.15 11:01

@monini79 já nevím, já totiž samotné mléko nemusím :P… lokla jsem si trošku, což asi nemá moc smysl :mrgreen:, takže před spaním jsem si dala své osvědčené Rennie :lol:
Ale teď mě napadlo mandlové mléko, možná to bude řešením 2v1… musím najít někde recept, jak se dělá domácí, myslím, že se namáčejí mandle ve slupce a pak na druhý den oloupou a rozmixují? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí