Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
26.7.15 17:25

@nervozka Děkuju, dneska jsem se docela vylekala, protože jsem špinila, tak jsem radši vyrazila na pohotovost a tam mi řekli, že jsou dvě :) Teda, tušila jsem to, protože jsem po IVF a na těhu testu jsem měla úplnou dálnici.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.7.15 17:29

@Alionka : jo ten strach chápu, prožívám to poslední 3 měsíce, když je ta krev stará tak to nevadí:-) aspoň u me to tak bylo a taky jsem měla už 9. Den po ivf naprosto jasný tehu test:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.7.15 09:27

@Alionka vítám tě a gratuluji, taky mám doma ještě chlapečka:)
a holky taky jsem měla hodně silnou čárku a brzo:D
Já začínám 17tt a je mi čím dál tím lépe, cítím se jako netěhotná až na to břicho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.7.15 10:05

Nesmele se pridam.nase dvojcatka se drzi na vlasku, jsem v nemocnici po silnem krvaceni, zacatek sedmeho tydne. Fazolky obklopuje obrovsky hematom starsi krve, tak cekam, jak se to dal vyvine. srdicka tlucou a velikostne odpovidaji. v lednu jsem byla na umelem preruseni tehotenstvi z duvodu tezkych vyvojivych vad, tak bych si moc prala, aby nam to dopadlo dobre <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.7.15 10:17

@maity-star budeme držet palce, ať to dobře dopadne:))) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.15 15:33

@maity-star :
Moc držím palce, mi na tom byli v 8.tt velmi podobně a nakonec jsme to ustali. Mrnousci rostou jak mají.
Může to dopadnout dobře, tak tomu věřte :) ono když je ta krev stará tak to tak nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
27.7.15 17:53

Dekuju za podporu, holky. Zustala jsem jeste v nemocnici na doporuceni, hematom ma 5×3 cm a mimi jsou jeste malicka, 3mm… Doma uz mam jednu dracici, tak to bude kvapik. Verim, ze to zvladnene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
27.7.15 18:51

@maity-star :
Moc držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.15 05:29

Mohla bych mít dotaz, mám s toho trochu strach. O víkendu jsem měla nějaké bolavé průdušky a trochu kašel bez teplot a nic hrozného tak jsem ležela a léčila se, včera jsem si na doléčení koupila sirup co, můžou i těhotné a dneska a už i od pátku se mi zdá, že mám daleko méně citlivá a těžká prsa než to bylo dříve. Jsem teď ve 13.tt a k doktorce na kontrolu jdu až 11.8, myslíte, že se mohlo něco stát? :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
28.7.15 08:21

@nervozka podle mě se nic nezměnilo, já mám taky už daleko méně citlivá než předtím…pokud by se něco změnilo, tak bys podle mě krvácela nebo měla velké bolesti, hm??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.15 09:24

@mmag ne nic takového se neděje, nic nebolí, nekrvaci. Asi je to dobry. Děkuji :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
3.8.15 12:04

Ahojky holky můžu se přidat? Jsem po IVF kde se mi z 1 embrya udělali 2fešáci nečekaně :lol: je to moje první těhotenství a porod mi vychází na březen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
3.8.15 14:06

@monini79 moc moc gratuluji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
4.8.15 10:32

Mmag:a já moc moc děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.8.15 11:08

@monini79 ahoj, taky po ivf čekáme jednovaječný dvojčata. jsme v 16tt. Jak jste daleko vy? už víme, že to budou klucí ;) celé je to takové překvápko. kluci a k tomu dvojčata z jednoho vajíčka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí