Dvojčata 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
26.11.15 17:36

Tak dneska jsme byli na kontrolea našli mi cukrovku takže mě v ut čeká diabetologie, takže opětně nová doktorka, jinak jsme v pořádku ohledně plodovky to vypadá u kluka lépe už tam není takový rozdíl, rostou jak z vody a holčička bude asi ochraňovat bráchu bo je těžší 799 a 771g takže mazec :mrgreen: měli jsme i holtra, byli jsme na echokardiu a prý je vše v pořádku na tabletky to navypadá, ale ještě jdu v po na internu tak uvidím co mi doktorka řekne jak to vidí ona :roll: tak jak se mi dneska na poradnu nechtělo tak jsem odcházela s docela úžasným pocitem až na tu cukrovku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
26.11.15 18:57

@monini79 blahopřeji k dobrým výsledkům, hlavně, že jsou děti v pořádku, cukrovku přežiješ, po porodu určitě zmizí :)…Jinak krásné váhy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
26.11.15 19:07

Holky a ve kterých jste tt? Já se v tom už nějak ztrácím :mrgreen:, podpisy nemáte, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
26.11.15 19:08

@monini79 Tak hlavně že jsou mimča v pořádku a cukrovka hlídaná snad není taková hrůza. Já jdu na testy za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.11.15 12:03

Tak já dnes přelom 34/35tt. a po kontrole a prvním echu, ležela jsem tam teda 40 min, tak jsem byla docela rozlámaná, ale stálo to za to, vše v pořádku i s porodními cestami.
Příští týden jdu naposled tady, pak už mě převedou do porodnice, pak se @monini79 ozvu a dáme kávu někde v Porubě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.11.15 10:05

@mmag Tak to už máš za pár :potlesk: TT máš kolem Vánoc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
28.11.15 11:36

@mmag děkuji,tobě to taky docela letí, mě bylo řečeno, že pokud bude vše v pořádku budu rodit v 36tt což se mi moc nelíbí :mrgreen: tak fajně budu s tebou počítat že se ozveš a je super že je u tebe vše v pořádku :hug: :hug:
@LenčaKi. jsem 26tt a ty? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
28.11.15 15:02

Termín podle MS mám 8.1. a lékaři tvrdí, že nejpozději na konci prosince:)
@monini79 Já bych chtěla po ukončeném 36tt:) Pak už jsou vánoce a ty bych chtěla strávit doma s Jeníkem:( Špatně mi to vychází, ale zase to, když tak jednou budu muset přežít, hlavně ať jsou děti ok…Jinak mi to holky vůbec neutíká, teď se mi ty poslední týdny nějak vlečou, asi je to tím, jak se ten stav zhoršuje :mrgreen:, není část těla, která mě nebolí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
28.11.15 15:58

@monini79 Klikni v liště pod názvem diskuze „zapnout podpisy“ a já tam má kalendář, dneska končím 23tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.11.15 10:36

@mmag teda na to že děti čekáme po ivf tak to každé vychází jinak, mě bylo řečeno, že teď jdou podle utz.
@LenčaKi. jj klikám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
29.11.15 10:38

@mmag tak děti budou OK, teda tobě se to vleče:mi to strašně rychle utíká asi je to i těmi doktory, zítra začínám internou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
1.12.15 16:36

@monini79 Mě na tom velkém ultrazvuku ve 12tt říkali, že děti podle utz vycházejí stejně velikostně jako podle menzes…:)..
a jak pak jsi dopadla na interně? Já jdu až v pátek a to rovnou na sedmou ráno :zed:, vstávám brzy, ale i tak se mi nikde nechce takhle po ránu. Zase srdíčka :srdce: :srdce: a kultivaci, ať už mě můžou převést do Ostravy. Tak se mi to pomalu, ale jistě blíží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.12.15 12:23

@mmag zajímavé :lol: na interně dobrý tlak i srdce tak na prášky to nevypada, tak jen tak dál bo u dr mám ten tlak vyšší než doma a na diabetologii mi dali glukometr a v pátek jdu na kontrolu co a jak dál, jestli to bude na inzulín nebo ne, tak doufám, že ne. jenom si říkám, že u vás je vše v poho, že tě nešoupli na rizikovou poradnu, bo se mnou nediskutovali a rovnou mě převedli mezi 20-22tt.ale zase je pravda, že čekáme páreček z 1 embrya a máme problém s plodovou vodou :mrgreen:
tak doufám, že se ještě stihnem sejít než porodíš :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
4.12.15 09:56

@monini79 To bude asi tím, že čekáš jednovaječný:)
Tak jak dopadl glukometr?
Já dneska opět na kontrole, srdíčka dobrý, vzala mi kultivaci, a za týden jdu ještě a pak až mě převedou do Ostravy, tak zase o týden déle…:(…Ale jinak se jim pořád daří moc dobře a že se krásně držím :mrgreen:…Já se snad nedočkám :jazyk:…Vždycky si říkám, že by se už něco mohlo dít a pak nic :oops:…ale na druhou stranu si můžu dát další cíl na 3 kg :lol: :lol: :lol:..
Ne, jsem ráda, že se držím, ale už je to dost namáhavé:)
Takže srazík budu muset posunout zase o týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
4.12.15 13:34

@mmag 2×3kg to už je krááása, klobouk dolů nad takovými cíli :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...