Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojka holky, jsem ve 12.týdnu těhu, a bohužel tady neznám moc lidí a tak zakladám tuhle diskuzi, chtěla bych se s někým podělit o pocity apd…
a prostě pokecat
![]()
@Kachničky ahojka kousek od horic ma přítel mamku
tak to je krásný a to mas první mimco? Omlouval se za chyby pisu z tabletu a občas si píše co chce ![]()
@Bellinečka Ano první
moc se s přítelem těšíme… Jinak jsem z Dobré Vody ![]()
Ahoj, já sice momentálně bydlím v Praze, ale asi se časem přestěhujeme do Jičína, kde má přítel rodiče. Zatím jezdíme každý víkend do Sobotky. Dneska jsem 17+1 ![]()
@Kachničky je to mi taky první mimi
a taky se Těšíme a jak to jde? U mě na nic pořad mne je špatně ![]()
@Vandaa Jééé tak to je dost možne že se potkame v porodnici. Ja jsem 17+2 ![]()
@Bellinečka Mě není už vubec nic, první tři mesíce jsem byla jen hrozne unavená, a ted je to cajk ![]()
@Kachničky tak to je dobře
mne na začátku bylo dobre, občas únava a špatně ale teď je to horší. ale stojí to za to ![]()
@Kachničky
No v porodnici se asi nepotkáme, pokud nebudeš rodit v Podolí
Nebo pokud to na mě nepřijde během víkendu
Pracuju v Praze, máme tu do listopadu pronajatý byt, takže to tu do porodu doklepu
Ale budu si muset postupně zařídit veškeré doktory v Jičíně a taky do tý doby vyřešit bydlení, čeká mě toho dost. Máš už bříško? Já nic moc…
@Bellinečka
Mně nebylo moc špatně v prvním trimestru, spíš jsem měla špatné nálady, ale naštěstí to přesně ve druhém trimestru přešlo a teď si to víc užívám
Bude to taky první.
Necháte si holky říct pohlaví?
@Vandaa tak když budeš chtít s doktory Ti mužů poradit
já jsem dnes ve 13. Tydnu ale prvek odpovídá 14.tydnu. A brisko mne roste hodně rychle až si říkám jestli to je normální. mi jsme s přítelem přemýšleli jestli si to nechat nebo nenechat říct ale asi necháme. a co Ty?
![]()
@Vandaa Ja slyšela že Gregor v Jičíně je nejlepší
A asi teda i je, slyším na nej samou chválu
A ma i 3D,4D ult tak to je take výhoda
Ja teda budu rodit v Jičíně, mam to sice napul cesty s Hradcem Kralové, ale kvuli přiteli volím Jičín
Bříško mam tak nejak asi standart, žadný obr to teda není ![]()
@Bellinečka Ja asi teda čekám holčičku Emičku
![]()
@Kachničky to jo já chodim ke Gregorovi a je fakt nejlepší. Emička to je krásné jméno
mi chceme Annu a když to bude kluk tak Elliaska. ![]()
A o dobrém pediatrovi a zubaři víte?
Já bych hrozně ráda věděla pohlaví, už bych to vlastně mohla vědět, ale přítel nechce, takže překvápko ![]()
To jsou všechno hezká jména, my jsme zatím rozhodli holku Rozinku a u kluka ještě pořádně nevíme, možná Vilík…
@Bellinečka Krasné jmena
MeGregor dokonce rodil
Pry byl tenkrat mladý ucho ![]()