Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bajajka:ahojky tak blahopřeju to je super.my jsme 7tt.tak kluci jooo
já jimzatím říkám kluci a holky
známé se zdálo, že to budou kluci a přítel taky by chtěl asi kluky. mě je to jedno hlavně ať jsou zdraví
a taky první těhotenství?
@monini79 jj, první těhu.. no popravdě jsem z toho byla, a ještě asi trochu jsem, vedle.. hlavně kvůli těm rizikům.. ale kluci se zatím drží dobře. teď už jen čekáme na výsledky genetiky a pak si snad trochu oddychnu.. já chtěla holčičky no
manžel je za kluky moc rád
hlavně musí u u nás ta mimča vydržet co nejdýl, že ![]()
Bajajka:taky jsem z toho pořád vedle, pořád tomu nějak nevěřím, ale když to vidím na vlastní oči tak to tak je
to víš chlapi jsou většinou pro ty kluky musí mít následníka rodu
uvidíš, že genetika dopadne v pohodě
tak tom je jasné, že vydrží až do porodu, a kdy máš termín? mě vychází na 21.3 zatím
a bylo to tvoje první IVF? u mě je to druhé, v centru jsem jim rázně řekla s úsměvem že tam jsem naposled a oni že když tak pro druhé si příjdu později až budem chtít. ale to jsem taky odmítla s úsměvem, že druhé se narodí přirozene a vidíš
jak to dopadlo
i když to bude záhul, ale zvládnout se dá všechno ![]()
Mmag:tak to blahopřeju to máš super
taky by se mi to líbilo mít páreček ![]()
@monini79 nám páreček nehrozí
jinak i já si říkala, že druhýho prcka si uděláme sami no
a víš jestli máte mo-mo nebo mo-bi dvojčátka? u nás mo-bi ![]()
Ahoj holky, parecek to je krása, taky bychom to tak chtěli:-) no mě zase vystrašili včera v poradně. Vůbec nevím co to může znamenat. Čekáme dvojvajecna dvojčata a prý vše ok. Jen jedno je pořád o dva dny menší ale včera bylo už o 4dny menší. Nevím co to může znamenat? Jinak prý vypadají v pořádku :-[
Neervozka:nenech se strašit uvidíš, že to bude v pořádku a dobře to dopadne všechno ![]()
@monini79 právě, že strašila ale věřím, že bude dobře
děkuji
![]()
@monini79 jo první a hned dvakrát
jsou po ket tak jsme to mohli trochu ttusit ale ani trochu netušili ![]()
Nervozka:a měla jsi jedno nebo dvě embrya? já jsem po 2IVF a z jednoho embrya se mi udělali dva fešáci což jsem nečekala, trochu jsem byla v šoku, ale srovnávám se s tím
![]()
@monini79 no mi měli dvě ale tvrdili, že dvě se nepovedou:-)
Ale tohle bych opravdu nečekala:-) to je krásné, máš dvojité štěstí hned najednou
![]()
Nervozka:spíš si myslím že při zavedení dvou je větší šance na dvojčata
příští st jdu na UTZ taj jsem zvědavá jak to tam pokračuje
a ty jsi který týden? já 8+5 ![]()
@monini79 no nevěřila jsem tomu, ale mám velkou radost. Mi končíme 15. tyden, a příští týden jdu taky na utz, doufám, že bude vše ok.
A Tobě taky držím palce ať je vše v nejlepším pořádku
![]()