Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? také čekáme dvojčátka a termín máme začátkem dubna, dnes je to tedy 12+3…jinak moc vám k dvojčátkům gratuluji ![]()
@LenčaKi. Vedle sebe. 78cm ma treba tkf, ten budem kupovat my
Budu se muset vydat někam do obchodu, abych měla představu. Nejste některá ze Severní Moravy? Kde tak zajet? Mám nejblíž Ostravu, tak asi tam…
@LenčaKi. já, ale skoro nikde žádné kočárky pro dvojčátka nejsou:( a když tak třeba jen jeden…ale zkus obchod Ostravě-Radvanicích, jmenuje se dvojčátka..když tak mrkni na stránky www.dvojcatka.cz ![]()
@mmag Díky za tip. Koukala jsem na ten TFK a moc se mi líbí (teda až na tu cenu)… model Premium je přesně podlé mého gusta ![]()
Nemáte zkušenost s nákupem bazarových věcí ze zahraničí? Mají tam větší nabídku, např.
maity-star až budete mít kočár doma, napíšeš prosím první dojmy? My bydlíme v rodinném domku, ale pod horami, na procházky kolem samé kopce a ne ideální povrchy, takže potřebuju velká kola, lehký kočár, dobře ovladatelný.
@maity-star tak to moc gratuluji
pareček bychom si taky přáli, ale samozřejmě budem rádi, když budou zdravé
nám ještě ohledně pohlaví nic neříkali, příští týden jdu na kontrolu a na screening, tak třeba tam něco uvidí… ![]()
@LenčaKi. děkuju
ano první mimi a hned takové překvápko
mám z toho trochu strach, jak to budu zvládat ![]()
jinak jsem koukala, že tu rozebíráte kočárky…to je pro mě zatím taky jeden velký otazník…i přesto, že máme ještě spousty času, nechci pak vše shánět na poslední chvíli…samozřejmě sehnat se dají, ale nechci do toho vrážet zbytečně moc velké částky, ale zase mám strach, aby ty levnější vůbec za něco stály…když vidím kolik stojí v základu + dokoupit k tomu dalších milion věcí…jenom tak zběžně jsem koukala na:
zirafa-shop
Dorjan Danny Sport 5
Tako
Freestyle twins
nemáte někdo s některým ňákou zkušenost popřípadě názor od jiných uživatelů?
Určit napíšu dojmy, ale drandit s ním asi moc nebudu. už jsem si ho zkoušela a jezdilo se s ním dobře. má ruční brzdu a prý je to obrovská výhoda při cestě z kopce, to se vám bude hodit ![]()
miska. siskaa Tady možná najdeš zkušenosti jiných maminek https://www.emimino.cz/…cke-kocarky/
My měli taky překvápko, na dvou UTZ jen jeden fazol, na třetím KUK, jsou tam dva… a to dvě děti už doma máme ![]()
maity-star třeba manipulace s korbičkami a složení? Ta ruční brzda je určitě super…
Holky a toto mě dneska fakt pobavilo
http://m.m-journal.cz/…8x11516.html
Miska. siskaa:vítej mezi námi
taky blahopřeju k miminkům
my máme termín 5.3.jsme dnes 17tt a vycházejí nám 2kluci ![]()