Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím! Čekám dvojčátka termín 13.1.2016, najde se nějaká maminka, která je na tom podobně
?
Mám doma chlapečka 2,5 roku. a už se moc na miminka těším ![]()
@mmag ahojky, take cekam dvojcatka. Termin mame 3.1.2016
je to moje prvni tehu ![]()
Je, holky, gratuluju! Pojdte k nam, jsme tam tehule i uz maminky dvojcatek:-)
https://www.emimino.cz/…nkovani/140/?…
@mmag jak kdy
nekdy hur nekdy lip, od soboty trochu spinim, takze klidovy rezim. Jinak nevolnosti jen rano kdyz si. cistim zuby
trpim na paleni zahy a tehotenskou rymu. Myslim ze jsem.na tom. ale. jeste dobre
a jak se citis ty? Cekate dvojvajecne nebo jednovajecne?
Dvojvaječné…a ty?
no většinou mi je celý den divně, tak snad už to brzy přejde.
. Cítím se opravdu dvojnásobně unavená, prospala bych celé dny, kdybych mohla
.
Jéé, tak lež a opatruj se
..
@mmag
take dvojvajecne
jj unava, take jsem unavena, kdyz jsem doma tak porad spim
a jak se tesite na dvojcata? Bylo prekvapeni kdyz vam.rekli.ze.jsou.dve? ![]()
Trošku jsem to čekala, ale i tak jsem byla dost zaražená, měla jsem obrovskou radost, která se střídala s panikou:D…
Moc se těším, ale mám velký strach, doufám, že aspoň do prosince zůstanou v bříšku:)
A taky si docela nedovedu představit, jak to potom bude, už s jedním miminkem jsem měla dost práce a teď
. No zvládnout to musíme
.
a jak u Vás?
Ahoj holky,
taky cekam dvojčátka a termín mám 27.1.2016 taky moje první těhotenství. ![]()
Nejdriv jsme to cekali, mame to v rodine a jak se rika ze jsou ob generaci tal to na me vychazelo, navic jsem brala hormony (rekli nam ze prirozene to nepujde) akze take vyssi sance ze dozraje vic vajicek, manzel si i moc pral dvojcatka ale na ze zacatku bylo na utz hen jedno mimi, az na tretim utz se objevili dve:) jojo take doufam ze v brisku zustanou co. nejdele, kdyz to clovek cte beha mu mraz po zadech ![]()
@nnatalky gratluji
jakpak ti je?
Jestli až pri třetím ultrazvuku, tak to muselo být překvapení:D
Já dneska byla na krev, 7.7. mě čeká 1.screening ![]()
@nnatalky gratuluji:)
@Lenka.813 Ahoj! Tak gratuluji:))))..Ze začátku se u mě střídala panika s radostí, ale teď jsem už docela uklidněná ![]()
Ahoj holky,
taky gratuluji k dvojčátkům. Mě je dobře, taky sem měla ze začátku šok, ale máme to taky v rodině přes koleno. Teď se těším akorát mám strach, jak to zvládnu všechno. A hlavě 9.7 mám jít na další kontrolu a už sem z toho dost nervózní, aby bylo vše v pořádku. Znervózňuje mě že nemám skoro žádné příznaky. Co vy?
Gratuluji k dvocatkum, oparu se nedes. Ja od 7 do 9tt byla jeden velky opar. Byla jsem zdrava a jen opary.. pritom sem na ne nikdy netrpela. Ptala jsem se dr
@Lenka.813
Tak snad to toho 9 bude dobré. Já chodím normálně do práce zatím, ale té kontroly se taky nemůžu dočkat. Když bude vše v pořádku budu pak už snad budu klidnější, to už bych měla být ve 12tt. Mě ze začátku bylo trochu na zvracení hlavně po ránu a chodila sem v noci pořát na záchod ale tak pře týdnem mě to přešlo a je mi celkem fajn a ted jsem z toho na nervy.