Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, je to tři týdny když se můj partner do mě udělal, začala jsem mít nějaký příznaky. Beru antikoncepci takže jsem ještě neměla pauzu na měsíčky. Může už teď gynekolog poznat že jsem těhotná když to jsou tři týdny kdy došlo k nechranenemu sexu?
Po třech týdnech už by měl být jednoznačný i těhotenský test z lékárny.
@Teraza udělej si test.. Ale pokud bereš HA dobře, je ta šance 0,1% ![]()
Do mě se partner udělával 7 let, když jsem brala antikoncepci ![]()
@Anonymní píše:
Do mě se partner udělával 7 let, když jsem brala antikoncepci
Tak nějak. Nepochopím, proč někdo užívá HA a ještě řeší toto
To mi pak nějak postrádá smysl.
@Pomka píše:
Tak nějak. Nepochopím, proč někdo užívá HA a ještě řeší totoTo mi pak nějak postrádá smysl.
hele, nech byt:D ja mam mirenu a stejne si tak jednou za ctvrt roku radeji test udelam:D a to mam dve deti, bio vzdelani, gynekologa v blizke rodine a nacteno:DD proste nahoda je blbec:) Ted uz to tak nehrotim:)
@Teraza píše:
Ahoj holky, je to tři týdny když se můj partner do mě udělal, začala jsem mít nějaký příznaky. Beru antikoncepci takže jsem ještě neměla pauzu na měsíčky. Může už teď gynekolog poznat že jsem těhotná když to jsou tři týdny kdy došlo k nechranenemu sexu?
pokud nezapominas, nemas prujem, nezvracis a neberes atb, tak ta pravdepodobnost, ze nepocnes je 99,8 procent:) Pokud mas svedomi ciste, co se uzivani tyka a presto mas takovyto strach, tak at se nedela do tebe, pouzivejte jeste kondom nebo nesexuj:)