Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
4.8.15 11:32

Bajajka:ahojky tak blahopřeju to je super.my jsme 7tt.tak kluci jooo :D já jimzatím říkám kluci a holky :lol: známé se zdálo, že to budou kluci a přítel taky by chtěl asi kluky. mě je to jedno hlavně ať jsou zdraví :lol: :srdce: a taky první těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
4.8.15 11:41

@monini79 jj, první těhu.. no popravdě jsem z toho byla, a ještě asi trochu jsem, vedle.. hlavně kvůli těm rizikům.. ale kluci se zatím drží dobře. teď už jen čekáme na výsledky genetiky a pak si snad trochu oddychnu.. já chtěla holčičky no :lol: manžel je za kluky moc rád :) hlavně musí u u nás ta mimča vydržet co nejdýl, že :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
4.8.15 11:53

Bajajka:taky jsem z toho pořád vedle, pořád tomu nějak nevěřím, ale když to vidím na vlastní oči tak to tak je :lol: to víš chlapi jsou většinou pro ty kluky musí mít následníka rodu :lol: uvidíš, že genetika dopadne v pohodě :hug:tak tom je jasné, že vydrží až do porodu, a kdy máš termín? mě vychází na 21.3 zatím :P a bylo to tvoje první IVF? u mě je to druhé, v centru jsem jim rázně řekla s úsměvem že tam jsem naposled a oni že když tak pro druhé si příjdu později až budem chtít. ale to jsem taky odmítla s úsměvem, že druhé se narodí přirozene a vidíš :dance: jak to dopadlo :dance: i když to bude záhul, ale zvládnout se dá všechno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
10.8.15 13:35

Holky takže po druhé potvrzeno Holčička a chlapeček :srdce: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
11.8.15 10:45

Mmag:tak to blahopřeju to máš super :srdce: :potlesk: :mavam: taky by se mi to líbilo mít páreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
11.8.15 21:05

@monini79 nám páreček nehrozí :) jinak i já si říkala, že druhýho prcka si uděláme sami no :lol: a víš jestli máte mo-mo nebo mo-bi dvojčátka? u nás mo-bi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.8.15 09:07

Ahoj holky, parecek to je krása, taky bychom to tak chtěli:-) no mě zase vystrašili včera v poradně. Vůbec nevím co to může znamenat. Čekáme dvojvajecna dvojčata a prý vše ok. Jen jedno je pořád o dva dny menší ale včera bylo už o 4dny menší. Nevím co to může znamenat? Jinak prý vypadají v pořádku :-[

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.8.15 10:45

Neervozka:nenech se strašit uvidíš, že to bude v pořádku a dobře to dopadne všechno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.8.15 10:48

@monini79 právě, že strašila ale věřím, že bude dobře :srdce: :) děkuji :palec: :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.8.15 11:01

Nervozka:musí to být dobré a hotovo :lol: a taky čekáš první? :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.8.15 11:21

@monini79 jo první a hned dvakrát :) jsou po ket tak jsme to mohli trochu ttusit ale ani trochu netušili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
12.8.15 12:42

Nervozka:a měla jsi jedno nebo dvě embrya? já jsem po 2IVF a z jednoho embrya se mi udělali dva fešáci což jsem nečekala, trochu jsem byla v šoku, ale srovnávám se s tím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
12.8.15 13:39

@monini79 no mi měli dvě ale tvrdili, že dvě se nepovedou:-)
Ale tohle bych opravdu nečekala:-) to je krásné, máš dvojité štěstí hned najednou :-) :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.8.15 10:51

Nervozka:spíš si myslím že při zavedení dvou je větší šance na dvojčata :D příští st jdu na UTZ taj jsem zvědavá jak to tam pokračuje :D a ty jsi který týden? já 8+5 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.8.15 10:55

@monini79 no nevěřila jsem tomu, ale mám velkou radost. Mi končíme 15. tyden, a příští týden jdu taky na utz, doufám, že bude vše ok.
A Tobě taky držím palce ať je vše v nejlepším pořádku :lol: :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky