Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
6.3.12 20:17
Kátísek píše:
Jitus, my cekame nase prvni a byl to sok a taky mame strach jak to budeme financne zvladat, neudeme uz jen dva ale 4.. ale rikam si, ze ty prcci tolik nestoji( tolik toho nesni, nechteji kapesne…) a nez jim odbydou tri roky, tak by jsme meli mit splatky splacne a melo by to byt dobre.. ale clovek nikdy nevi co se stane:(

No tak to my teda strach máme. Ségra má prďolu a od začátku nekojila, protože stratila mlíko a malej papal jak zjednaný. Za týden nechali 1000,– jen za jídlo :-) tak když si to představím 2× 8o Mám z toho vážně strach, ale zase to přeci nějak musíme zvládnout :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
6.3.12 20:21

holky já teda sex zakázaný nemám, ale stejně mám strach a raději nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
6.3.12 20:27

Jooo, ten sunar nebo jak se ta umela vyziva jmenuje…to by byla teda pekna palba…
to jako my sex noramlne provozujem.. chovam se tedy furt jak kdybych tehotna nebyla ( samozrejmne netaham tezké veci, snazim se nestresovat…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
7.3.12 12:48

ahojda holky :mavam:
Jak to máte s postýlkama a kočárkama? Já teď koukala na stránky Ikei a zjistila jsem,že tam mají docela levné postýlky. a přemýšleli jste nad monitorem dechu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.3.12 13:04

Ahoj Marketi,tak mi uz jednu postylku meli po malym,tak jsme dokoupili jeste jednu tu stejnou,pomalu ale jiste nakupujem.Ovsem kocarky to je tragedie,nic se mi nelibi,jediny co fakt vim,je ze jdu do tohop kocarku za sebou,perfektne se to ovlada a vejdu se i do obchodu :-) Ted je o vikendu v Brne veletrh,tak jdem mrknout tam,tak snad neco vyberem,jinak by jsme se chteli jet podivat i do polska je to tam cenove bezkonkurencni.Monitor dechu jsem na prvniho nemela,ale ted si je chci poridit,jeden uz mam pres inzerat tak pak jeste jeden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
7.3.12 13:29

No copak o to, já koukám tak po netu, kočárky se mi líbí, ale je to jenom fotka. My máme ještě dost času, takže jenom sonduju kde jaký je obchůdek a tak. Já jsem právě říkala že bych chtěla ten vedle sebe, dělají už že se vejde i d 80dveří, ale zase nevím jak to vypadá a kolik je tam místa, nějak si to nedovedu představit :nevim:
Je na prd že ty monitory dechu nemají vymyšleny lépe. Koukali jsme na monitori od jablotronu, tam mají za dobré ceny dvě podložky, ale pořád je k tomu jen jedna snímací jednotka a tu samostatně neprodávají :(
Jinak my se chystáme na veletrh v dubnu do Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
7.3.12 13:32

koukala jsem že mají i monitory dechu, které se připínají k oblečení miminek, ale jestli to funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.3.12 17:01

ahoj holky,zdravím Vás :mavam: a chtěla bych se zeptat jestli by jste mě nevzaly mezi sebe??? Dneska nám Dr. taky potvrdila,že čekáme dvojčátka dvojvaječná :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
7.3.12 17:14

je elen ahoooj :mavam:
Moc gratuluji! a v kolikátém jste týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
7.3.12 17:42

Ahooj elen:) moc moc gratuluju, v jakém jsi tydnu? prvorodicka? jak jste to vzali ze jsou dve? ja taky cekam dve dvojvajecna.. jsem 12+6… vítam te tu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
7.3.12 19:40

Ahoj holky,
muzu taky mezi vas? Dneska bych mela zacinat 8tt. Porad jsem v soku, nemuzu tomu uverit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
7.3.12 19:48

další gratulace, je to moc pěkný vidět kolik nás čeká dvojčátka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 19:54

Konecne se tady ta diskuze rozjizdi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
7.3.12 19:55

Dekuju :) ja se s tim ale nejak porad nemuzu srovnat. Strasne vas obdivuju, jak krasne to zvladate :) Kdyby mi alepson nebylo porad tak spatne..... :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.3.12 20:10

Tak z toho si nic nedelej Pajo ja uz se s tim pomalicku smirila,ale trvalo mi to dlouho,nejdriv jsem si to obrecela a spatne mi taky byvalo hodne a celodenne,ale ted uz je to lepsi,tad mi je spatne spis k veceru,ale vzdycky to zaspim,tak doufam,ze uz to pomalu ustupuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí