Dvojčata komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
11.7.19 22:46

@Nikolacek tak třeba se spletl a příště to sedět už bude. o 3 dny zas není tak moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
11.7.19 22:52

To je možný, to měření mi přijde dost odhadem, navíc se mimca pořád vrtela. Jedno leželo na zádech a za chvíli bylo na břiše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.7.19 22:58

@Nikolacek přesně je to odhad stačí aby trochu uhl a už to nesedí každopádně bych se nestresovala a opravdu věřím že příště to už bude v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
11.7.19 23:10

@Nikolacek Jsem ráda, že jsi napsala. Určitě to bude všechno dobré! :hug: super je, že jsou častější kontroly, že to maji dr pod kontrolou.. Držím palce a zase se ozvi, jak pokračujete a jak to dopadlo, já jdu až 19 (nekonečný čekání a stažený zadek) a určitě dám taky vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
12.7.19 09:39

@Nikolacek
Transfuzní syndrom nastává většinou trochu později. Ale upřímně, jednovaječná dvojčata jsou prostě opravdu riziková, vydupej si rizikovou poradnu, ať chodíš co 2 týdny na nějaké odborné pracoviště, jestli jsi z Prahy, tak do Podolí nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
12.7.19 09:50

@Janina81 Ano, to vím. Můj gynekolog mne právě poslal do poradny na Lochotín do Plzně. My jsme z Chebu, Prahu máme 200 km, Plzeň aspoň o něco blíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.19 13:21

Krvácení

Ahoj holky. Tak jsem před chvílí vrátila z gyndy. Ráno jsem se normálně vzbudila, šla si uvařit kávu a najednou mi po nohách začla stekat jasně červená krev. Samozdrejmě jsem hned začala bulet, panikarit. Na gynde jsem cekala asi 45 minut nez me vzali. Doktorka udělala vyšetření v zrcadlech, pouze zbytky srazene krve, nyni uz jen spineni. Utz hrdlo i cipek v pořádku, plody taktez, se srdecni akci, neni patrny zadny hematom. Rekla mi, ze budto praskla nejaka cevka, nebo jak se tvori placenty a nebo začínající potrat. Nasadila utrogestan, ascorutin. Holky co myslite? Mela jste to nejaka takto? Jakoze by od jedné praskle cevky vytykalo tolik jasne cervene krve? A je mozny ze maj mimisci srdecni akci a rozbíhal by se nejaky potrat? Vsak to by uz akci mit neměli ne? Jsem z toho hrozne spatna :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
12.7.19 13:42

@Michaela005 Ježíš marja, to je mi moc líto! V minulém těhotenství jsem krvacela jasně červenou krvi a bylo to z placenty, zasahovala moc nízko. Jsi v nemocnici? Utrogestan je dobrej, určitě pomůže! Myslím že když mají miminka akci, že by to potrat být nemusel… Jsi v 11.tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.7.19 13:45

@Michaela005 ježíš :?…a neměly jste třeba sex nebo jak píše Nikolacek nízko placentu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.19 14:02

@Nikolacek @Kajka9 Jsem 11+4. Sex nebyl už od začátku, měli jsme ho z IVF zakazany a o placente rikala jen to, ze se teprve vyviji a jak se zanoruje do sliznice, tak by to mohlo byt ale ze nevedi, ze tam nic nevidi :( a ze mam cekat… Kdyz se krev rozjede, nebo krece a tak, tak prijit… Nejsem holky v nemocnici, jsem doma, doktorka rikala, ze by hospitalizace nebyla k nicemu, ze s tim stejne nejde nic delat, bud a nebo. Jsem tam bulela jak zelva bylo mi to lito koukat na ne, jak jim tukaj srdicka a mit 50% sanci potratu :,( ale doma je to jeste horsi… Chodim s hrůzou na wc, lezim s hruzou kdy a kde me vezmou krece nebk tak… proto jsem myslela, jestli to nekoho nepotkalo, a jak dopadlo… Chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.7.19 14:05

@Michaela005 víš co stejně je to u každého jinak… :?..držím ti moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
12.7.19 18:25

@Michaela005 A jak to vypadá teď, lepší se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.7.19 22:00

@Nikolacek Teď už je sucho… Žádné čerstvé špinění, krev, nic. Jen na papíru, je občas srazeninka ale to mi rikala dr, ze to tam vidí, že to bude asi „vypadavat“. Tak já fakt nevím co si myslet 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
12.7.19 22:14

@Michaela005 To je myslím dobré znamení. Mohlo to být fakt od té placenty. A kdy máš jít na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
12.7.19 22:15

@Michaela005 tak to vypadá dobře budu držet palce aby to tak zůstalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie