Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska jsem mrkla na bazoš a právě, že je tam nanny a ještě v záruce…tak nevím, ale s tím babysence je to pro ně novinka, každopadně s tím certifikátem, je to super:)
@mmag dekuju. Jsem z toho trochu zmatena..nevimjl jeste, jak to cele uchopit.
![]()
@BonaDea No tak to je krásné, gratuluji, já jsem 22tt
, jestli dvoj nebo jedno mi nikdo nebyl schopný říct, druhé mimi se ukázalo později
A podle posledních UTZ to vypadá na dvě holčičky
![]()
@mmag V záruce ok, teď by bylo ideální si to přímo u majitele vyzvednout, ať nemusí cestovat poštou ![]()
@LenčaKi. Jee tak gratuluji k holcickam
Ja uvidim vic zacatkem prosince, to jdu na dalsi utz.
Holky, dneska mi mamka donesla nové fusaky, pošlu odkaz, černo-béžové, nechcete některá, jedno za 800kč, hned bych Vám je poslala. Hodil by se mi spíše jiné barvy vnitřek. Dodala bych i samozřejmě účtenku s dnešním datem a cenou 940kč/ks. Kupováno dnes v Hlučíně. ![]()
posílám odkaz:
http://www.sambaby.com/…erno-bezovy/
JInak 33/34tt…Kluci 2300g a 2200g…to je krása
, porodní cesty v pořádku, příští týden v pátek budeme už točit ozvy
![]()
Holky, mam dotaz. Jste tady nektera utla az hubena, s cca 50 kg na pocatku tehotenstvi a jak to zvladate? Pracujete nebo jste doma? Dekuju za info. Poteebuju par rad do zacatku ![]()
@mmag Tak hranice 2kg úspěšně zdolána, supeeeer! Já mám termín březen, tak takové zimní fusaky nebudu pořizovat, pouze flísové a deku.
@BonaDea Já začínala na 49kg, 164cm. Jsem doma od cca 4M, teď 22tt a nahoře asi 8kg (hl. prsa a bříško)
Zatím žádné výrazné problémy, ale často si odpočívám. Na pravé noze mám kompresní punčochu, Béčko mi asi tlačí na hlavní tepnu a začaly mi cestou ke kotníku praskat žíly. Pálí mě žáha. A mimča se mi tlačí často do zad, tak to pak bolí od hrudníku až po bedra, ale ne každý den.
Takže úúúúplně v pohoděěě
Jsou to fakt standartní „problémy“, pálení žáhy či bolest zad jsem měla i u předchozích těhotenství ![]()
Každopádně musíme počítat s tím, že to teprve přijde ![]()
Já fusaky taky ne, termín konec března a když by to bylo na začátku v 36tt…jak jsem se dočetla, že jednovaječná délé nenechávají, stejně nějaký čas budemev nemocnici a potom je zachumlám do deky nebo pokusím sehnat taky nějaký slabší! Jinak taky v 20-21tt dost praskají žíly, punčocha se mi často roluje dolů (asi to blbě natáhnu) a ještě mi jde žíla vzadu přes hýždě ke stydkým pyskům…takžě jeden dobře nateklý a na tvrdé židli a na wc prkénku nic, moc. V práci celý den stojím u PC tak tomu to nepřilepším, ještě cca 14 dní s nějakým volnem co mám 70hod. naděláno a pak dovča, ta mi vyjde ještě na 2 týdny v lednu a potom jen měsíc neschopenka. Žáha mě taky často pálí (předchozí 2 těhu vůbec) a v pátek večer si to sedím na gauči a najednou mi začalo rychle a hlasitě bušit srdce…docela jsem měla strach, vždycky mám TK nižší po 2 hod to bylopořád stejný, jsem si řekla musím usnout, snad se ráno probudím. Manžel mě prý celou noc pozoroval jak dýchám a ráno pohoda, tak nevím. Mějte se a zase něco napište! Ve čtvrtek měli holky 370g a 390g. ![]()
@LenčaKi.
Tos me moc neuklidnila…
Drzim pesti, at je vse v poradku!
@AlibabaA8 Mám takovou apartní punčošku
, samodržící dokonce s krajkou
a vůbec se mi nestahuje http://www.pilulka.cz/…-ot-sp-3k-sv