Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
8.10.15 10:12

@mmag tak včera jsem usla před 23h v 1h ráno jsem koukala do stropu a ke všemu mě začla pálet žáha, takže super noc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.10.15 10:42

@monini79 @mmag Tak jaké bylo „kafčo“?

Byla jsem dneska na tom cévním, naštěstí zánět v žíle není, dostala jsem léky, gel a slušivé kompresní punčošky :oops: A je fakt, že je mám už cca 2 hod na noze a ta už tak nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
8.10.15 11:41

@maferin: Na mateřskou je možno odejít 6-8 před plánovaným termínem porodu, já odešla necelých osm týdnů před termínem, následující týden jsem šla do poradny do nemocnice a už jsem z ní jako 3v1 neodešla ;-) Mateřská s dvojčaty je delší, místo 28 týdnů je 37 týdnů, což je asi jediná výhodna dvojčat, rodičovská se naopak bere vždy na nejmladší dítě, takže s těmi cca 7600 (při tříleté variantě) se musí vyjít bez ohledu na počet dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.10.15 08:00

@monini79 Já měla opak, byla jsem tak unavená, že jsem byla dost nepozorná řidička :).Příště si domluvím hlídání a sejdeme se dříve :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.10.15 08:02

@LenčaKi. Tak hlavně, že to není nic vážného:)
JInak kafče v poho, škoda, že se nemůžeme sejít všechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
9.10.15 09:40

@mmag tak hlavně jak si dobře dojela, v pořádku, že si domluvíš hlídání :mavam:
@LenčaKi. kafe fajne bylo super s někým pokecat normálně a ne jen přes pc :mrgreen: punčošky chválím, hlavně, že nožky nebolí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.10.15 13:23

@šerifka Moc děkuji za vysvětlení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.10.15 10:23

@mmag ahoj máš malé dítko a čekáš dvojky??? můžu se zeptat jak řešíte autosedačky do auta jaké tedy máte auto? z tohodle jsem dost zoufalá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.10.15 10:48

@MacinkaCZ Ahoj! My jsme si na netu našli seznam aut, do kterých se vlezou tři autosedačky. Není jich mnoho:(.. Nakonec jsme si vybrali wolksvagen Touran. Jsou tam samozřejmě i nějaké novější auta, záleží na tom, jaké máte možnosti, autosedačky jsem nevybírala podle auta, jelikož nemusí být do tohoto auta nějaké úzké, takže jsme vybrali značku cybex pro všechny tři:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
12.10.15 11:59

@mmag no tak to je pecka protože Touran chce pořídit můj muž ale jedna paní říkala že se tam tři autosedačky nevlezou. No a Cybex máme pro tříleťáka a příjde mi jako dost široká. Už jste je tam dali vedle sebe? Jde s nima manipulovat? Jaké máte přesně ty Cybexy?? Fakt dík za každou radu protože já z tohodle nespím :-( nechci auto monstrum jakože 7 místné MPV :-( mám nejradši malé auta jenže to situace nedovolí… ten Touran aspoň není tak hrozně veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
12.10.15 12:38

Zatím jsme to nezkoušeli, měli jsme tem zatím dvě autosedačky a ještě dospělého a v pohodě, takže určitě se vlezou, vzadu jsou 3 samostatné sedačky. Podle recenzí se vlezou bez problému:)
Cybex mám solution pro mého 3letého:) a vajíčka cybex aton…Taky jsem nechtěla velké auto:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.10.15 09:54

Tak jsem doma z další kontroly, vše v pořádku. Jsem šťastná, uf, ale jestli budu tak nervózní před každou kontrolou, tak nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.10.15 10:20

@LenčaKi. tak to je fajně, to chce klid zbytečně se znervozňuješ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.10.15 10:22

My jsme byli včera na kontrole vše v pořádku prďošci váží 280 a 270g jsme 20tt, jeden pindík se nám ukázal hned a u toho druhého to nějak není vidět, tak uvidíme 26.10. to jdeme na velký UTZ a tam bych v tom měla mít už jasno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
14.10.15 10:24

@mmag platila jsi něco za UTZ ve 20-22tt? prý se za to neplatí? a už cítím takové větší bublinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí