Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Ve čtvrtek jsme byli na prv.screeningu a mimísci jsou v pořádku
akorá bych se chtěla zeptat, jestli je normální, že mají odlišnou velikost. První má 7cm a odpovídá 13+0 a druhý 6,5cm a odpovídá 12+4. děkuji moc za odpoveď a přeji krásný den
Marketi: je to normální. Mimča nemusí být stejná, hlavní je že rostou. Také mám holčičku větší než chlapečka.
Děkuji moc
výsledky jim vyšli úplně stejně, tak doufám že až tam půjdeme za měsíc, tak bude vše ok. To už mi snad řeknou co čekáme
![]()
marketi,gratuluju,prvni screening byl krasny zazitek,prvni fotecka a vzpominam si na to jako by to bylo vcera…pritom uz je to tak daavno
v 16tt na UTZ mi jeste pohlavi nerekli,neslo videt,ja se ho dozvedela az ve 23tt ![]()
Další nám vychází na 18tt, tak prý snad už vědět budeme
Na krev jdeme v 16tt. No jo, byl to úžasný zážitek a hlavně pro tatínka, který ty drobečky viděl poprvé a nemohl to pochopit ![]()
nechce někdo kočárek pro dvojčátka za 12000 při rychlém jednání sleva 2000 je u něj vše autoseačky adaptér na sedačky sporťák hluboké korbičky taška a pláštěnka kdo by měl zájem tak se ozvěte na 604775499 kočárek má barvu hnědooranžovou pošlu fotky jestli bude chtít email je kdyžtak barbora.machalova@centrum.cz kočárek není ve špatném stavu jen se musí pořádně promazat je pratelný používaný 6 měsíců je to značka dorjan jsou to dvě samostatné korbičky kdo by měl zájem tak se ozvěte
maminky určitě ho některá vemte!!!Barča je super a kočárek taky,máme ten stejný,jen jinou barvu a je to skvělý kočár ![]()
marketi,my chtěli take barvu uplne jinou nez mame a nakonec se mi ten nas libi jeste vic nez ten co jsme chteli…Barča ho prodava za super cenu to se jen tak nevidi i s autosedackama a se vsim…
hele nikoho nenutím ale myslím jako že to zase tak strašná cena není no a kočárek není ve špatné stavu záleží na vás
Mě by se ten kočárek líbil a kdybych byla víc ,tak bych si ho vzala,ale jsem teprve 7+3 a to je na kočárek moc brzy. A můžu se zeptat,proč ho po půl roce používání prodáváš??? Líbí se ti jinej
a ještě jak je širokej???
Tak jsem si byla v trafice pro časopis a jsem zase na nervy. Prodavačka mi řekla, že mi slezlo břicho, tak se tady prohlížim a zkoumám ![]()
protože mám dvě postížené holčičky a potřebujeme jinej a šírokej 93 cm myslím nebo menší hele vše poměřím klidně počkám až budeš více
není třeba nic měřit,tady jsou všechny parametry http://www.dvojcatka.cz/detail.php?… na šířku má 78cm,dveřmi i mezi pokladnami projede.Já tenhle typ hledala z druhé ruky dost dlouho,málokdo ho prodává v trojkombinaci a za tak svkělou cenu.Barča má holčičky,které mají nemoc,tak asi potřebují větší no
Baruško drž se,brzy už budeš mít holčičky zase u sebe ![]()