Dvojčata komplikace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11659
19.7.19 14:59

@Michaela005 tak co už si tam byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
19.7.19 19:15

@Nikolacek @Kajka9 Ahojte holky :) Tak se hlasim, screening probehl a byl negativni :dance: riziko je 1:20000. Velikostne odpovidaj obe, celkove zadna patologie nenalezena. Placenty na zadnich stenach. CRL 66mm a 67mm. K tomu spineni se mi v podstatě nevyjadril, ze se to proste stava, no a jak dlouho to ještě bude, to nikdo nevi… Ze muzu pomalu behem 14 dnu vysazovat utrogestan… Tak snad uz budou jen dobre zpravy a budou se vyvijet i nadale bez komplikaci. Dekuju vam vsem za podporu a ze jste tu byly semnou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.7.19 20:20

@Michaela005 Skvělé, moc gratuluji! Já pořád výsledky screeningu nevím, ale nikdo nevolal a to by pry volali, kdyby něco… Můj gynekolog má teď dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.7.19 17:21

Ahoj, tak ja se s vami loucim…vcera na kontrole v 15.tt se zjistilo ze dvojcatka neziji, nemeli srdecni akci. Takze mi dali v nemocnici tabletu na vyvolani porodu, porod se nastesti nerozjel ale otevrely se porodni cesty a dnes rano mne vycistili pod narkozou. Zitra snad pujdu domu. Preji vam hodne stesti a zadnou takovou zkusenost… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.7.19 18:37

@Nikolacek Mě to tak mrzí :,( bulim tu jako želva… Řekl ti někdo proč se to stalo? Však jsi byla na screeningu a tam kontrolujou srdíčka ne? Drž se holka!!! Posílám co nejvíc sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
24.7.19 19:09

@Michaela005 Dekuju…nerekli,ale udela se pitva a tam treba na neco prijdou, ale to uz nam je stejne nevrati. Vcera dr rikal ze to jedno bylo fakt o dost mensi a kazdej meli jiny mnozstvi plodovky, jeden moc a druhy malo. Holt riziko jednovajecnych mo-bi dvojcat…nenech se tim rozhodit, verim ze u tebe to dopadne dobre! Ja se s tim nejak poperu, zitra prijde psycholozka…nad vodou mne drzi moji dva uzasni kluci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.7.19 19:27

@Nikolacek achjo, to je tak nespravedlivý :,( já jsem právě myslela, že jsi psala, že kontroly byly v pohodě, že vše odpovídalo. Tak to je super, ze diky klukům přijdeš na jiné myšlenky. Nikolacku, drz se, zvladni to, myslim na Tebe a moc ti drzim palce ikdyz vim, ze je ti to ted prd platny… Dekuju, ze jsi mi napsala, ze jsi tady byla semnou, opravdu mi to moc pomohlo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.7.19 20:22

@Nikolacek
Je mi to moc líto, vybrec se, obejmi svoje děti a udělejte si hezké prázdniny. Bohužel to jsou jednovajecna dvojčata, upřímně ti řeknu, že lepší takhle dřív než později, já o holčičky přišla ve 22tt, teď už by jim bylo 5. Vzpomínám na ne neustále.

Zase třeba kamarádka minulý rok porodila jednovajecne holčičky, tak jsem to brala jako uzavření kruhu. Prostě tam nahoře někdo věděl, proč to dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
25.7.19 00:55

@Nikolacek moc mě to mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
25.7.19 05:30

@Kajka9 Diky…

@Janina81 Ja vim, ze je to lepsi ted nez pozdeji nebo aby nebyla v poradku po porodu…ale boli to a potrebuju to v sobe nejak uzavrit…

@Michaela005 Moc ti dekuju a budu na tebe myslet a drzet ti palce at vse probiha jak ma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí