Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1669
19.3.12 10:57

ahoj holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Ve čtvrtek jsme byli na prv.screeningu a mimísci jsou v pořádku :dance: akorá bych se chtěla zeptat, jestli je normální, že mají odlišnou velikost. První má 7cm a odpovídá 13+0 a druhý 6,5cm a odpovídá 12+4. děkuji moc za odpoveď a přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.3.12 10:59

Marketi: je to normální. Mimča nemusí být stejná, hlavní je že rostou. Také mám holčičku větší než chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
19.3.12 11:01

Děkuji moc :-) výsledky jim vyšli úplně stejně, tak doufám že až tam půjdeme za měsíc, tak bude vše ok. To už mi snad řeknou co čekáme :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 12:41

marketi,gratuluju,prvni screening byl krasny zazitek,prvni fotecka a vzpominam si na to jako by to bylo vcera…pritom uz je to tak daavno :mrgreen: v 16tt na UTZ mi jeste pohlavi nerekli,neslo videt,ja se ho dozvedela az ve 23tt :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
19.3.12 12:44

Další nám vychází na 18tt, tak prý snad už vědět budeme :-) Na krev jdeme v 16tt. No jo, byl to úžasný zážitek a hlavně pro tatínka, který ty drobečky viděl poprvé a nemohl to pochopit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 12:47

nechce někdo kočárek pro dvojčátka za 12000 při rychlém jednání sleva 2000 je u něj vše autoseačky adaptér na sedačky sporťák hluboké korbičky taška a pláštěnka kdo by měl zájem tak se ozvěte na 604775499 kočárek má barvu hnědooranžovou pošlu fotky jestli bude chtít email je kdyžtak barbora.machalova@centrum.cz kočárek není ve špatném stavu jen se musí pořádně promazat je pratelný používaný 6 měsíců je to značka dorjan jsou to dvě samostatné korbičky kdo by měl zájem tak se ozvěte

http://www.kocarky.cz/…danny-83.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 13:04

maminky určitě ho některá vemte!!!Barča je super a kočárek taky,máme ten stejný,jen jinou barvu a je to skvělý kočár :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
19.3.12 13:12

Tak ten chceme taky ale zelený :-) škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 13:21

marketi,my chtěli take barvu uplne jinou nez mame a nakonec se mi ten nas libi jeste vic nez ten co jsme chteli…Barča ho prodava za super cenu to se jen tak nevidi i s autosedackama a se vsim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 13:39

hele nikoho nenutím ale myslím jako že to zase tak strašná cena není no a kočárek není ve špatné stavu záleží na vás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.3.12 13:48

Mě by se ten kočárek líbil a kdybych byla víc ,tak bych si ho vzala,ale jsem teprve 7+3 a to je na kočárek moc brzy. A můžu se zeptat,proč ho po půl roce používání prodáváš??? Líbí se ti jinej :D a ještě jak je širokej???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.3.12 14:00

Tak jsem si byla v trafice pro časopis a jsem zase na nervy. Prodavačka mi řekla, že mi slezlo břicho, tak se tady prohlížim a zkoumám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 14:02

protože mám dvě postížené holčičky a potřebujeme jinej a šírokej 93 cm myslím nebo menší hele vše poměřím klidně počkám až budeš více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 14:05

večer sem dojdu a vše vám napíši dám sem aji fotky ju ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 15:32

není třeba nic měřit,tady jsou všechny parametry http://www.dvojcatka.cz/detail.php?… na šířku má 78cm,dveřmi i mezi pokladnami projede.Já tenhle typ hledala z druhé ruky dost dlouho,málokdo ho prodává v trojkombinaci a za tak svkělou cenu.Barča má holčičky,které mají nemoc,tak asi potřebují větší no :( Baruško drž se,brzy už budeš mít holčičky zase u sebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí