Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vandaa Tak to nevím, ja jezdim k zubaři do Hradce K. a pediatra budu mít v Hořicích… Je Rozinka
to je pěkny
Ahoj holky
já jsem ze Semil, těhotná prvně v 9+2 tt
jinak do Jc jezdím na gyndu ke Svobodovi, a hodlám v Jičíně i rodit
..jinak mimčo neplánovaný, jsem ještě dost mladá (20 let), ale už se na mimíska s přítelem moc těšíme, jak to máte vy? Mimčo plánované/neplánované a je tu se mnou někdo stejného nebo podobného věku? ![]()
@Vandaa to jsou také hezké jména
zubaři tady moc neberou nový pacienty. já jsem se přistěhovala za přítelem z Moravy a taky tady nemám zubaře. a musím do Hradce na soukromou kliniku protože se zubama pořad bojují
v loni mi na štědrý večer trhali zub a to jsem si teda vytrpela jak nikdy. a letos máme termín porodu na vánoce
pediatra to teď zjišťují po známých
@Džajna ahojka tak to je super
mne je 22 a jsem z nové paky. A v Jičíně mám doktory. miminko je plánované jsme s přítelem spolu skoro osm let a chtěli jsme udělat krok do předu ![]()
@Kachničky tak to je dobry
já s ním jsem docela spokojena. V ty Dobre Vodě, to máte dobrý ne? Já bych taky chtěla jednou bydlet v nějaké vesnici. kousek od Dobre Vody bydlí tchyně
@Džajna Me ja 22let a priteli 25
Miminko radne naplanovano a vyrobeno tak abych nerodila na Vanoce
tak ze termin listopad
@Bellinečka Tak vesnice je vzdycky super, opravdu doporucuju ja bych ve meste byt nechtela
![]()
@Bellinečka týjo tak to gratuluji, že se to povedlo
kolikátý týden? ![]()
@Kachničky taky moc gratuluji, už to je za chvilku
víš už co to bude, nebo se necháte překvapit? ![]()
@Kachničky je jsi stejně vekove jako já
v srpnu mi bude 23
u nás také vše řádně naplánované akorad jsme se snažili 4 měsíce, a bum ho vyšlo to zrovna na vánoce
mi budeme stavět domek na vesnici tak už se Těšíme
normálně dnes začínají mít takový divný pocit. takový jakoby na brichu zrychlený tep a jde mi to do krku
vždycky to mnou tak projede a vůbec nevim co by to mohlo být ![]()
@Džajna teď 13. Ale prcek odpovídá že je starší to uvidíme přesně na příštím ultrazvuku ![]()
@Bellinečka No jsme tu same mlade maminky
To je super… To nam nevyšlo říjnatko a zadařilo se až podruhe na listopad
Ty jo aby jsi nemela neco třeba s tlakem
Hodně se hlídej a kdyžtak jet k dr.
@Bellinečka Gratuluji
byla jsi už na tom placeném odběru krve, nebo si necháš až dýl udělat ten zadarmo? ![]()
@Kachničky JoJo to je super
mám právě vysoký tlak a tak mě hlídáji víc. holky dnes si kupují angelsounds domácí odposlech miminka
tak se s přítelem Těšíme na večer až to vyzkousime
jinak mne to přijde horší a horší než v tom prvním trimestru.je mi pořad špatně a mám pořad nechuť k jídlu. už bych si přála mít nějaké ty tehotenske chutě
a jak jste na tom Vy? ![]()