Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
30.10.15 12:20

@monini79 nene, zatím ne. Doufám, že ještě dlouho nebudu, mám zatím kontroly za rohem:) a když budu, tak se asi vždy domluvíme na kafčo, co? :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
30.10.15 18:40

Holky, už jsem trošku nervózní, a tak se zeptám. Od dopoledne mívám vlevo od pupku zvláštní záškuby. Nejdříve jsem si myslela, že má A škytavku, ale nevím, jestli už je tak vysoko, navíc kdyby to bylo jednou, ale je to min. 2× za hodinu. Cítím to i když chodím. Mohla by to být nějaká svalová křeč, nebo díky rozpínání dělohy? Frekvence jako tep. Pohyby cítím od 14tt, budu rodit potřetí, ale toto neznám. :nevim: Máte někdo zkušenost? Anebo že by se mimču něco moc nelíbilo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
31.10.15 09:55

@LenčaKi. Může to být cokoliv, ale myslím si, že je to roztahování dělohy, přece jen je to jiné těhu než s jedním dítětem. Pokud to nejsou silné bolesti nebo nekrvácíš, tak bych to řešila až při příští kontrole na gyndě. Nebo si tam zavolej, třeba tě vezmou dříve a budeš klidnější, hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.11.15 09:17

@mmag tak určitě :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
1.11.15 13:40

@mmag Druhý den už to bylo ok. Se asi nějak moc pozoruju :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.11.15 07:41

A co vy ostatní, nepošlete nám taky fotky svých krásných pupíčků?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.11.15 08:28

@mmag No, včera mě fotil synátor, na to, že mám nahoře 7kg, to není zatím až tak hrozné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.11.15 08:39

@LenčaKi. No krásný pupík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.11.15 12:37

@LenčaKi. taky krásný pupík a taky mám 7kg nahoře, někdo říká, že mám velký pupek a někdo že tak velký není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.11.15 12:42

Tak jsme byli včera na genetice a zase nejsme takoví exoti prý se to stává, ale ještě se s tím nesetkali, záleží jaký chromozom nám byl vložen.
a pro nás to znamená, že buď budou oba zdraví, nebo holka může být menšího vzrůstu e nebo u kluka se můžou objevit zvětšené prsní žláza a nebo můžou mít problémy s neplodností. žádné viditélné vady, tak doufám, že boudo zdraví.
a po porodu je budou okamžitě zkoumat, takže docela dobrý, akorát poznávám víc a víc dalších doktorů. tak hlavně jak se nenudíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
5.11.15 15:12

@monini79 Tak hlavně, že jste pod drobnohledem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
5.11.15 20:01

@mmag taky si myslím :D a jak to vypadá s naším srazem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.11.15 12:27

Tak dnes po kontrole v 31tt. čípek zatím v pohodě, na další kontrolu už za dva týdny.
Kluci mají kolem 1800 g, tak určitě překonáme 2 kg mou osobní hranici:)Příští týden jdu zase na krev. Čím více jsem neohrabaná, tím více se mi to táhne :D. Už se nemůžu dočkat.
@monini79 Příští týden nemůžu, a ten další týden by to šlo, hm? A co místo, to stejné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
6.11.15 15:49

@mmag Tak to je krásná váha, super. Je to meta určitě pro nás všechny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
7.11.15 12:07

@mmag tak fajně, kluci rostou :lol: taky bych to nechala na stejné místo, ale záleží jak se budeš cítit :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí