Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@miska.siskaa to přežiješ taky jsem se bála a byla to brnkačka, akorát že mi tu cukrovku našli, ale mám glukometr a mám se hlídat co jím.
@monini79 No tak to je super
… u nás si taky nejsme jistí, jestli máme holčičky jedno nebo dvojvaječné, necháme se překvapit ![]()
@LenčaKi. díky
tak to je taky mazec a y to máte přirozeně nebo s pomocí dr.? ![]()
Zdravim cekatelky dvojčátek, i ja po Ivf čekám dvouvajecne holčičky a jsrm již 22tt
@Zdenda3530 zdravím a vítám tě
a jak se cítíte? blahopřeju k holčičkám ![]()
@monini79 píše:
@Zdenda3530 zdravím a vítám těa jak se cítíte? blahopřeju k holčičkám
DĚKUJI☺doma jsme chteli vsichni kluky
už mam syna 18 let
,tak budem mit princezny, Adélku a Nelu ☺citim se az moc dobře posledni 2 měsíce☺delam vlastne vše co jsem delala netehotna, krom práce, tahani těžkých věci, myti oken atd
uz maji holky i skoro vse koupene, zařízene
vcera jsme si dovezli z Prahy kocarekvi sedačky
a postylky atd vse shovane a zabalene
musim se tu zorienzovat kdo a co ktera z vas…do ted jsem byla jen ve skupinach, lazne, ivf atd ![]()
Všechny zdravím! V pátek na cukru vše Ok, nechalo se to vypít v hořkém čaji, jakoby dost přeslazené, ale ještě pro jistotu musím v 30tt znova! 6:50 1.odběr vypít glukozu do 5min, poté za hodinu II. odběr, poté za další hodinu III. odběr a v 11h pro výsledky! Ve středu mám opět velké sono, pak písnu jak jsou holky velké.
@mmag píše:
Holky, teda super ceny kočárků, to my jsme koupili za 15 000 easywalker bez vajíček, takže s vajíčky a adaptéry jsme se dostali na 20 000kč:(
Koupili jsme bugaboo za 30tis bazarovy, nam se zda nejlepsi, jak na usnadneni vseho, vyhově, rozmerove, design a vajicka jsem sehnala tez bazarové maxi cosi, aby nam sedli na kocarrk a obe dve za 2700 ![]()
Ahoj @Zdenda3530
. Taky čekám dvě holčičky, začínám 26tt. A jména… poslední varianta Adéla a Ella ![]()
@AlibabaA8 No tak mi výsledky neřekli, příští týden pošlou k dr. ![]()
Holky, taky máte někdy pocit, že vám mimča vyskočí z břicha? To je někdy takový kolotoč… dneska jsem i nějaká ufuněná, bolavá, pořád posedávám a polehávám (i když to je snad ještě horší si lehnout
)
TAk my máme bazarový TKF komplet se vším všudy po jedněch dvojkách + autosedačky maxi cosi za 10500. Dneska jsem byla na UTZ, miminka prospívají, jedno má něco maličko přes kilo, druhé něco maličko pod kilo
holčička a kluk, holčička větší cca o týden, kluk odpovídá termínu
už se to blíží, dnes podle termínu porodu 26+1, ještě aspoň 10 týdnů a můžu rodit v porodnici, ve které chci…
@LenčaKi. píše:
Ahoj @Zdenda3530. Taky čekám dvě holčičky, začínám 26tt. A jména… poslední varianta Adéla a Ella
Chtěli jsme Adelku a Anetku a uz to bude Adelka a Nelinka☺taky bylo i Ella, Thea, Vand, Vendy atd ![]()
Pokud byste byly zvědavé, jak asi v kterém t. týdnu vypadají ti vaši mimíšci http://www.babycenter.com/…week-by-week