Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mám prosbu, chtěla jsem se zeptat. Jsem ve 13tt a 5dní a občas po nějaké činnosti, když jdu na záchod, tak se mi objeví na vložce nebo při utření malý nažloutlý výtok a takové žlutavé kousíčky(miniaturní) nesvědí to, nepálí. Někdy mi to přišlo, že to je i fakt nepatrně do růžova, ale to fakt utra lehce. Když jsem to říkala gynekoložce, tak ta mi řekla, že už v pochvě nic nemám a uzavřela to. Jenže, to jsem se snažila být 2 dny v klidu. Před 3dni jsem pobíhala po doktorech a zase to mám…ne furt, jen občas. Co to může být nevíte? Děkuju
@Julia 2009 Já měla výtok celé těhotenství… značně mě to prudilo, ale jinak jak píšeš, nesvědil, nepálil, nebyl ničím nebezpečný, pouze obtěžoval. Holt změna hormonální hladiny.
Pokud to není jasně červená krev, nesvědí a nepálí to, tak bych to neřešila. já měla výtoky od začátku, do toho jsem často špinila až lehce krvácela do 24tt, to vše prokládané mykozami
Nikdy mi dr nenařídil klidový režim kvůli výtoku, prý jsou v těhotenství dost časté
ale doporučil mi jako prevenci LactoFeel, takový gel to byl myslím. Mně nepomohl, ale hodně ženských ho chválí. A pak jsem používala Lactacyd při podráždění (tak se to jmenuje).
Já to měla celé první těhotenství a teď v druhém to mám taky.. Nesvědí, nepálí.. Neřeším to
Ahojky já jsem v 6tt a mam taky výtok a do toho aj mykozu a dr mi řekla, že je to normální ![]()
Bude hůř, od začátku těhotenství mam vodnaty výtok, pri namaze vetsi. ted na konci staci i jenom vstát z gauče a teče to. Pokud nepálí, nezapacha, nesvedi, tak je to součást těhotenství.