Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nnatalky ultrazvuk mi dělal přes břicho, ale ten já mám přes břicho od 9tt:)
A manžel byl u toho ![]()
Tak to si přítele vezmu taky sebou. Uvidím jak ti moji malincí budou spolupracovat.. Ráda bych už konečně věděla co to bude.
![]()
Když jdu někde okolo těch malinkých věciček, tak nemůžu odolat.. tak kupuju 2× pro kluka a pro holku
sem zvědavá co s tím pak budu dělat
![]()
Ahoj maminky,
Mohla bych se k vám přidat? Po IVF čekáme dvojčata
v úterý jsme byli na screeningu ve 12.tt a prý jsou obě miminka v pořádku a rostou jak mají, tak mam radost. Sice mám trochu komplikace ale snad už by to mělo být dobré:-)
@nervozka Ahoj!
Vítám tě mezi nás:))).
A jaké komplikaci jsi měla? J8 byla na ultrazvuku v 16tt a vypadá to, že čekáme páreček, tak uvidíme, jestli se to potrvdí za další tři týdny ![]()
@mmag : jé tak to moc gratuluji, páreček to by se mi taky líbilo ![]()
Jinak se mi opakovaně dělají hematomy
jednou prasknul v 8.tt a vypadalo to hodně špatně a já prosila doktory aby ještě čekali no naštěstí to po pár hodinách přestalo krvácet a oba to ustali
teď jsme zjistili, že se tam udělal znovu. Pod placentou jednoho miminka. Ale doktor mě trochu uklidnil, že už jsou mrňousove přeci jen celkem větší a ten hematom je menší tak by nemusel být problém. No ale mám klidovy režim a většinu dne ležím.
Mužů se zeptat, taky při tom screeningu tak moc tlačili? Mě bolelo celé břicho a bála jsem se, že budu mít modřiny ![]()
@nervozka taky tlačili:D…teda tak snad ti to vše dobře dopadne ![]()
Ahoj holky tak sem byla dnes na screeningu a výsledky dopadly vyborne tak sem moc rada jedno mimi je klučina druhe jeste nevime ![]()
@mmag Ahoj vítám tě na bricho taky tlacili u toho druhého to nešlo moc vidět. ![]()
@nnatalky : gratuluji k dobrému vysledku screeningu, je to fajn pocit:-) tesim se až taky budem už vědět co jsou naši mrňouskové zač:-)
![]()
Díky ja jsem to chtěla vědět, abych věděla co mam nakupovat, ale stejně vím jenom jedno tak mi to moc nepomohlo věřím že by to druhé mohla být holčička ![]()
Ahoj holky, může se přidat? Taky čekám dvojčátka, ještě nemám přesný termín, ale vychází to asi na březen
Doma už jednu cácorku mám, tak jsem zvědavá jak to budeme zvládat ![]()