Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
720
29.6.15 12:53

Jen se o oparech bavime a hned se mi udelal dalsi:D ja jdu ve ctvrtek na velky utz, skrining, tak uz se nemuzu dockat az ty dva pulce zas uvidim, a taky uz aby rekli ze jsou oba v poradku a muzu si tehulkovani vice uzivat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 12:58

@kattulda001
To sme na tom asi všechny stejně s těma nervíkama, aby bylo vše ok. Ty jsi ve kterém týdnu, že jdeš na ten screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.6.15 13:48

@nnatalky dnes jsem 13+0, ale mimca odpovidaji 12+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 13:54

@Lenka.813
Já byla při prvním utz 6+2 a pak už sem u dr nebyla, až toho 9.7 půjdu. Do toho 10 týdne mě taky pobolívalo v podbříšku a ráno mi bylo divně, posledních 14 dnů skoro žádné příznaky. Je to moje první těhotenství a tím, že jsou 2 jsem z toho asi nervozní až moc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 14:15

@kattulda001
Tak nějak budu já když půjdu na prohlídku asi konec 12tt. Ten screening to je ten placený? Mě doktor nic neříkal takže nevím a to jdeš normálně ke svému dr. nebo do nemocnice? Mě akorát v tom 7 týdnu bral krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.6.15 14:24

@nnatalky do 35let matky je placeny, pak ho proplaci pojistovna. Me dr rikala ze to samozrejme neni povinny ale ze u dvojcat je lepsi.mit informaci vice. Jdu na to do. gennetu. to uz asi nepujdes protozeskrining je ze dvou casti, v 10tt jsem byla v gennetu na krvi a ted jdu na utz.

Holky prekvapuje me ze chodite tak malo na kontroly. Chapu kdyz se ceka jedno mimi ze jich neni tolik ale ja od doby kdy jsem na tt nasla dve carky jsem byla uz na 9kontrolach.. nebo jen ja jsem extrem?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 14:55

Mě taky překvapuje, že na to že čekám dvojčata, tak nic moc, taky jsem z toho pěkně nervozní. Cekat celý měsíc jestli je vše ok nebo není. Já byla na krvi asi týden po tom co se ukázaly dvě čárky a doktor mi řekl, že mám přijít za 14dní na utz. Na utz jsem byla 6+2 podle lékaře mě to vyšlo už asi o 3dny víc, tam jsem zjistila že čekám dvojčátka a byly vidět srdíčka. a pak mi řekl že mám přijít za měsíc a to vychází tedka za tech 10dní. Já bych ratši chodila k dr klidně každý týden aslepon bych byla klidná že je vše ok. Ten screening bych teda prošvihla tu první část a doktor nic neřekl ani se nezeptal klidně bych si to zaplatila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.6.15 16:15

Taky mě čeká screening příští úterý, tak se moc těším:))…dneska jsem byla na utz a super, jak rostou, už opravdu mají krásnou podobu miminka :lol:..Jinak na utz chodím pravidelně co tři týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.6.15 16:29

@nnatalky jestli jsem.te dobre pochopila tak by jsi mela byt ted 10tt.. to by jsi jeste mohla stihnout. Zkus si k.dr cinknout ze by jsi ten skrining chtela, musi ti dat zadanku a rekne kam.mas jit ve vasem. okoli kde ho. delaji. treba ho jeste stihnes. Jinak ja v 9tt byla na krvi, delali mi krevni obraz, krevni skupinu, pohlavni choroby a cukr v krvi. A po techto vysledcich hned vystavili prukazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.6.15 17:59

@mmag je to super. Vzdy kukam s pusou do koran. Oba sebou vzdy mrskaji, mavaji nam(alespon dle dr :mrgreen: ) a jakou ruchlosti rostou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 20:35

@kattulda001 Dle tehu kalkulacky jsem dnes uz 11tt. Mluvila jsem o tom dneska s tetou pracuje v nemocnici rikala ze by mi to mel udelat i v tom 12tydnu tak uvidim. Tehu prukazku jeste nemam tu mi da tedka. Ani nevim na co mi bral tu krev je to blby kdyz mi nikdo nic nerekne. Mimi jsem videla akorat kdyz byly jeste tecky tak sem zvedava. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
29.6.15 20:39

@nnatalky na zacatku ti bral asi krev na vysi hcg, take jsem na zacatku byla aby zjistili hodnotu a jestli je to prosperujici tehu :) to by bylo super kdyby ti ho jste udelali :dance: :dance: ja uz si chci byt jista ze jsou v poradku. Dokonce jsem cetla ze ten skrining v 1trimestru je u dvojcat vic spolehlivy, ze v tom 2 trimestru jsou prece jen velka a nejsou tak poradne videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
29.6.15 21:00

@kattulda001
To by bylo taky bych byla klidnejsi. Ptala sem se i na pojistovne a proplaci 1000kc takze je to fajn. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
30.6.15 12:36

Ahoj holky mohu se přidat? Čekáme dvojčátka po IVF a to 6.1.15 mám za sebou už screening vše ok jen mám horší průtoky placentou a tak mi ředí krev další screening mě čeká za měsíc 27.7.15 tak doufám že se to zlepší jinak miminka jsou v pořádku :-) akorát že jsem starší matka tak mě víc hlídají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
30.6.15 12:52

Jinak mi bývá sem tam zle od žaludku ale už jsem zjistila co mi na to pomáhá…sklenička dobře vychlazeneho nealkopivka :D ale je pravda že ted už je to o dost lepší než na začátku…to jsem pořád jen spala a bylo mi zle a pak zase spala :lol: ted už se mi chce jen spát občas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí