Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
21.12.15 08:32

@mmag ty máš tedy císaře naplánovaného na cca 37+5? Ale máš dvojvaječné, viď? Zatím se držíš? Mě od pátka natýká hodně jedna noha, kde mám děsný křečáky, někdy mi ani prsty nejsou moc vidět, takže i když už budu z práce doma a vybírat dovolenou, stejně procházku nedám a to jsem před týdnem šla v pohodě 10km! pupek teď roste jak z vody, každý den o 1cm a to jsem teprve 25+5. Měj se a písni, až budeš mít po kontrole, jinak pěkné a štědré vánoce nejen všem těhulkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
21.12.15 08:35

@LenčaKi. tohle se mi nestalo, ale zase někdy mi buší srdce i když třeba sedím a nic nedělám, že si říkám, abych nedostala infarkt, tlakem to asi nebude ten mám u Dr. většinou okolo 120/68

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
21.12.15 08:58

@AlibabaA8 Tak jako já, mám pocit, že sezení je nejhorší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
21.12.15 10:24

@LenčaKi. tak na omdlení mi není, mi se zase špatně dýchá, ale ne pořád, připadám si jak tank :mrgreen: ale přitom od té doby co mi zjistili cukrovku jsem nepřibrala, spíš něco spadlo dolů :mrgreen:
@AlibabaA8 tak to máš super tlak, o dr. mívám 140/85,ale minule jsem měla 120/96 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
23.12.15 11:17

Ahoj kočky, chci popřát krásné svátky, ať je prožijete v klidu, zdraví a pohodě. Do nového roku, jaké asi můžu mít přání, tady ve skupince, kde se těšíme na dvojčátka…!!!??? Hlavně, aby vše dopadlo na jedničku a narodila se nám zdravá miminka, bez komplikací… a až překonáme počáteční chaos, ať se z nich těšíme každou vteřinku! :)

My dnes 27+4. pěkně mě tlačí pod žebry a večer už nevím, jak si sednout/lehnout… ještě aspoň těch 9-10 týdnů… :) mějte se kočky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
24.12.15 10:00

Krásné veselé Vánoce a pohodové svátky ve zdraví přeji všem :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.12.15 14:07

Až uslyšíš večer zvoneček, očekávej dáreček. Červená stuha zdobí jej, rychle pro něj utíkej. Krásné vánoce všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.12.15 15:23

Ahoj holky, tak tak nejak jsem si rekla, ze po Novem roce se vrhnu na nakupovani, mate nejak prehled kolik ceho?? (myslim obleceni) a od jake velikosti nakupujete? nake typy treba na e-shopy, kde je obleceni za dobrou cenu??? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.12.15 08:11

Ahoj holky, nestihla jsem vám ani popřát krásné svátky, 23. si mě nechali na pozorování v nemocnici. Takže dodatečně přeju ať jste s miminky hlavně zdravé a vydržíte je mít pod srdíčkem co nejdéle to bude možné :srdce:

Jinak byla jsem v nemocnici naštěstí jen jednu noc, měla jsem šílené výkyvy tlaku, od vysokého až po 93/64, kdy jsem z rána málem 3× omdlela. Můj dr. měl dovolenou, tak jsem musela do nemocnice a tam asi když slyší dvojčata, neberou nic na lehkou váhu. Vzali mi krev, udělali celkový krevní obraz, za což jsem ráda, protože jsem začala být anemická, takže mám nasazené železo a pak jsem dostala dvě kapačky magnezia. Ultrazvuk 2×, včetně měření čípku (3,6 cm), tak snad ještě budem držet… musíme, ještě aspoň 8 týdnů, kdy bych mohla rodit u nás v porodnici, jinak Ostrava. Holky jsou v pořádku, Bčko se mi z příčné polohy dostalo dupkou dolů, PV mají dost, prospívají cca stejně 930 a 960g.

Ale je třeba se šetřit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.12.15 08:15

@miska.siskaa Já mám v 44 a 50 pár oblečení, hlavně overálky na spaní a bodýnka, nějaké dupačky. A nakupuju hlavně z druhé ruky, ale vybírám si, převážně značkové, buďto tady na emiminu, pak Modrý koník, Mimibazar a přes FCB - skupina Bazárek pro dvojčata nebo Dvojčata - bazárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
27.12.15 10:35

@LenčaKi. tak to jsme na tom stejně, já jsem skončila v nemocnici 25.12 a to jsem tam šla na kontrolu kvůli vysokého tlaku a už si mě tam nechli a taky jednu noc.141/110 a za 20min.153/111 a už to bylo. brali mi krav a moč a dělali ozvy miminek a měření tlaku(tlakoměr už nemůžu ani vidět :mrgreen: :mrgreen: )a včera mě pustili takže aspoň jsem si to tam prohlídla a personal taky ůžasný :mrgreen: :mrgreen: v jeden den přijali 5 mamim s vysokým tlakem. a to jsem 23.12 byla na kontrole a vyfasovala prášky na tlak :mrgreen: a tak přece se tu nemůžu nudit a musím mít a zažít toho co nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.12.15 17:31

@monini79 jj, já si teď měřím i doma, ale je ok, že by to železo? Zítra jdu na kontrolu. Po pravdě mi to ani nevadí, aspoň mi holky zkontrolují častěji :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
27.12.15 20:43

Jo holky a taky mi sestra doporučovala, ať už bříško moc nehladím, jelikož děloha je hodně citlivý orgán a její dráždění může vyvolat kontrakce :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
28.12.15 17:22

@LenčaKi. ty jo pro me je problem sehnat neco takhle v obchodech v 50, natoz ve 44 :mrgreen:
jinak holky, dneska jsem byla v poradne a jeden spunt je o neco vetsi nez druhy (meri pouze obvod brisek) tak rikal, ze po pristi kontrole by me asi poslal do rizikove poradny, chodite tam nektera??? a jak vam rostou prckove? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.12.15 17:48

@miska.siskaa Mám pár malinkatých věcí i z Tesca (FF). Jinak zatím mi rostou přibližně stejně, na poslední kontrole v 27tt 930 a 960g, prý to není markantní rozdíl. A myslím, že se mi to už jednou prostřídalo, kdy A bylo větší než B a teď naopak.
A mi vždycky měří délku stehenní kosti, obvod bříška a hlavičky. I minulý týden jiný dr. v nemocnici. Nevím, jestli jen z bříška to tak dobře vypočte, navíc i tak jsou výpočty přes UTZ kolikrát hodně rozdílné oproti reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí