Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
a v kolikátém jsi týdnu?
jinak přesně jak píšeš, člověk už ani neví, co která bolest znamená, jestli jsou to větry nebo rostoucí děloha nebo zánět v pochvě ![]()
sandritkal píše:
Ahojte holky,
tak bolesti, to je pořád něco, občas mě bolí břicho jako při menstruaci ale to prý roste děloha, takže tu neřeším.
Poslíčky už jsem asi taky měla, ale ne často, většinou večer, když ležím ale mám pocit že čím jsou mimina větší, tak je složitější identifikovat, co to je za bolest, teď mám spíš pocit, že všechno jsou pohyby.
Co je ale šílené jsou záda… stačí ležet dlouho na zádech a připadám si jako stoletáchodím málem v předklonu, než se srovnám a rozchodím to
A takové to píchání občas někde…střeva už se taky začínají hýbat trochu obtížně, takže někdy stačí si s prominutím prd…t je po bolestech…
mikela píše:
a to že budeš rodit zančila ta bolest v pochvě?já byla minulý týden právě s tím na kotrole a čípek v pořádku, bolest v pochvě neobjasněná
no to jsou pořád nějaké šoky a nervyh84 píše:
s tpou bolestí v pochvě, no tak měla jsem to taky a vyšetření u dr. vpořádku. Když jsem jela na tu pohotovost tak mě to bolelo pořád stejně a otevírala jsem se, tak si vyberte, může to něco znametat a nemusí, pokud to není moc vydržte do pondělí a radši zavolejte k doktorovi, jestli se Vám něco nezdá, jedte na pohotovost, radši ze sebe udělat histerku než něco zanedbat, rozjetej porod už nikdo nezastaví…
já jsem 22+4
jsem jak úchylák, když si mažu břicho tak ty bobiše přemlouvám ať tam ještě minimálně měsíc vydrží, pořád je prosím ať zůstanou u mě ![]()
já jim taky domlouvám den co den, a to začínám v pondělí teprve 20. týden ![]()
Ahoj, včera jsem utíkala na pohotovost, zjistili mi hematom a ještě k tomu dvojčata, jsem v 6tt. Jsem z toho docela mimo, vzhledem k tomu, že v rodině žádný dvojčata nemáme ani z mé, ani z přitelove strany. Je to normální?
Ahoj, vítej,
no dneska už to prý normální je. Máme dobrou výživu a dobře stavěné, né moc namáhané dělohy, takže to je pravděpodobné. A navíc prý po horm.antokoncepci jsou ty těla tak poblázněné, že si dělají co chcou a proto není problém spustit dvě vajíčka u ovulace, nebo se holdo začne vajíčko více dělit…
ahojky taky memame v rodinr zadny dvojcatka a presto se zadarilo,presne jak pise sandritkal je to pry hodne ovlivnene tou antikoncepci a otehotnenim brzo po jeji vysazeni a taky pry vekem nad tricet.Ja to hodne dlouho rozdechavala ale uz jsem se s tim smirila a moc se na miminka tesim i kdyz opet kluci pravdepodobne. ![]()
petrina: v dnešní době je to zcela normální a nedivím se, že to člověka o to víc překvapí, když v rodině žádná dvojčátka nejsou. jak dlouho po vysazení HA jste se snažili o miminko?
lenka77: co tak slyším, tak to každý rozdejchává a není divu.
já na tom byla loni úplně stejně jako vy a teď bych v žádném případě neměnila, co teď, už dávno v těhotenství, kdy si člověk všechno uvědomil a co bylo vše kolem jsem si nepřála nic jiného, aby se mi udržely obě dvě naše prďolky a moc jsem se na ně těšila. sice si na svět pospíšily o něco dřív, ale zvládly to a jsou zdravé a šikovné, všechno krásně dohnaly
![]()
ahojda. tak já zdravím a přidávám se k vám. jsem tedy už ve 20tt a co mě bolí? spíš, co nebolí
. malý jsou v pořádku, pěkně si tam lebedí, občas žďuchnou, abych na ně náhodou nezapomněla a včera jsem zjistila, že jedno bude možná holčička, druhé nevíme, nechtěli se nám zatim moc ukázat ![]()
Aeklyn píše:
ahojda. tak já zdravím a přidávám se k vám. jsem tedy už ve 20tt a co mě bolí? spíš, co nebolí. malý jsou v pořádku, pěkně si tam lebedí, občas žďuchnou, abych na ně náhodou nezapomněla a včera jsem zjistila, že jedno bude možná holčička, druhé nevíme, nechtěli se nám zatim moc ukázat
gratulace k dvojčátkům
![]()
dagmariana píše:
Zdavím,jsem tu asi nejmíň těhulka,že??A po IVF
Tak po ivf jsem taky tak nejsi sama ![]()
fiebie píše:dagmariana píše:Tak po ivf jsem taky tak nejsi sama
Zdavím,jsem tu asi nejmíň těhulka,že??A po IVF
Jinak ahojda holky tak já jsem 26 týd a bolí mě taky pořád něco záda šíleně přemýšlím že si pořídím podpůrný těhu pás prý uleví zádům a jinak jsem večer totálně unavená dneska jsem si odpočinula děda vzal malou ven pak jsme byly na oslavě narozenin synovce a teď už malá byla ko tak hned usla tak já jdu dát spršku a asi padnu taky protože pak za noc nejméně 3krát vstávám bříško už jde dost vidět myslím že snad roste každý den ale do června ještě daleko tak taky kluky hladím a přemlouvám ať si tam hezky hoví a nechtějí ven moc brzy.