Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Abra ahoj vitam te a gratuji k miminkum, tim spis kdyz je to po ivf, take jsem chodila do caru tak vim co je toza nervy. Nam se nakonec podarilo prirozene:) horsi prutoky, to znamena ze mimca maji mene zivin?
@Lenka.813
Tak snad to bude vsechno v poradku musime doufat. Ja sem na sebe dost opatrna ale sem rada ze chodim do prace ze mi to rychlej utika ![]()
@Abra Ahoj! Vítám tě a gratuluji:)
Já jsem to měla podobně, bylo mi docela často špatně, teď jsem nemohla nic jiného pít kromě džusu:((..Ale co jsem vysadila utroš, tak mi je docela lépe, ale odpolední spánek se synem si ujít nenechám
..na screening jdu v úterý, tak se moc těším a doufám, že bude vše v pořádku.
Jak jste na tom s bříškama, já se teda musím přiznat, že už to nemá cenu ani maskovat, to už prostě neschovám
, těhu jde vidět už od 9. týdne.. a teď ve 13. týdnu, mám břicho, jak v pátém měsíci ![]()
Ahoj, ráda se k vám přidám.
Čekám po clostíku taky dvojčátka…dnes jsem se to dověděla a stále jsem v šoku…jsem 6+1, takže zatím hodně čerstvé…teprve mě čeká screening až někdy během července… ale předběžně je termín někdy na druhou půli února asi…
Holky, ja byla na screeningu vcera a vse dopadlo na 1 s hvezdickou
mimisci krasne rostou, maji vse jak ma byt, pousteli nam. srdicko a kontrolovali prutoky. Krasny to vse slyset
B si s nami hralo a nechtelo se na nas otocit hlavickou, tak nez si.to rozmyslelo jsem si. alespon uzila 40minutovy utz
termin dle ms mam 3.1. Podle utz 6.1. Je doufam ze se jim samotnym bude chtit ven o trochu driv, dozvedela jsem se ze i kdyz je vse v poradku tak je dele jak do 38tt v brisku nenechaji. A to by vychazelo presne na vanoce tal kdyby se jim chtelo o par dni driv aby jsme byli na vanoce doma,.bylo by to supr ![]()
@Abra
Taky tě vítám.. Já nemám už skoro žádné příznaky, ani nejsem moc unavená, až tedka teda v těch vedrech. Bříško už se mi rýsuje tak 14dnů. Ráno když vstávám tak se to celkem dá, ale jak se najím tak vypadám tak jak v pátým
![]()
Mě se už konečně blíží ta kontrola tak už budu vědět, že je vše ok a konečně budu klidnější. ![]()
@kattulda001
Gratuluji k pěkným výsledkům. Já počkám do čtvrtka do kontroly jestli mi ten screening nabídne, jinak se ho zeptám. A pokud budu nespokojená tak přemýšlím nad změnou lékaře. Jestli mě teda někdo vezme ![]()
@mipat
Gratuluji,
taky jsem byla v šoku, taky jsem brala clostík, ale my to máme v rodině, takže asi ještě větší pravděpodobnost. Tedka už jsem si trochu zvykla, že budou dvě tak se těším. I když mám trochu obavy z porodu a jak to zvládnu, hlavně aby byly v pořádku jsou to moje první mimi.
![]()
@nnatalky I moje. A jsem na úúúúplném začátku, tak je mi jasné, že se může ještě cokoli stát, ale doufám, že bude vše v pohodě. Jojo, tak ys enjvíc bojím, jak to zvládnu. je mi jasné, že i jedno by byl záhul, obzvlášť jako první mimi, a ony budou dvě…
Manžel se bude muset zapojit ještě intenzivněji, než plánoval, no…
my je v rodině nemáme ani jeden, tak asi fakt ten clostík.
A čekáš jednovaječná, nebo dvoj? Já myslela, že když jsem měla jeden dominantní folík, že budou jednovaj., ale doktorka mi říkala, že to se teprve uvidí, tak nevím…
@mipat
Já byla na ultrazvuku 6+2 a tam už šlo vidět, že jsou dvojvaječná. Já je mám právě každý zvlášt. a co přítel jak reagoval? Můj byl nadšený ale říkala sem si že ještě neví co ho čeká
![]()
@nnatalky No, byl taky docela v šoku. On totiž ani nepočítal s tím, že se nám to po tom clostíku povede hned napoprvé, takže už před 14 dny, kdy jsem mu řekla, že jsem těhotná byl v šoku a sotva to „rozdejchal“, tak máme dvojčata ![]()
Holky, tak hlásím, že screening dopadl dobře, ty co jste nebyly, tak se máte na co těšit
. Bylo to super, hlavně oba byli docela hodně aktivní, což mě překvapilo ![]()
termín porodu mám 8.1. i podle ultrazvuku a menses…
@mmag krasa gratuluji
screening je krasnej
nam take dopadl na 1 s hvezdickou, Becko teda chvili nechtelo spolupracovat tak jsem si alespon uzila o to delsi utz nez se na nas otocilo ![]()
Ahoj holky tak já jdu na screening 23.4 tak snad to dopadne dobře. Ten ultrazvuk se dělá přes břicho nebo vaginálně? Může být u toho i tatínek. Dík moc za info. At vím co mě čeká.. ![]()