Dvojčata komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
188
12.7.19 23:51

@Nikolacek @Kajka9 Holky děkuju :srdce: snad to bude vše ok a je to dobré znamení. Kontrola bude v pondělí, tak to musím s nervama nějak preklepat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
13.7.19 03:01

@Michaela005 za mě lehnout a nohy hore jak se říká. Chodit max ma WC. Držím pesti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.19 08:36

@Michaela005 To ti věřím že čekání na další kontrolu je nekonečné… Ale určitě to dobře dopadne, opravdu lež s nohama nahoře a snaz se myslet pozitivně, posílám ti hodně síly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.7.19 09:09

Tak holky, dneska ráno stejná situace jako včera, dokonce ve stejnou hodinu. Cestou z postele na záchod, dost jasně červené krve, vzala jsem ascorutin a teď už klídek, maximálně růžovo na papíře po utreni. Tak jsem volala na jinou pohotovost než jsem byla včera a tam mi řekli, že je to u dvojcat uplne normální, jak je tam vsecko prekrveny a tak. Ale ze samozřejmě to muze byt i zacinajici potrat ale nejde s tim nic delat. Pry kdyby byli nesnesitelny krece, nebo jedna vlozka za druhou, tak priject, jinak mit klid a brat leky. Ale stejne si rikam, co to je, odkud to tece kdyz je to jen rano a ve stejnou hodinu :nevim: prijde mi to moc stereotypni na to aby to byla cevka… snad to bude okej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.7.19 09:12

Ale jsou to nervy teda..furt jak na dratkach… Snad ted prdousci zlobí a pak to budou hodna miminka, snad to spolu dotahneme do zdarneho konce ikdyz je jeste dlouha cesta :) u syna jsem žádný komplikace nemela, o těhotenství ani nevěděla a pak jak zlobil a zlobi do ted :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.19 12:53

@Michaela005 No ty si teda užíváš, to mne moc mrzí a přijde mi to divné… Záhada… A bolesti žádné teda nemáš? To je myslím dobré znamení. Mně u té placenty taky nic nebolelo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
13.7.19 13:41

@Nikolacek právě že mě vubec nic neboli. Jako sem tam ale to bych rekla, ze je od te delohy, vazy a tak. No, ta doktorka o placente nic nerikala, jen ze se ted muze zanorovat do sliznice a prave to krvaceni. Jen mi vrta hlavou, ze je to jen po ránu, když se zvednu z postele, pak mirne spineni a pak nic, sucho. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
13.7.19 21:41

@Michaela005 Tak možná že přes noc, jak nevstavas a lezis, se tam něco nahromadi a pak to vytece a je klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
14.7.19 12:54

@Michaela005 pokud tě nic nebolí tak je to dobré znamení..tak jako je pravda že je všechno hodně prokrvené kor když čekáš dvojičata..ale je to zajímavé že vždy jen ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
14.7.19 21:50

@Michaela005 Tak co, jak ti je, něco nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
15.7.19 15:22

@Nikolacek Ahoja, tak konečně píšu. Včera jsem neměla moc co, špinění je pořád. Dnes jsem byla jsem u Dr a prý už jsou tam jen povlaky, takže to spineni by melo ustupovat, nikde zadny hematom, hrdlo uzavrene. Dvojcatka se na UZ pekne mrskaly :srdce: placenty maj na zadni stene. Velikostne odpovidaj obě. Takze to pry muselo byt od praskle zilky nekde v hrdle v důsledku toho, ze je to tam vsechno prekrveny a tak. A ze kdyby se to zase nejak rozlilo, tak na pohotovost, no. Ze mam mit klidový rezim, nijak se nepretezovat a tak. Ptala jsem se i na ten hrozici potrat, tak mi rekl, ze ta sance je tam vzdycky dokud nejsou zivotaschopny. Tak doufam, ze to zvladneme. Ted ještě aby tem screening v patek dopadl dobre a bylo by to uplne uzasny :) a jak se dari Nikolacku tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
15.7.19 21:17

@Michaela005 Jee tak to jsem ráda! Jak jsi neodepisovala, tak jsem se bála že to nedopadlo… Tak to je super zpráva a snad už to bude v pořádku! Mne je jakž takž, ale občas cítím divné tlaky ve spod… Asi jak se pomalu zvětšuje ta děloha… A samozřejmě pracuje psychika tak plasim a děsím se, aby nebylo něco špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
15.7.19 22:21

@Michaela005 tak to jsou dobré zprávy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
17.7.19 08:59

@Nikolacek Ja uz jsem to taky videla, ze to spis nedopadne, tak snad uz to bude jen a jen dobre. Tak to chapu, ja taky pri jakymkoliv tlaku, pichnuti hned plasim a milion myslenek aby nebylo neco spatne. Ale dr rikala, ze to kolikrat muzou byt neprijemne bolesti a ze pry to zmizi az se vyklene brisko. Tak nam nezbyva nic jineho nez vydrzet… :nevim: ale jsou to nervy, ze… Kdy mas dalsi kontrolu?
@Kajka9 tak jeste aby v patek dopadl ten screening :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
18.7.19 12:29

@Michaela005 Kontrolu mám v úterý, ale spíš je to vyšetření navíc na genetice v Plzni. Konsiliarni ultrazvuk kvůli velikosti miminek. Můj gynekolog mne tam poslal pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí