Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám dotaz. S partnerem jsem během plodných dní měla několikrát pohlavní stak, vždy ho před vyvrcholením vyndal, ale kapičky lásky jsou kapičky lásky. Nevím přesně, kdy proběhla ovulace, ale zhruba týden to bude.. Dneska mi je od rána zle od žaludku, hrozná zima, jsem taková zmatená, nekradši bych jen spala jak jsem unavená, často čurám.. Myslíte, že můžu být těhotná? Mimi neplánujeme, proto přerušovaný styk, ale shodli jsme se, že kdyby přišlo, budeme šťastní. Myslíte, že je na nevolnost a tak ještě brzy? Jednou už jsem těhotná byla a taky mi bylo hodně špatně celkem brzy..co myslíte?
Děkuji za odpovědi
@BobinaX tu nikdo nemá věšteckou kouli. Udělej si test. To je to samé - někdo má příznaky hned, někdo ani po 2 měsících ![]()
Ked som naposledy nadavala ze som tak nachladena, ze curam jak tehotna, tak som bola v druhom mesiaci
A prve tehotenstvo som ‚rozhanala‘ paralenom… no, nerozhnala, no… Ale my sme boli v stave ‚od zajtra sa snazime‘ ![]()
Jak už tady bylo řečeno tisíckrát, pokud souložíš, můžeš být těhotná. Příznaky nic neříkají, ty si můžeš vsugerovat. Kup si test, víš snad co to je, nebo máš pocit, že ti to tady někdo může potvrdit?